פורסם 2014 בדצמבר 3010 שנים שלום חברה, אני כרגע בשיפוצים מאוד אינטנסיביים של הבית. העברתי שרוולים לכל חדרים עבור תקשורת. עכשיו עלי לבחור switch ל-24 כניסות (כרגע יש 17 בשימוש ועוד 3 בתכנון). השאלה שאני מתקשה לענות עליה היא האם לקחת switch שהוא managed או לא? מצד אחד אולי אני נסחב קצת, מצד שני פיצ'רים שונים כמו QOS יכולים להיות שימושיים. מצד שלישי יש תמיד את האישה שהיא הגזברית וצריך להסביר לה למה זה חשוב אבקש את עזרתכם בנושא. תודה.
פורסם 2014 בדצמבר 3110 שנים http://www.cisco.com/c/dam/en/us/products/switches/networking_solutions_products_genericcontent0900aecd806c7afe.pdfלא חושב שאתה צריך סוויטצ מנוהל כי לטעמי אין לך צרכים מיוחדים. אם חשוב לך לנטר את הרשת וזה תחביב בשבילך לך על זה. אבל תקנה ,web managed switch
פורסם 2014 בדצמבר 3110 שנים אם אתה לא הולך להגדיר משהו רלוונטי כגון VLANS , QOS וכו' לא ממש צריך מנוהלאגב גם כבל CAT5E זה גם giga
פורסם 2015 בינואר 410 שנים כנראה יש לו סטרימרים או משהו כזה. אין לך צורך במנוהל לשימוש ביתי חבל על הכסף.גם אם תעשה qos בתעבורה שעוברת בבית אתה לא תרגיש בהבדל בכלל. נערך 2015 בינואר 410 שנים על-ידי tamos2006
פורסם 2015 בינואר 410 שנים מתג מנוהל בשביל שימוש ביתי (גם אם מאסיבי) - עניין מיותררכוש מתג טוב אך לא מנוהל ותהנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.