עבור לתוכן

חסימת חשבון סטים משימוש \ מחשבות על סטים בכללי

Featured Replies

פורסם

סתם נתקלתי בשרשור של בן אדם שמספר שחסמו לו את החשבון סטים

הוא הסביר שזה בגלל שהוא קנה לחברים שלו משחקים בכרטיס אשראי שלו דרך החשבון שלהם

או שהם עשו LOGIN אצלו במחשב או משהו כזה והוא קנה משחקים על החשבון שלהם עם הכרטיס שלו

אלו התמונות מסך

3ZG2TvW.pngA7l62BO.png

זה דבר די מפחיד שחושף שסטים זה גוף שיכול להיות לא הכי נחמד ובאמת די מפלצתי \ מונופול

יכול להווצר מצב שספריית משחקים בשווי אלפי שקלים והחשבון כולו יחסם משימוש אחרי שנים של השקעה

ועוד לא נותנים לך הסבר ראוי אתה נתקל באטימות וחוסר שקיפות מוחלט

יוצא שכל הכסף שהשקעת בסטים וחשבת שקנית משחקים בעצם זה בכלל לא הרכוש שלך אלא רכוש של סטים ואתה בכלל רק השכרת את המשחקים

עד לאיזה נקודה בזמן שסטים מחליטה שהיא לא מעוניינת לתת לך לשחק יותר

יוצא שהמשחקים באמת אף פעם לא היו שלך אלא רק שילמת על גישה למשחקים

אחרי הכל STEAM DRM יכול לחשוף את פרצופו בצורה ברוטאלית ולקחת לך הכל במכה אחת

עכשיו אפשר להצדיק אתרים כמו GOG שאפשר ממש להוריד את ההתקנה של המשחק למחשב שלך ולהיות עצמאי בכל נקודת זמן ולא כבול לחברה שבלעדיה אתה לא יכול לגשת למשחקים

אני מבין עכשיו למה חברות גדולות מנסות להיות עצמאיות עם פלטפורמות של עצמן כמו אוריגין ויופליי

סטים כבר יותר מידי מונופול

גם אני שלחתי להם מייל בקשר לאיזה בעיה והתשובה שקיבלתי הייתה אוטומטית

אי אפשר באמת ליצור איתם קשר במידה ויש לך בעיה

אמאזון למשל חוזרים אלייך תוך כמה דקות בנושאים כספיים

סטים כנראה בכלל לא שמה שום משאבים בתחום של תמיכה ובכל זאת גדלה להיות מפלצת

עריכה"

אמנם לא רואים פה את כל התמונה במקרה הזה ואי אפשר לדעת באמת מה קרה פה ומה הסיבה לחסימת החשבון

אבל שורה תחתונה סטים יכולה לחסום למשתמש את החשבון במידה והיא רק רוצה ואתה נשאר חסר כל

פורסם

מטריד מאוד.

אני מקווה שהוא יצליח ליפול על מישהו עם קצת שכל ושהם יסדרו את הבעיה שלו. זה באמת נראה תמים.

פורסם

מאוד מפחיד אבל הוא גם צריך לשמור על החשבון שלו ועל הפרטיות הוא יכל לקנות לחברים שלו את המשחקים מתוך החשבון שלו כמתנה וכל זה לא היה קורה

ולא להיכנס לחשבונות שלו מכל מיני מחשבים!!

פורסם

אני לא חושב שהוא עשה משהו לא בסדר.

מה בדיוק הבעיה אם חבר שלו מגיע אליו ומתחבר מאצלו לחשבון שלו?

המערכת של steam זיהתה את זה כפעילות חשודה וחסמו לו את החשבון מבלי לברר באמת מה קרה שם.

פורסם

SHIT HAPPENS. הדבר היחידי שמנחם אותי זה שאת רוב הדברים קניתי בהנחה של יותר מ 50% או שהם היו די זולים :)

פורסם

יש כמה דברים שמוזרים בסיפור הזה:

1. אין שום בעיה בלהתחבר למשתמש ממקומות שונים, אנשים מתחברים למשתמש שלהם ממדינות שונות כל הזמן (לא חסר כאלה שהולכים ל DREAMHACK או QUAKECON). יותר מזה זה אפשרות שקיימת ב STEAM, בין אם זה להזרמה או לשיתוף במשפחה. היו הרבה מקרים שהייתי מחובר בבית וזה לא הפריע לי להתחבר מהנייד במקום אחר.

2. שימוש במספר כרטיסי אשראי באותו משתמש גם לא אמור לעשות בעיה, חבר קנה לי משחק והשתמש במשתמש STEAM של חבר אחר וזה לא הפריע לאף אחד. בכללי לא חסר משתמשים שיש בהם שימוש בכמה אמצעי תשלום.

3. בדרך כלל בדיקה כזו מבוצעת אם משתמש מסויים נפרץ והם מחפשים את המקור.

4. אין שום סיבה להתחבר למשתמש אחר בשביל לקנות לחבר משהו או להעביר לו כסף, אין בעיה לקנות משחק למשתמש אחר ואין בעיה לקנות GIFT CARD ישירות מ PAYPAL:

https://www.paypal-gifts.com/us/brands/steam-digital-wallet-code.html

בקיצור יש פה הרבה מידע שחסר, בהרבה מקרים שהוצגו כאילו VALVE פגעו בשתמש בלי סיבה מאוחר יותר התגלה שהמשתמש אכן עשה דברים לא כשרים אז אל תמהרו להאמין לכל מי שבוכה שחסמו לו משתמש/חסימת VAC.

לא יודע בקשר ל UPLAY (כי אף אחד לא משתמש בזה מרצון בכל מקרה) אבל ב ORIGIN היו מקרים של חשבונות שנסגרו, EA ממש לא מפחדים לסגור משתמשים שעוברים על החוקים שלהם (וזה יכול אפילו להיות קניה מאיזור אחר או להתנהג בצורה לא מוכבדת בפורומים או מול נציג שירות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים