עבור לתוכן

סקטורים פגומים ב 3 דיסקים שונים תוך שבוע?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, זה סיפור ארוך מעט בבקשה זקוק לעזרה.

אני עורך וידאו שעובד עם מחשב ובו 3 מגירות לדיסקים פנימיים. המוצר הזה

יש ברשותי כ10 דיסקים קשיחים שנעים בין טרה ל3 טרה כל אחד.

הלוח שברשותי הוא : זה

מעבד I7 2600

זכרונות 16G

כרטיס מסך GTX570

windows 8.1 64 bit

הבעיה התחילה לפני שבוע,

הכנסתי דיסק של 3 טרה מלא בחומרים, אני רואה שהוא מלא לפי הסימון ב"מחשב זה"

הבחנתי שחסרים לי חומרים, נכנסתי לכונן ובדקתי כמה שוקלים כל התיקיות והקבצים בתוך הדיסק, ראיתי שחסרים לי טרה וחצי שנעלמו להם.

אבל אני יוצא חזרה ל"מחשב זה" (איפה שכל הכוננים) אני רואה שהוא מראה לי שהדיסק מלא. (לא זה לא קבצים מוסתרים).

לאחר מכן עשיתי לו סריקה דרך התוכנה של הווינדוס, זהה בעיה וביקש לתקן, אישרתי ופשוט נמחקו לי טרה וחצי מהדיסק מבלי שאעשה דבר.

מדבור על דיסק של סמסונג בראקודה 3TB.

יום לאחר מכן, אני עובד על דיסק אחר של WD BLACK 1TB ואני מקבל הודעה מהטכנולוגיית אכסון מהיר של אינטל (של הלוח) שהדיסק במצב סיכון ועלי לגבות את החומרים.

(לא שוב!!) בזבוז זמן יקר.

עשיתי מה שעלי לעשות וגיביתי את החומרים לדיסק אחר שכמובן היה תקין לפי בדיקה קודמת שלי דרך התוכנות

CrystalDiskInfo

Acronis Drive Monitor

והיום, אני מתחיל לעבוד על דיסק התקין עם החומרים המגובים ושוב אני מקבל הודעה שהדיסק התקין בסיכון!!

מה הולך פה?

האם זה צירוף מקרים או שמשהו במחשב דופק לי את הדיסקים?

הכל קורה כל כך מהר שאני לא מבין בכלל מה קורה

אני אשמח לעזרה

אני עוד אציין שאין לי בעיה של חימום יתר במחשב, המחשב מאורגן ומסודר עם מארז הזה ככה שאין סיבה לחשוד בחימום.

תודה מראש.

מצרף תמונות של הדיסקים דרך התוכנה

פורסם
  • מחבר

שלום לך,

הכוונה שלי היא שאני עובד עם כזה דבר.

ערכתי את ההודעה הקודמת.

פורסם
  • מחבר

בקשר לספק כח, זה מה שיש ברשותי-thermaltake xt 850

בהקשר של הכלוב, יש לי גם חשדות לגביו, חוץ מה3 מגירות האלה, יש לי עוד 3 דיסקים קבועים פנימיים, שהם תקינים עד כה.

אבל..קשה לי להבין למה זה מגיע מהכלוב, הרי החיבור בין הדיסקים לכלוב ובין הכלוב ללוח זה בסה"כ מתאם SATA של זכר ונקבה שנמצא בכלוב.

הלוח אם פה הוא לא מרכיב חשוד בפני עצמו?

פורסם
  • מחבר

אני אמשיך לעשות את הבדיקות הפיזיות,

תודה לך.

פורסם

האם הדיסקים של המגירות והדיסקים הפנימיים מחוברים לאותן יציאות sata על הלוח, או שיש כאלה שמחוברים ל chipset ויש כאלה שמחוברים לבקר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים