עבור לתוכן

ישיבה ממושכת

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני עולה במשקל במגמה לינארית

רוב היום אני יושב בכסא גם בעבודה אחר כך בלימודים וגם שיש לי זמן פנוי שאני עוזר לילדים (חונך פרח 2 ילדים) אני יושב

אין לי זמן לחדר כושר כי רוב היום אין לי זמן פנוי

איך אני יכול לעצור את העליה במשקל

העקב זה שאני לא בבית כימעט אף פעם אני אוכל ג'אנק או קפה ומאפה כאלה דברים

פורסם

אף אחד לא חייב חדר כושר כדי להישאר בריא.

תפנה לעצמך חצי שעה ביום, לא צריך יותר מזה, פעמיים- שלוש בשבוע תצא לריצה ובשאר הימים תעשה פקלים של כוח בבית (בטן, שכיבות שמיכה, מתח אם אתה יכול להתארגן על מוט). יש ים סרטוני יוטיוב ואפליקציות בשביל זה.

בהצלחה.

פורסם

אין פתרון קסמים...

פעילות ספורטיבית ותזונה כמה שיותר בריאה.

וכל תירוץ של לא בבית או אין זמן לדחוף למגירה

פורסם

כמו שכתבו מעלי, תזונה זה דבר חשוב, מאמן כושר אמר לי ששינוי בגוף זה 70% תזונה 20% שינה ו-10% חדר כושר, אז קח את התזונה לתשומת לבך, זה רוב ההשמנה...

מאכלים מקמח לבן מביאים לגוף הרבה אנרגיה שמתפרקת מאוד מהר, הגוף, שלא רוצה לבזבז אנרגיה הופך את זה לשומן, לכן אם אוכלים לחם וכדומה עדיף שיהיו מלפחות 70% קמח מלא.

וגם זה עדיף אחרי פעילות גופנית, וממש לא כדאי לפני שינה.

גם סוכרים כדאי קצת להפחית.

מחקרים הראו שאנשים שעשו פעילות אירובית ירדו יותר טוב מכאלה ששילבו בפעילות גם פעילות כמו משקולות, לכן כדאי לרדת במשקל כדאי לעשות פעילות אירובית, זאת אומרת פעילות כמו ריצה.

אם אין לך בעיה עם קצת קור אז

יש עוד דרך להוריד במשקל, דרך שלא כוללת פעילות גופנית ולוקחת בערך 12 דקות, זה נשמע קצת מטורף אבל זה לא באמת נורא (אני עושה את זה די הרבה), זה נקרא אמבטיית קרח, פשוט לשים מים עם קרח באמבטיה ולהכנס ל10-15 דקות, זה אמור לשרוף קלוריות כמו חצי שעה ריצה, לגבי זה שמעתי רופאים שהיו בעד ורופאים שהיו נגד, בכל מקרה אם החלטת לעשות את זה, זה על אחריותך בלבד! חיפוש פשןט בגוגל יכול להביא מידע יותר מדוייק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים