עבור לתוכן

כיצד אני מתקין על מחשב windows מדיסק און קיי?

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב סלוני - קטן - NUC של אינטל עם 4GB זיכרון ו-500GB HD

יש לו כניסות של USB.... כיצד הכי טוב להתקין עליו WINDOWS?

ואיזה גרסא עדיף? 8.1 או 7? 64ביט או 32ביט?

תודה!

פורסם

תוריד את הכלי של מייקרוסופט Windows Media Creation Tool, ושם תוכל להוריד את ההתקנה לכונן נשלף.

תבחר ווינדוס 8.1, 64 ביט. ואת הגירסה.

(קור/פרו, עליך לבחור לפי הרישיון שברשותך).

לחילופין, אם ברשותך כבר קובץ תמונה (ISO) של ההתקנה תוכל להעתיק אותה לדיסק און קי באמצעות תוכנה בשם Rufus. אתחל את הכונן עם טבלת מחיצות GPT ועם מערכת קבצים FAT32.

בשני המקרים התוכן בדיסק און קי ימחק.

במהלך ההתקנה תצטרך לספק את המספר הסידורי של הרישיון שקנית.

פורסם

^אי אפשר ממש לבחור 8.1 כי אם הקוד הוא של 8 הוא יכול להוריד רק את 8 ולהתקין ואז לעדכן עדכונים בפעם הראשונה ורק אחרי זה לעדכן ל8.1 בחינם מהחנות.

בכל מקרה 8/8.1(לא ממש משנה כי אפשר לעדכן בחינם) עדיפה מאחר והיא צורכת פחות משאבים.

נערך על-ידי rony2

פורסם

איך הבנת את זה מעצם זה שהוא שואל? מנין לך קוד למה יש לו?

פורסם

לא רואה טעם או צורך להסביר מאחר וזה סתם יגרר למשהו מיותר אז נמשיך הלאה ונשכח מהסיפור.

בכל מקרה אין צורך להשתמש בWindows Media Creation Tool כשיש את הWindowsSetupBox/Windows8-Setup (בהתאם למפתח המוצר כי כמו שכתבתי קודם עם המפתח מוצר של 8 אי אפשר להוריד את 8.1 ישירות אלא רק לעדכן מ8) שלאחר שאתה מכניס את המפתח מוצר הוא נותן לך להוריד את מערכת ההפעלה ובסוף שואל אותך אם אתה רוצה לצרוב אותה על דיסק DVD או להעביר לDOK ככה שאין ממש צורך לעשות משהו.

פורסם

אל תידחף בכח. תגיד סליחה יפה ותעזוב את הדיון...

הבנת משהו בטעות, ובסוף המלצת לו בדיוק אותו המלצה שנתתי רק בתוספת טעות, כך ששלחת אותו לתוכנה עבור שדרוג במקום לתוכנה עבור התקנה נקיה, שזה מה שהוא צריך...

נערך על-ידי nachum37

פורסם

:facepalm:סליחה, שכחתי שקוראים לך נחום לכן אתה תמיד תקום.

זאת לא אותה ההמלצה פשוט כי הWindows Media Creation Tool יוצר התקנה לUSB מISO קיים רק ל8.1 ואין אפשרות להוריד את הISO ככה שאם הוא צריך ויש לו מפתח מוצר ל8 אז הוא מוריד את הWindows8-Setup(קולט למה זה נקרא ככה "גאון" אולי כי זה לא רק לשדרוג אלא גם להתקנה נקייה -_-) או את WindowsSetupBox אם יש לו מפתח מוצר רק ל8.1 ובסוף זה פשוט גם ככה ייתן לו לבחור אם הוא רוצה לצרוב לDVD או לשמור את ההתקנה לUSB כמו שאמרתי קודם.

פורסם

אוקי ילד, לא ארד לרמה הזו. אני סיימתי.

פורסם

אגב, נחמד לגלות באיחור שערכת את ההודעה שלך...

כדי שלצופים השונים יהיה ברור מה בדיוק קרה כאן, אצרף את הודעתך המקורית מהמייל:

פורסם

למה הסתרתי את זה? אפשר לראות הכל גלוי

cj1Zv2K.jpg

בדיוק כמו שאתה ערכת את ההודעה שלך

UaHA2nL.jpg

בנוסף כתבתי

לא רואה טעם או צורך להסביר מאחר וזה סתם יגרר למשהו מיותר אז נמשיך הלאה ונשכח מהסיפור.

ואתה

אוקי ילד, לא ארד לרמה הזו. אני סיימתי.
רק מה שאתה לא מבין שאתה הוצאת את עצמך ילד שהוריד את הרמה מההתחלה במקום להמשיך הלאה כי אמרתי שלא רציתי להיכנס לזה וכמו שחשבתי וכתבתי קודם סתם גררת את הדיון למשהו מיותר וחסר טעם שמתאים לפורום ספאם.

לסיכום

קוראים לך נחום לכן אתה תמיד תקום.
ואני שלא כמוך באמת סיימתי.
פורסם

RONY,

עם Windows Media Creation Tool אפשר לשים על DOK כמעט כל וינדוס אפשרי, לא רק 8 או 8.1

ואפשר לבחור כל ISO שיש במחשב

רשמית נכון, רשום רק וינדוס 8.1 אבל אנשים ניסו והצליחו גם וינדוסים ישנים יותר.

והבנאדם יתקין מה שהוא רוצה

ולפותח הדיון: צריך 64BIT בגלל שיש לך 4 ג'יגה ראם (אם חשוב לך לנצל את הכל) אם תשים מערכת 32BIT יהיה זמין רק כ3 ג'יגה ראם.

הייתי ממליץ את הוינדוס 8.1 הכי חדש והכי מעודכן.

נערך על-ידי Epidem

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים