עבור לתוכן

מה עושים בעניין מערכת ההפעלה כשרוצים להחליף את הHDD בSSD

Featured Replies

פורסם

הייתי רוצה לשים רק SSD במחשב הנייד

אך חשובה לי האחריות התוכנה , לכן הייתי רוצה שתיהיה לי בול את המערכת ההפעלה עם אפשרות לשחזור להגדרות יצרן במחשב כשהוא עובד רק על הSSD..

והאם יש אפשרות אם הוצאתי עם תוכנה כלשהי את מפתח המוצר של הווינדוס שהגיע לי עם המחשב ועל הHDD,האם יש אפשרות להשתמש במפתח מוצר הזה על מחשב נוסף או להתקין מערכת הפעלה על הSSD ואז להקליד את מפתח המוצר של הווינדוס במקום המתאים?

וכשאצטרך לממש אחריות אחזיר את הHDD כמו שהוא...

תודה

פורסם
  • מחבר

למה מוטעת? אני צריך לעשות כמוהו?

אני צריך מחשב נוסף בשביל לעשות את זה?
פורסם
  • מחבר

לא צריך ? זה נראה יותר קל מהאימג' הזה.. זה כולה להוריד ווינדוס 8 לצרוב לדיסק להתקין לאקטב (להפעיל את המוצר עם הסיריאל וסלמאת ) מאשר הדרך השניה שנראת לי קצת ארוכה ומסובכת למרות שלך לא ..,השאלה האם אני יכול לעשות את מה שרציתי ?

איך אני אחבר HDD של מחשב נייד שאני מניח שהוא 2.5 במקום 3.5 שמתאים לנייח וSSD? אני בכלל לא יודע אם אני יכול להוסיף יותר מכונן 1

הוא כתב בהערות שאני צריך מחשב נוסף או USB adaptor to acheive מה זה, המתאם USB הזה ? והאם זה יפתור אותי מלעשות את זה דרך מחשב נוסף?

ויש לי מקום אחד לדיסק קשיח במחשב אבל אני יכול להוציא את הצורב ולקנות CADDY ,אז זה יתאפשר לי לעשות את זה מהמחשב הנייד?

נערך על-ידי SPONER

פורסם
  • מחבר

השאלה האם האפשרות הראשונה אפשרית? אני מדבר על להפעיל מפתח מוצר של חלונות 8 OEM (לצרוב חלונות 8 ולהתקין ולהפעיל את הרשיון עם המפתח מוצר של הווינדוס שהגיע לי עם המחשב הנייד שהוא גרסה OEM: DM

בבקשה תענה לי על זה -----------------הוא כתב בהערות שאני צריך מחשב נוסף או USB adaptor to acheive מה זה, המתאם USB הזה ? והאם זה יפתור אותי מלעשות את זה דרך מחשב נוסף?

ויש לי מקום אחד לדיסק קשיח במחשב אבל אני יכול להוציא את הצורב ולקנות CADDY ,אז זה יתאפשר לי לעשות את זה מהמחשב הנייד?

נערך על-ידי SPONER

פורסם
  • מחבר

או :) עכשיו זה מצויין בחלט הבעיה שלי היא מחשב נוסף למרות שיש לי מחשב נוסף העניין של לחבר למחשב נוסף נראה לי קצת מסורבל ושלא נדבר שבטח אני צריך לקנות עוד כבלים כל שהם כדי לחבר את 3הכוננים הכונן הרגיל בנייח הכונן של המחשב הנייד והSSD סתם נשמע מסורבל .. לעומת לקנות מתאם שאומנם ייקח יותר זמן עד שיגיע(אלא אם כן בארץ ניתן להשיג) +העתקת הקבצים תיהיה פחות מהירה אני מבין מאשר CADDY אבל לדעתי עידף , דרך אגב כמה זמן בערך זה יקח לדעתך שעה 3 שעות או בכלל יכול לקחת ימים כי אז זה כבר לא כל כך פשוט... עדיין מחשב נייד . סבבה מקווה שאתה צודק בעניין OEM

פורסם

כיוון שאתה מחליף 1:1, עדיף שתקנה לעצמך מארז USB חיצוני.

תשים זמנית את ה-SSD שם, תבצע את השכפול מה-HDD ל-SSD עם התוכנות שצויינו כאן.

לאחר מכן, תעביר את ה-HDD למארז ה-USB ואת ה-SSD למחשב למקומו.

ככה יהיה לך כונן חיצוני גדול לאחסון נוסף וגיבוי.

מארז USB לכונן כזה יתאים:

http://www.ebay.com/itm/Orico-2599US3-USB-3-0-External-2-5-SATA-HDD-SSD-Disk-Enclosure-Case-Tool-free-/371215164662?pt=US_Drive_Enclosures_Docks&hash=item566e25e4f6

פורסם
  • מחבר

מעולה שתי ציפורים במכה אחת אהבתי ..

אני יכול להרגיש חופשי לקנות את המארז שנתת או שזו היתה רק דוגמה ויש יותר ממולצים? מבחינת איך הHDD יעבוד בתוכו אם זה משנה איזה מארז.

פורסם

מארז טוב.

אחרת לא הייתי נותן אליו קישור.

פורסם
  • מחבר

הקשיח שיש לי הוא 750 גיגה

פורסם

הא? מאיפה ה-500GB ?? מה הקשר

הנה המארז בוידאו, גם מי שעשה את הוידאו רשם סקירה קצרה עליו בפירוט של הסרטון

פורסם

נשמע הזוי לחלוטין, הגיוני שתהיה מגבלה ל-1TB.

פורסם
  • מחבר
זה משהוא כזה -

http://www.diytrade.com/china/pd/10601036/USB_2_0_to_SATA_Serial_ATA_15_7_22P_Adapter_Cable_For_2_5_HDD_Laptop_Hard_Drive.html

ויש לו עוד גרסאות כאלה ואחרות, אבל בעיקרון כולן באותו פרינציפ.

אם תקנה CADDY זה יהי באותו סגנון, חוץ מההבדל שב - CADDY זה הרבה יותר מהר מאשר במתאם שבקישור.

אם אני מבין נכון, הבעיה מבחינתך זה מחשב נוסף.

אז אתה יכול לחבר את ה - SSD או דרך המתאם, או בקאדדי ולהוריד את זה

http://www.minitool.com/partition-manager/partition-wizard-home.html

להטעין אותו דרך דיסק און קי ולשכפל. אפשר גם תוכנות אחרות.

לגבי שאלתך הראשונה, זה צריך לעבוד, אבל צריך גרסת OEM להתקנה, אאל"ט.

האם חלונות 8 גרסת OEM המיועדת להתקנה על מחשבי HP תתאים למחשב ASUS ?

האם עליי קודם לבטל את מפתח המוצר הקיים ?

האם התקנה חלונות 8 בגרסה רגילה ואז להשתמש במפתח מוצר גנרי ואז אחרי עליית מערכת ההפעלה עם פקודה לשנות את זה למפתח המקורי שלי של גרסת הOEM יכול לעבוד?

אני מתעקש על התקנה מהסוג הזה ולא אימג' בגלל שאני רוצה מערכת הפעלה כמה שיותר נקיה .. לא נקיה מתוכנות היצרן אלא נקיה איך שהיא באה מהיצרן.

והאם אם אני יבחר לעשות בדרך שהיא מצריכה להפעיל את המוצר עם מפתח המוצר , ולא אשתמש בתמונת מערכת שיצרתי ,האם לא תיהיה לי אפשרות של "שחזור להגדרות יצרן " ותמיד אני אצטרף במקום זה לפרמט ?

אני עדיין מקשיב לכך וכנראה אני יבחר כן לעשות את מה שהצעת לי אבל בעזרת מארז כמו שהציעו לי , אז מה אתם מציעים לעשות לגבי המארז כי אתם אומרים דברים שונים לגבי המגבלה של המארז

הכי טוב לשלוח הודעה למוכר באיביי ולשאול אותו ?

נערך על-ידי SPONER

פורסם

ומה מונע ממך לעשות שחזור מערכת מלא כרגע למצב בו קיבלת את המחשב (חדש עם כל הדרייברים) ואז לבצע את השכפול ל-SSD?

עדיף מאשר כל מיני סיבוכים של התקנות עם המפתח מוצר וכו'...

פורסם
  • מחבר

לא מסתדר כרגע

פורסם
  • מחבר

לא מסתדר כרגע בגלל שאין לי את המארז והמארז יקח לו חודש להגיע...

בכל אופן בבקשה תענה לי על התגובה הקודמת,ציטוט:

האם חלונות 8 גרסת OEM המיועדת להתקנה על מחשבי HP תתאים למחשב ASUS ?

האם עליי קודם לבטל את מפתח המוצר הקיים ?

האם התקנה חלונות 8 בגרסה רגילה ואז להשתמש במפתח מוצר גנרי ואז אחרי עליית מערכת ההפעלה עם פקודה לשנות את זה למפתח המקורי שלי של גרסת הOEM יכול לעבוד?

אני מתעקש על התקנה מהסוג הזה ולא אימג' בגלל שאני רוצה מערכת הפעלה כמה שיותר נקיה .. לא נקיה מתוכנות היצרן אלא נקיה איך שהיא באה מהיצרן.

והאם אם אני יבחר לעשות בדרך שהיא מצריכה להפעיל את המוצר עם מפתח המוצר , ולא אשתמש בתמונת מערכת שיצרתי ,האם לא תיהיה לי אפשרות של "שחזור להגדרות יצרן " ותמיד אני אצטרף במקום זה לפרמט ?

אני עדיין מקשיב לכך וכנראה אני יבחר כן לעשות את מה שהצעת לי אבל בעזרת מארז כמו שהציעו לי , אז מה אתם מציעים לעשות לגבי המארז כי אתם אומרים דברים שונים לגבי המגבלה של המארז

הכי טוב לשלוח הודעה למוכר באיביי ולשאול אותו ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים