פורסם 2014 בדצמבר 2210 שנים תעשו מצווה ועזרו לידידה טובה https://docs.google.com/forms/d/1nUM6W0AwFCDB3ju98mew4xXDX2NFpltoTLtnu4jYGPc/viewform
פורסם 2014 בדצמבר 2210 שנים נעשה, רק דבר אחד קטן:# התקפות סייבר על ישראל במהלך מבצע צוק איתן (2012), כ 2 מיליון התקפות ביום שרובן נועדו לפרסם מידע שגוי באתרי אינטרנט לגבי פגיעות הטילים בארץ.זה צריך להיות 2014, לא 2012.
פורסם 2014 בדצמבר 2210 שנים המחקר הוא כמה אנשים לא מודעים לאבטחה עד שימלאו מרצון שאלון פולשני כזה?...
פורסם 2014 בדצמבר 2310 שנים אף פעם לא הבנתי מי ממלא מרצונו את השטויות האלו.איפה אני ממלא את שם המשתמש והסיסמא לכל אחד מהשירותים שרשמתי בסקר?אני לא מוצא!
פורסם 2014 בדצמבר 2310 שנים מחבר OR2OOO, תודה על ההערה - העניין תוקן.nachum37 ו-Falkon - השאלון אנונימי ולא משמש ל-Profiling של משתמשים, אלא נועד לזהות מגמות כלליות בנושא שימוש באחסון בענן ומודעות לאבטחת מידע.אם אתם מוצאים את השאלון פולשני, זכותכם המלאה לא להשיב עליו.לא מזמן אני עצמי כתבתי עבודת סמינר. מנסיוני האישי שאלונים מסוג זה גוררים לא מעט ביקורת, במיוחד בנושאים שנויים במחלוקת, וזה לגיטימי. רק כדאי לזכור שבסופו של יום מדובר על סטודנט שיושב וכותב עבודה מחקרית ולא חברה גדולה עם מטרות זדוניות שתשתמש במידע הזה נגדכם.
פורסם 2014 בדצמבר 2310 שנים השאלון יושב על שרתים של "חברה גדולה עם מטרות זדוניות שתשתמש במידע הזה נגדכם"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.