עבור לתוכן

האם אני בכלל יכול לחבר כונן SSD למחשב?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

החלטתי שאני רוצה לפרמט את המחשב שלי, כרגע זה המפרט שלו:

Intel i5-750

Gigabyte P55A-UD3

Manli Radeon 5850

G.Skill DDR3 2048X2 1333MHz

Western Digital WD50000AKS 500GB

על לוח האם יש 4 כניסות של SATA2 ושתי כניסות בלבד של SATA3. הבקר הוא של מארוול. כיום הכונן מחובר ב-SATA2, כי הכונן עצמו מסוגל לעבוד עד מהירות של SATA2.

לאחר ההחלטה לפרמט את המחשב חשבתי אולי לשלב כונן SSD + הדיסק הקשיח הנוכחי. להתקין את הווינדוס כמובן על הכונן SSD, מה שיהיה מקום להשתמש בשבילי וכשיתחיל להיגמר לעבור לקשיח.

אם שניהם לא עובדים על אותה מהירות יכול להיות איפשהו צוואר בקבוק?

אם כבר לקנות, לקנות את ה-850 של סמסונג או להישאר עם ה-840 EVO? עד כמה משנה הטכנולוגיה החדשה של ה-3D?

יש צורך לבצע RAID ביניהם? אני רוצה שיהיו לי שתי מחיצות, כונן C שיהיה הכונן של כל ה-SSD וכונן D שיהיה כולו של הקשיח. הווינדוס כמובן יותקן ב-C עם הווינדוס 7 64 ביט שיש לי.

טיפים לפני הקנייה? אשמח מאוד לקבל

תודה רבה!

פורסם

אתה בהחלט יכול.

אם שניהם לא עובדים על אותה מהירות יכול להיות איפשהו צוואר בקבוק?

אין שום בעיה.דיסקים מכניים לא עוברים את המהירות המרבית של SATA 2,גם אם רשום עליהם בגאווה SATA 3.

נ.ב. הייתי מוותר על דגם הEVO.יש להם באג של נתונים בלתי קריאים לאחר תקופה ממושכת.

אמנם יצא תיקון , אך לא הייתי מסתבך עם זה.

פורסם
  • מחבר
אתה בהחלט יכול.

אין שום בעיה.דיסקים מכניים לא עוברים את המהירות המרבית של SATA 2,גם אם רשום עליהם בגאווה SATA 3.

נ.ב. הייתי מוותר על דגם הEVO.יש להם באג של נתונים בלתי קריאים לאחר תקופה ממושכת.

אמנם יצא תיקון , אך לא הייתי מסתבך עם זה.

אוקיי,תודה רבה על התגובה.

אם אני מזמין כונן SSD מה-eBay הוא לא חייב במס? אני יודע שמ-75 דולר ומעלה זה חייב במס..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים