עבור לתוכן

צריך מסך חדש למחשב?

Featured Replies

פורסם

אני אקנה בקרוב מחשב חדש לגיימינג

פתחתי דיון וביקשתי מפרט (יכול להיות שאני אשנה את זה בהמשך)

בקיצור, אני מחפש מחשב שיריץ לי משחקים על דרישות גבוהות (ככה שהגרפיקה צריכה להיות ממש ממש טובה) השאלה שלי היא:

הבנתי שהגרפיקה תלוי בכרטיס מסך אבל האם אני צריך להחליף את המסכים שיש לי כרגע?

(אחד רגיל של 22 אינץ - רזולוצית 1024 על 768 והשני הוא גדול של טלוויזיה של 42 אינץ ולא יודע מה הרזולוציה שלו)

ועוד שאלה: איך אני בודק מה הרזלוציה של המסך טלוויזיה?

פורסם

אין מסך "22 עם רזולוציה של 1024X768. אם זו הרזולוציה שאתה עובד איתה על המסך שלך - חבל מאוד, זה אומר שבמשך כל הזמן הזה עבדת עקום וקיבלת איכות תצוגה הרבה פחות טובה ממה שיכולת לקבל.

כדי לדעת מה הרזולוציה המתאימה - תחפש ותרשום כאן את הדגמים המדוייקים של מסך המחשב ומסך הטלוויזיה.

פורסם
  • מחבר
אין מסך "22 עם רזולוציה של 1024X768. אם זו הרזולוציה שאתה עובד איתה על המסך שלך - חבל מאוד, זה אומר שבמשך כל הזמן הזה עבדת עקום וקיבלת איכות תצוגה הרבה פחות טובה ממה שיכולת לקבל.

כדי לדעת מה הרזולוציה המתאימה - תחפש ותרשום כאן את הדגמים המדוייקים של מסך המחשב ומסך הטלוויזיה.

1. אף פעם לא שיחקתי על המחשב אז לא יצא לי לראות "עקום"

2. זה מה שמופיע לי (במסך מחשב) שאני עושה מקש ימני>מאפיינים>setting>למטה בscreen resolution (המסך טלוויזיה מקרין אותו דבר כמו המסך מחשב אז אני לא יודע איך לבדוק אצלו)

3. איך אני יבדוק את הדגמים המדויקים?

פורסם

1. זה לא קשור אם שיחקת במשחקים או לא. זו פשוט לא רזולוציה מתאימה למסך "22, ואפילו בשולחן העבודה זה אומר שדברים לא ייראו במיטבם.

2. אז זה אומר שאתה עדיין עובד עקום, גם במסך המחשב וגם בטלוויזיה.

3. זה צריך להיות רשום איפשהו על המסכים ו/או על הניירת שקיבלת איתם.

פורסם
  • מחבר
1. זה לא קשור אם שיחקת במשחקים או לא. זו פשוט לא רזולוציה מתאימה למסך "22, ואפילו בשולחן העבודה זה אומר שדברים לא ייראו במיטבם.

2. אז זה אומר שאתה עדיין עובד עקום, גם במסך המחשב וגם בטלוויזיה.

3. זה צריך להיות רשום איפשהו על המסכים ו/או על הניירת שקיבלת איתם.

1. הכל נראה סבבה בשולחן העבודה, גם על הטלוויזיה, וגם סרטים אני רואה סבבה

2. יש שם אבל אפשרות לשנות, הכוונה שיש קו ועליו יש את החץ ומתחתיו כתוב 1024 על 768 ואפשר פשוט להוזיז את החץ (אבל מה, שניהם אותה רזולוציה בדיוק? איך?)

3. המסך מחשב - Samsung SyncMaster B2240

והטלוויזיה - PHILIPS 42PFL3605/12

פורסם

אם הכל סבבה לך, אז מי אני שאתווכח? :) תישאר עם המסכים האלה שיש לך. שום דבר יותר טוב לא תמצא.

פורסם

ואוו... ברור לך שהיחס של 1024 על 768 לא קשור למסכים הרחבים שיש לך ? אם תחפש בגוגל את הדגם + resolution די מהר תראה את הרזולוציה האמיתית שלהם.

פורסם
  • מחבר
אם הכל סבבה לך, אז מי אני שאתווכח? :) תישאר עם המסכים האלה שיש לך. שום דבר יותר טוב לא תמצא.
ואוו... ברור לך שהיחס של 1024 על 768 לא קשור למסכים הרחבים שיש לך ? אם תחפש בגוגל את הדגם + resolution די מהר תראה את הרזולוציה האמיתית שלהם.

בכל מקרה, המסך מחשב - 22 אינץ - רזולוציה של 1920 על 1080

מסך טלוויזיה - 42 אינץ - רזולוציה אותו דבר כמו השני

אבל הם בסדר בשביל להריץ משחקים על דרישות גבוהות? (אם יש קשר בכלל בין שני הדברים)

פורסם

הם בסדר בשביל להריץ את משחקי המחשב על 1920X1080. זה יספיק לכל אדם נורמלי. לגבי מה שאתה קורא לו "דרישות גבוהות" - אין קשר. רק כח העיבוד של המחשב שלך (מעבד, כרטיס מסך, זכרון) קובע פה, ולא המסך.

פורסם
  • מחבר
הם בסדר בשביל להריץ את משחקי המחשב על 1920X1080. זה יספיק לכל אדם נורמלי. לגבי מה שאתה קורא לו "דרישות גבוהות" - אין קשר. רק כח העיבוד של המחשב שלך (מעבד, כרטיס מסך, זכרון) קובע פה, ולא המסך.

1920X1080 זה FHD, לא?

פורסם

כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים