עבור לתוכן

האם להישאר עם הראוטר הישן ונתב בזק כברידג'? או להגדיר נתב בזק כבר כראוטר?

Featured Replies

פורסם

עריכה:

עברתי לנתב של בזק הכל רץ חלק ומהר. אין צורך להגיב..... :la:

***************************************************************8

יש לי ראוטר 3com ישן - בן 6-7 שנים. - שעובד מצויין עבור הרשת הביתית ( דירת 4 חדרים. ( הנתב בממ"ד לצערי כי זה חדר העבודה שלי עם המחשבים שאני עובד איתם) .

מחוברים אליו 4 מחשבים נייחים (אחד בסלון דרך קופסא של יס) + מכשירים של wifi - טאבלטים , מחשב נייד, סלולרי וכו'.....

שדרגתי מהירות ל 40MB בבזק. ולקחתי את הנתב שלהם שהביאו - D-LINK DSL 6850U

כרגע מוגדר בברידג' ומתפקד רק כמודם.

בבדיקת הגלישה יש לי 31MB הורדה. 3 העלאה.

3 שאלות:

1. היות והנתב החדש הוא dual band. האם כדאי לי כבר להגדיר אותו כנתב + מודם. כלומר הרשת הביתית והכל? ( ואת נתב הישן לנתק?)

2. האם רמת ה wifi שלו תהיה יותר חזקה בקליטה של מכשירים ברחבי הבית מאשר נתב בן 6-7 שנים?

3. האם בגלל שהוא בברידג' ייתכן והמהירות היא 31MB ולא לכיוון ה 40MB. כלומר יש האטה אם הוא מחובר בברידג'?

תודה על כל עיצה בנדון.

(דרך אגב למי שקורא וגם משדרג מהירות וצריך לקחת מבזק נתב חדש.... תתעקשו לקבל אותו בשנתיים הראשונות חינם....)

נערך על-ידי oceans68

פורסם

כמה אתה משלם על ה 40 מגה לבזק ?

פורסם
  • מחבר

לבזק 89

לבבל 20

פורסם
עריכה:

עברתי לנתב של בזק הכל רץ חלק ומהר. אין צורך להגיב..... :la:

***************************************************************8

יש לי ראוטר 3com ישן - בן 6-7 שנים. - שעובד מצויין עבור הרשת הביתית ( דירת 4 חדרים. ( הנתב בממ"ד לצערי כי זה חדר העבודה שלי עם המחשבים שאני עובד איתם) .

מחוברים אליו 4 מחשבים נייחים (אחד בסלון דרך קופסא של יס) + מכשירים של wifi - טאבלטים , מחשב נייד, סלולרי וכו'.....

שדרגתי מהירות ל 40MB בבזק. ולקחתי את הנתב שלהם שהביאו - D-LINK DSL 6850U

כרגע מוגדר בברידג' ומתפקד רק כמודם.

בבדיקת הגלישה יש לי 31MB הורדה. 3 העלאה.

3 שאלות:

1. היות והנתב החדש הוא dual band. האם כדאי לי כבר להגדיר אותו כנתב + מודם. כלומר הרשת הביתית והכל? ( ואת נתב הישן לנתק?)

2. האם רמת ה wifi שלו תהיה יותר חזקה בקליטה של מכשירים ברחבי הבית מאשר נתב בן 6-7 שנים?

3. האם בגלל שהוא בברידג' ייתכן והמהירות היא 31MB ולא לכיוון ה 40MB. כלומר יש האטה אם הוא מחובר בברידג'?

תודה על כל עיצה בנדון.

(דרך אגב למי שקורא וגם משדרג מהירות וצריך לקחת מבזק נתב חדש.... תתעקשו לקבל אותו בשנתיים הראשונות חינם....)

תשובות:

1. כן.

2. הקליטה תהיה יותר טובה.

3. קשה לדעת בלי לקבל יותר נתונים על האופן בו חברת את שני הנתבים האחד לשני. בכל מקרה -- תתחיל רק עם ה-6850U ותדווח.

פורסם

הממ, מוזר.. פתאום הם כן מגלים גמישות במחירים ? אני משלם היום 89 על 15. לא נראה לי שהם ירגישו בנוח לתת לי יותר מבלי להעלות לי את המחיר (הציעו לי בחידוש 99 ל 40). גם בזק בינלאומי היו תקועים על 30 ש"ח לכל המהירויות, מעניין....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים