פורסם 2014 בדצמבר 2310 שנים רכשתי מחשב נייד של אסוס: http://ksp.co.il/?select=.268..271..213.&list=1&sort=2&glist=1&uin=23471&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0הוא אמור להגיע היום או מחר.כיוון שאני הדיוט במחשבים, רציתי לדעת מה עליי לעשות בהפעלה הראשונה שלו כאשר אקבל אותו.המלצות לגבי טעינה ראשונה, איך להשתמש בסוללה בהתחלה, איך להתקין את מערכת ההפעלה וכו'.
פורסם 2014 בדצמבר 2310 שנים תפעיל אותו כשהוא מחובר למטען, תעדכן את כל עדכוני מערכת ההפעלה, תתקין את הדפדפן האהוב עליך וכל תוכנה רצויה. זה לא ''מעשה חושב'' לפתוח מחשב ולהתקין תוכנות שאתה רוצה.תתחדש ותהנה נערך 2014 בדצמבר 2310 שנים על-ידי דובי770
פורסם 2014 בדצמבר 2310 שנים א. וואו זה ממש מחשב יקר. :\ב. תתחדש.ג. לא צריך לעשות שום דבר מיוחד, תשתמש רגיל, כשצריך להטעין תטעין וזהו.
פורסם 2014 בדצמבר 2310 שנים מחבר תפעיל אותו כשהוא מחובר למטען, תעדכן את כל עדכוני מערכת ההפעלה, תתקין את הדפדפן האהוב עליך וכל תוכנה רצויה. זה לא ''מעשה חושב'' לפתוח מחשב ולהתקין תוכנות שאתה רוצה.תתחדש ותהנהיש המלצות לגבי הטענה ראשונה של הסוללה? להטעין עד הסוף ולרוקן או משהו כזה?א. וואו זה ממש מחשב יקר. :\ב. תתחדש.ג. לא צריך לעשות שום דבר מיוחד, תשתמש רגיל, כשצריך להטעין תטעין וזהו.לא קניתי אותו בסכום הזה, שלחתי מכר שיקנה לי אותו בבלאק פריידי באילת, עלה 6100 (6093 ליתר דיוק).
פורסם 2014 בדצמבר 2310 שנים מחבר אוקיי, ועוד שאלה.לגבי האחריות, החשבונית מספיקה בתור אסמכתא ומהווה תעודת אחריות?
פורסם 2014 בדצמבר 2310 שנים כן, אך את האחריות אתה לא מממש מול החנות אלא מול אסוס.אם אני לא טועה, כשאתה מממש (אני מאחל לך שלא) אחריות הם מבקשים חשבונית/צילום חשבונית כדי לדעת מתי רכשת את המחשב ומתי מתחילה תקופת האחריות. נערך 2014 בדצמבר 2310 שנים על-ידי דובי770
פורסם 2016 בדצמבר 148 שנים קיבלתי היום מחשב נייד של ASUS ובעת שהדלקתי אותו הופיעו כתוביות כשבסוף מופיע : _<\:C מה עליי לעשות כדי להמשיך בהתקנה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.