עבור לתוכן

איך הקירורים של arctic cooling accelero?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להשתיק את הכרטיס מסך שלי שממש רועש וראיתי את הסדרה הזו.

ראיתי את Twin Turbo III ב- 200 באייבורי, איך הדגם הזה? כמה הוא שקט לעומת קירור מפוח והאם הוא שווה את המחיר? אולי המלצות אחרות?

חשבתי על ה- Xtreme IV אבל אני לא רואה שהוא נמכר בארץ ובאיביי רוצים עליו מחירים הזויים (מחיר בסיס גבוה יחסית גם ככה + משלוח בעלויות מטורפות)

עוד דבר שראיתי זה Accelero Hybrid II - 120 קירור מים במעגל סגור, עולה כ-500 ש"ח, אבל אני לא בטוח שאני רוצה ללכת לקירור מים בכרטיס כזה.

• תגובות 33
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא ניסיתי אחד מהאקסלרו אבל קראתי הרבה וממה שקראתי הם טובים מאוד, חיסרון עיקרי שלהם הוא גודל\משקל (לא עבור כולם זה חיסרון או מפריע) שקט הם נותנים וביצועים הם נותנים המחיר לא זול במיוחד בארץ ואני גם לא מכיר חנות מחו"ל שעם עלות המשלוח יהיה עדיף כבר לקנות משם ולא בארץ. אם אתה על מפוח אז זה רמה אחרת ממה שאתה רגיל אליו מבחינת שקט וטמפ'.

200 ש"ח נשמע מחיר טוב אם אני לא טועה הוא אמור להיות יקר יותר (כיוון 300-350).

קירור מים מוכן לכרטיס זה נחמד אבל לדעתי לא עדיף על קירור אוויר טוב (בקירור מים מוכן קירור שאר הרכיבים על ה-PCB מוזנח ועדיף שגם האיזור הזה יקבל אוויר ישירות ממאוורר).

פורסם

אני משתמש באקסלרו אקסטרים על ה7970, פשוט לא שומעים אותו.

רק אם אני שם על 100 אחוז ומקרב את האוזן שומעים אותו (אחרי שאני משתיק את כל המאווררים במארז).

אני ממליץ בחום (על מנת לשמור על קור :) )

רק נקודה אחת: קירור מפוח שואב אוויר מתוך המארז החוצה וקירור האקסלרו מפזר אותו בתוך המארז.

פורסם
  • מחבר

האקסטרים עולה באזור ה 350, הטווין זול יותר (2 מאווררים לעומת 3 באקסטרים, וקירור של עד 250 וואט לעומת 300)

דובי זה בהחלט נשמע טוב, אם אפשר לשאול מאיפה השגת אותו? קנית בארץ או מחו״ל?

ומה בדיוק אומר לגביי הפיזור אוויר?

מה שכן זה אומר שאני מבטל אחריות על הכרטיס, אבל נראה לי תחלופה הוגנת לעומת קירור טוב יותר ושקט

פורסם

רכשתי את זה מidanmal פה בפורום

פורסם
  • מחבר

הזוי ביותר, ממש לפני כמה דקות אייבורי הורידו את הטווין טורבו מהאתר שלהם...

אני אנסה לברר עם פלונטר איזה דגם של הטווין יש אצלהם ואם הוא תומך בכרטיס שלי (גם ב 200), כנראה מדובר על הדגם הראשון כי אני לא רואה אותו באתר של ארקטיק קולינג לפחות לא לפי התמונה שפלונטר שמו

פורסם

איזה כרטיס יש לך?

פורסם
  • מחבר

מופיע במפרט בצד, gainward gtx 760

עריכה,

קיבלתי תשובה מפלונטר, היבואן כבר לא מחזיק את המוצר. באסה... כנראה הדרך היחידה להזמין אחד עכשיו זה מחו״ל

פורסם
  • מחבר

יש לי אפשרות להזמין את ה twin turbo iii דרך אמזון ו shipito ב- 320+- ש״ח. זה שווה?

או שישירות מאמזון ב 93$ (360~)

פורסם

חשבת לעשות פרופיל קירור?

אולי הוא מסתובב על מקס כל הזמן בלי קשר לטמפ'

פורסם
  • מחבר

יש פרופיל קירור, זה לא זה. גם על המהירות המינימלית שלו הוא יחסית רועש וכשהוא מגיע ל 100% (והוא מגיע, עם 100% הכרטיס עומד על 80 מעלות בערך) זה בכלל נשמע כמו מנוע סילון

פורסם
  • מחבר

או שישירות מאמזון ב 93$ (360~)

או שאולי משתלם יותר האקסטרים 3 ב 428₪ דרך buy2usa

פורסם

במחיר הזה,תמכור את שלך ותרכוש כ''מ יותר חזק עם קירור יותר מתקדם...

פורסם
  • מחבר

הקטע שאני לא מחפש לשדרג כרטיס מסך בינתיים. ולהחליף לאותו אחד מדגם שונה זה קצת מטופש לא? אני גם ככה אפסיד 300-400 ש״ח על הכרטיס כי למכור אותו במחיר מלא יד 2 אני לא יכול

יש אולי פתרונות אחרים שאני יכול לנסות? אולי מארז עם בידוד לרעש? גם ככה רציתי להחליף מארז

פורסם

מארז מבודד רעשים לא יציל אותך מרעש המפוח, כך לדעתי.

תרכוש את האקסלרו ותוודא שיש לו תאימות לדגמים עתידיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים