פורסם 2015 בינואר 110 שנים אני מעוניין כמו כולם להתקין WHATSAPP על מחשב למישהו מבוגר שכמובן אין לו פלאפון חכם אבל רוצה לשמור על קשר / לקבל תמונות מהמשפחה ולא יסתדר עם פלאפון חכם.האם הדרך הכי טובה כיום היא להתקין BLUESTACK על המחשב ואז להתקין את ה APK עליו וזהו ? זה פשוט ? זה דורש איזה רישום ? איך רושמים את המספר של הטלפון שלא חכם ?
פורסם 2015 בינואר 210 שנים כן, זו הדרך הפשוטה ביותר. זה דורש רישום. פשוט להכניס את מספר הטלפון (הטלפון צריך להיות זמין), תמתין בסבלנות עד לסיום הספירה ותכניס את הקוד שתקבל בסמס. נערך 2015 בינואר 210 שנים על-ידי nachum37
פורסם 2015 בינואר 1510 שנים בזמן הקרוב צריכה לצאת גירסה למחשב.בכל מקרה אולי כדאי לעבור לTELEGRAM תומך במחשב
פורסם 2015 בינואר 1610 שנים מחבר יש שמועות על גרסא למחשב, איפה רושם שזה אמור לצאת בקרוב ? לצערי כולם בארץ משתמשים ב WHATSAPP, אין אופציה אחרת.
פורסם 2015 בינואר 1610 שנים לא חייבים BlueStacks.כל תוכנת אמולצית אנדרואיד ל-Windows תהיה טובה.אמולציה חינמית של יוצרים ישראליים ->http://www.andyroid.net
פורסם 2015 בינואר 1610 שנים מחבר אני רוצה את התוכנה שדוחפת לי הכי פחות פרסומות / נוזקות שמסוגלת לעשות את העבודה.
פורסם 2015 בינואר 1610 שנים זהו, שאני השתמשתי ועדיין משתמש ב- BlueStacks, אולם מזה תקופה הוא מנג'ז להתקין אפליקציות, בעיקר משחקים, אחרת הוא דורש תשלום. את ה- ANDY התקנתי לפני כשעה לבדיקה. טרם גיבשתי דעה עליו. בתמונה המצורפת מצב האפליקציות שהותקנו ב- BlueStacks לאחר ש"נאלצתי" לאשר התקנות חינמיות והעדפתי שלא לשלם להם עבור התוכנה. ממליץ לך להתקין ולהשתפשף בתוכנות בטרם תתקין אותו למישהו מבוגר חסר טלפון חכם.
פורסם 2015 בינואר 1610 שנים מחבר כן, אבל יש פורום, בשביל לקבל דעות של אנשים שכבר התנסו. תודה על BLUESTACKS למישהו יש המלצה יותר טובה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.