עבור לתוכן

השוק הסיטונאי שוב מתרחק

Featured Replies

פורסם

בזק החליטה לא לוותר והגישה בג"צ כנגד החלטתו של שר התקשורת לשעבר - גלעד ארדן - שדקה לפני שעזב את המשרד, ביצע מחטף ואישר את תוכנית השוק הסיטונאי.

הבג"צ הזה עתיד לתקוע לעוד חודשים ארוכים את הסיכוי היחידי שהיה כאן להורדה כלשהי במחירי התשתית.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000996712

פורסם

בזק יקרים בצורה משמעותית מכל חלופה אחרת אני לא מבין איך אנשים נשארים מנויים שלהם בכלל.

פורסם
בזק יקרים בצורה משמעותית מכל חלופה אחרת אני לא מבין איך אנשים נשארים מנויים שלהם בכלל.

מאוד פשוט, שרות מצויין וקרוב ל-0 תקלות.

אני מסתכל על תמורה לכסף שאני משלם, כל עוד אני מרוצה מהתמורה אני לא רואה סיבה להחליף.

פורסם
  • מחבר

גם בהוט אתה יכול לקבל שירות מצויין עם אפס תקלות. רק כדי לתת לך תחושה, הנה מצב הקו שלי אחרי כמעט 6 שבועות של עבודה רצופה.

פורסם

מצב הקו שלך מצויין, אבל הוא לא מה שהרוב מקבלים. וכל עוד בדיקות מהירות נותנות מהירות מינימלית, אף אחד לא יתייחס יותר מדי לתלונה של "יש לי הרבה שגיאות במודם"/" עוצמות לא תקינות".

מניסיון.

פורסם

הוט זולים. הבעיה שאין להם ציוד, הטכנאים שלהם חאפרים והתמיכה טכנית שלהם מעוררת גיחוך.

מצד שני קצת סבלנות ואחרי שמסדרים את התקלות זה עובד בסדר גמור.

הבעיה שלי עם בזק זה זמינות של מהירויות מאוד נמוכה הרבה אזורים שביררתי לגביהם לא מקבלים יותר מ40 מגה ומה שאני מקבל היום בהוט אם אני עובר לבזק מייקר לי את המחיר החודשי במאות שקלים.

פורסם

שוק סיטונאי כל היום טוחנים לנו בראש את המושג הזה.

מתי כבר יבינו שזה לא הפתרון!!!

הפתרון הוא באיחוד תשתיות ושירותים לא פיצול שלהם כל היום למען התחרות. זה לא ייצור תחרות זה רק יגרום כאב ראש ועלויות נוספות.

בזק צריכה לשרת את הספקים ואני צריך לעבוד רק מול הספקים. זה שוק מתוקן כמו שקורה עם unlimited.

פורסם

זה קל, המתחרה היחידה שלהם זה הוט...

פורסם

יש חברות סלולר גם. לא כולם צריכים תשתית קווית במהירויות גבוהות. וטלפון בכלל בזק גזלנים.

פורסם

לא כולם, אבל אנשים שגולשים פה כנראה שכן. בנוסף בתשתית סלולרית יש מגבלת נפח, LATENCY פרוע וכמו הרבה מקומות פשוט יש אזורים בבית שאין בהם קליטה טובה ואם אתה רוצה חיבור קווי למחשב, אכלת אותה

פורסם

Tethering + USB

פורסם

וכל הקרינה כל הזמן שהאינטרנט במחשב פתוח ?

פורסם

וזה שאני עשרים שנה גר בין בתי זיקוק, מפעלים פטרוכימיים והמזבלה של שפרעם?

פורסם

אל תשכח את האסבסט שמוסיפים אצלכם לחלב במושב כדי להאריך את זמן התפוגה.

לא, קרינה מסלולר כמעט ולא משפיעה אם זה לא ממש צמוד אליך.

ואם כן, אז אנחנו גם ככה יושבים בתוך לבה רותחת.

מה זה עוד גפרור אחד בקלחת...

פורסם
גם בהוט אתה יכול לקבל שירות מצויין עם אפס תקלות. רק כדי לתת לך תחושה, הנה מצב הקו שלי אחרי כמעט 6 שבועות של עבודה רצופה.

אתה יושב על קו מושלם עם SNR > 41dB, כנראה שהשכנים שלך גם לא מורידים יותר מדיי....

לי הספיקה "חוויה" אחת של שנה עם הוט, לא מתקרב עליהם יותר.

אני מבסוט עם בזק, מקבל בפועל קו של 33/3 (חבילת 40T), ללא ניתונים ובעיות.

כל פעם שאני מוריד טורנט הוא מטפס למקסימום מהירות שקבעתי מאוד מהר ונשאר שם עד סיום ההורדה.

הסיבה היחידה שבכלל שדרגתי מקו 15 מגה היה לטובת Upload, כי מדי פעם אני ניגש מרחוק ל-NAS שלי.

נכון שאני משלם הרבה, אבל לדעתי אני מקבת תמורה טובה לכסף והכי חשוב - אני יכול להרשות לעצמי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים