פורסם 2004 במרץ 2021 שנים אני מעוניין במערכת רמקולים 2.1 איכותית מאוד ואני מכיר את החברה קליפש כבר זמן רב, רציתי לשאול אותכם כמה תעלה לי אותה מערכת (פרומדיה 2.1) באמריקה ללא משלוח.שמעתי גם שלמנהל הפורום יש את אותה מערכת, רציתי מאוד לשאול אותו מה הוא חושב עליה והאם אני ירגיש הדבל ניכר בינה לבין מערכות שמע אחרות בתקציב נמוך יותר.השימוש שלה יהיה בעיקר לשמיעת מוזיקה, אני לא משחק הרבה, אבל אני יוכל לאלתר לי עוד שתי רמקולים ליצירת סראונד.אז שווה לקנות?
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים איזו חברה זו קליפש..? וכמה עולה מערכת ה2.1 שלה?חברה נוספת שידועה במערכת ה2.1 המצויינת שלה זו אלקט לאנסינג ATP3! סתם למקרה שאתה מתלבט.
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים למה אני מאמין שהרמקולים האלה הרבה יותר טובים מה ATP3 במיוחד אם לאנשים כמו לוואבמסטר יש אותם...
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים רמקולים מדהימים!!! הכי טובים שקיימים.זה בכלל לא באותה ליגה אם הATP 3. רק הLOGITECH Z2200 באותה רמה.אם אתה יכול אז קח את הKLIPSCH הם הכי טובים שיש
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים אלון, אתה לא מרגיש את ההבדל בין האלטק שלי לבין האינספייר שלך...אתה לא צריך רמקולים כאלה.
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים אלון??עשו טובה דברו בפרטי על דברים אישים או שאלון הוא פותח הדיון ???אתה יכול לתת מידע על הרמקולים האלה?
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים כן, אלון הוא פותח הדיון.הרמקולים האלה (Klipsch Promedia 2.1 THX) מתהדרים ב-200W RMS ועוד הרבה נתונים מפוצצים, אבל מעל הכל, איכות סאונד מעולה.Klipsch Promedia 2.1 THX
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים לצחי (com) ולרן (biodome) יש לכל אחד סט 2.1 (רן הביא במקור את שני הסטים מחו"ל אבל מכר אחד לצחי)ללא ספק זהו סט ה2.1 הכי טוב ששמעתי (ושמעתי לא מעט) והוא פי כמה מהATP3.
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים גם אני מאוד מאוד מעוניין לקנות את הרמקולים האלו, אבל לא מצאתיאתר ששולח לארץ? אתם יכולים אולי לתת לי לינק לאתר שמוכר את המוצר ושולחלישראל? זה יכול להיות נהדר.
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים אם אתה יכול איך שהוא להזמין למישהו בUS והוא ישלח לך את זה לארץ זה הייה הכי טוב.הרמקולים האלה עולים פחות מ200 דולר אז זה לא הייה בעיהאם אתה לא יכול לעשות את ה אז ראיתי שלAMAZON יש את זה והם שולחים לארץ
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים אמזון לא שולחים מוצרי חשמל כמעט לארץ..בכל מקרא מצאתי ב-175 דולר, הבעיה היא שאין להם Shipping Estimator, לכן שלחתי אימייללשאול כמה שווה המשלוח.. אני משער משהו כמו 50-75 דולר? אז זה יוצא בסביבות ה- 1000 ש"ח.ואגב.. על רמקולים יש מכ"ס? זה הרי מיוחד למחשב אז אני יכול להגדיר את זה כ-מוצר מחשבלכן אני ישלם רק על המי"מ נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.