עבור לתוכן

עקיפה מלאה של הגדרות חתימה דיגיטלית של דרייברים, איך?

Featured Replies

פורסם

אני משתמש ב WIN8.1 במחשב נייד

אני מעוניין להוריד דרייברים עדכניים לכל מיני רכיבים במחשב

אתר היצרן (asus) לא רץ ומעדכן את עצמו בדרייברים החדשים , לדוגמה הורדה של דרייבר לכרטיס מסך intel4600 (כרטיס מישני במחשב) לאחר ניסיון התקנה עולה הודעה שהדרייבר לא חתום דיגיטלית.

פעולות שביצעתי על מנת לנסות לעקוף את החתימה :

• עשיתי שינוי הגדרות מחשב > אתחול > ביטול הצורך בחתימה דיגיטלית
  • בנוסף לחצתי לחצן ימיני על הדרייבר וביטלתי את החתימה דיגטלית

בקיצור עשיתי הכל וזה לא פותר את הבעיה , אני רוצה ש WINDOWS לא יתערב לי בשום התקנה .. מה לעשות ?

פורסם
  • מחבר

אולי לא הסברתי את עצמי נכון..

כל דרייבר שהוא לא מהאתר של ASUS נכתב לי שהוא לא חתום דיגטלית

משמע:

אם אני מוריד מהקישור שנתת לי שזה ממש מהמקור הוא לא מתקין אותו והוא אומר לי שהקובץ לא חתום דיגיטלית

פורסם

בדוק את התאריך במחשב

פורסם
  • מחבר

תאריך של היום..

פורסם

ב WINDOWS UPDATE לא מופיע לך עדכון לכ. מסך של אינטל ?

פורסם

אני לא מבין למה אתה לא מוריד דרייברים שכן חתומים דיגיטלית? אם תסביר את הסיטואציה נוכל לנסות לעזור

פורסם

אני מניח שהוא כן (נתנו לו לינק שכזה והוא אומר שזה לא עובד), אבל יש בעיה ?

פורסם
  • מחבר

HelpSupport

נסיתי את מה שההוא בתגובה הציע ושינית בביוס (מצאתי את הדבר הכי דומה למה שהוא רשם אצלי בביוס וביטלתי )

עדיין לא נפתרה הבעיה (לא יכול להתקין דרייברים מאתר אינטל )

אגב ביצעתי גם את מה שכתוב במדריך וכבר עשיתי את השינוי מערכת כמו שמופיע שם :/ מוזר

לכל אלו ששואלים

אני יכול להתקין רק דרייברים מאתר ASUS אתר ASUS לא מעדכן את הדרייברים שלו בדיוק בשנייה ש INTEL מוצאים דרייבר

וזה מרגיז כי ברגע שאני מוריד ישירות מ INTEL את הדרייבר המתאים הוא לא מאשר לי להתקין ומפנה אותי לאתר היצרן - שכבר הזכרתי שהוא לא דואג לעדכן

פורסם

תעלה תמונה של ההודעה בהתקנת הדרייבר של אינטל.

אתה מוריד ומנסה להתקין אותו או שמשתמש בעדכון אוטומטי של אינטל ?.

ביטול דרך תפריט האתחול F8 מחזיק רק עד האתחול הבא !

פורסם

תנסה לבטל AV אם קיים או פיירול ולראות אם משהו משתנה .

אין שום סיבה שתקבל הודעה כזאת מהאתר של אינטל , כנראה יש לך בעיה בתהליך האימות של הדרייבר משהו נתקע בדרך .

פורסם
  • מחבר

חבר'ה הסתדרתי , מה שעשיתי זה להסיר את הדרייבר לגמרי מהמנהל התקנים ואז להתקין דרך תוכנה יעודית של אינטל.

כנראה שהדרייבר הראשון היה של אסוס ואסוס חתמו עליו דיגיטלית ואז המחשב לא מקבל חתימה דיגידטלית של אינטל או משהו כזה..

פשוט מחקתי את הדרייבר והתקנתי את החדש..

תודה על הכל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים