עבור לתוכן

האם במודים של NetGear של בזק יש תופעה שאחרי כמה שנים הם מתחילים לעבוד פחות טוב?

Featured Replies

פורסם

או שאין בעיה ידועה וזה מתנהג כמו כל מכשיר חשמלי.

כמו כן, ראיתי לאחרונה שהיה דיון על שגיאות ב DOCSIS ורציתי לדעת האם גם בטכנולוגיה של ADSL זה כזה משמעותי, הנה הנתונים שאני מקבל מהמודם.

[TABLE=width: 99%]

[TR]

[TD=align: center]ADSL Link[/TD]

[TD=align: center]Downstream[/TD]

[TD=align: center]Upstream[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Connection Speed[/TD]

[TD=align: center]18943 kbps[/TD]

[TD=align: center]925 kbps[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Line Attenuation[/TD]

[TD=align: center]8.5 db[/TD]

[TD=align: center]5.9 db[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: center]Noise Margin[/TD]

[TD=align: center]9.4 db[/TD]

[TD=align: center]14.6 db[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

אני שואל בעיקר כי נראה לי שהמודם לא מתנהג טוב תחת עומס כמו פעם.

פורסם
  • מחבר

לפי זה ה LA שלי על הפנים. יש איזה מדדים שאני יכול לבדוק שיגידו לי שזה בעיה שאפשר להביא טכנאי על זה ?

פורסם

ה-LA תלוי במרחק שלך מארון הסעף השכונתי ואין לך הרבה שליטה על זה. תתקשר לתמיכה של בזק ותבדוק מה המהירות המקסימאלית שהם יכולים לספק לך - זה יתן לך תחושה כמה הקו שלך תקין. בניגוד להוט, בזק לא מתחייבים שהם יכולים לספק כל מהירות לכל מקום. אם זה ממש קריטי לך - תשקול מעבר להוט.

פורסם
  • מחבר

אני על 15 ו מקבל 15, השאלה האם אין הרבה שגיאות, אפשר לראות את זה איפשהו כמו ב DOCSIS ?

פורסם

האפשרות לראות את כמות השגיאות תלויה במודם שלך - לא בכל מודם של בזק המידע גלוי.

פורסם
  • מחבר

עוד דבר שמציק לי הוא טווח ה WIFI, ה NG 2200 ידוע עם טווח על הפנים ואם אני אקנה ראוטר אחר המצב ישתפר ?

פורסם

הנתבים שבזק מספקת הם די בסיסים. אם אתה רוצה משהו יותר איכותי, תהפוך את ה-2200 למודם נטו ותרכוש נתב באופן עצמאי. הטווח האלחוטי תלוי בהרבה גורמים - ולא תמיד ראוטר עצמאי פותר את כל הבעיות. תאר קצת את מבנה הבית, מרחקים, מכשולים, איזה התקנים אלחוטיים אחרים אתה רוצה לחבר ולפי זה נתקדם.

פורסם
  • מחבר

יש לי מסדרון לכל אורך הבית, המודם/ראוטר יושב בקצה האחד שלו בסלון ובחדר בקצה השני של המסדרון (כמרחק של 8 מטר אלכסוני, אם כי יש קירות של המסדרון) בקושי יש קליטה לאייפון בקצה החדר. אולי אני צריך לנסות לשנות את ערוץ כי יש הפרעות ? (זה על ערוץ 1).

פורסם

במצב שאתה מתאר, שינוי הערוץ לא ישנה הרבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים