פורסם 2014 בדצמבר 1910 שנים בתגובה לירידת הערך של הרובל הרוסי, חברת Valve לא מאפשרת למשתמשים לקנות משחקים ב-Steam מאיזורים גיאוגרפיים שונים בצעד שמצד אחד מגן על יוצרי המשחקים ומצד שני פוגע במשתמשים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a0%d7%a2%d7%99%d7%9c%d7%aa-%d7%90%d7%99%d7%96%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%91-steam-%d7%aa%d7%9e%d7%a0%d7%a2-%d7%9e%d7%9b%d7%9d-%d7%9c%d7%94%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%95/
פורסם 2014 בדצמבר 1910 שנים לא ברור מהכתב אם מדובר בנעילת איזורים, דהיינו שקיימות גרסאות שונות שמיועדות לקהלי יעד ספציפיים. - או - ונראה לי שבזה מדובר פה -שסטים מונעת ממך אפשרות לשלם במטבע שהוא לא המטבע המקומי שלך.זה דווקא לגיטימי לחלוטין. זה בא למנוע מניפולציות לא הוגנות ולמעשה, סחר במט"ח.אגב, לפי חוקים מדינתיים, בד"כ, מטבע זר הוא בכלל לא הילך חוקי שאתה יכול לקנות איתו מוצרים. בגלל זה ועוד כל מיני סיבות שאני לא אכנס אליהן עכשיו (כמו ניכוי תשומות למע"מ), עסקים גדולים יאפשרו לך לשלם במטבע שלך.
פורסם 2014 בדצמבר 1910 שנים לפי מה שטרחתי לקרוא באתרים אחרים כדי לנסות לקבל את התמונה השלמה:א. ההגבלה היא רק לאיזורים מאד ספציפיים: רוסיה וסביבתה, ברזיל, אינדונזיה. לא באמת יש כאן region lock במובן המסורתי שמחלק בין אסיה/אירופה/ארה"ב, אתה עדיין יכול לקנות משחק מכל מקום (חוץ מהאיזורים הספציפיים הנ"ל) ולהשתמש בו בכל מקום. בנוסף, נראה שההגבלה היא חד כיוונית - כלומר אין בעיה לקנות בארה"ב משחק ולהשתמש בו ברוסיה, אלא רק להיפך.ב. לא לגמרי ברור לי, אבל ממה שהצלחתי להבין כנראה ההגבלה היא על העברת עותקים שנקנו במתנה, כלומר אתה מבקש ממישהו שגר ברוסיה לקנות לך עותק "מתנה" ולהעביר לך אותו כמתנה או בטרייד. אבל מי שקנה ברוסיה משחק וצירף לחשבון שלו, ואחר כך למשל עבר דירה למקום אחר - ייתכן שעדיין יוכל לשחק במשחקים שלו.
פורסם 2014 בדצמבר 1910 שנים yonizaf, הכוונה היא למנוע רכישה של cd keys מוזלים למשחקים שמסתובבים בכל מיני אתרים פופולאריים. הקודים האלה לא גנובים או פרוצים, אלא נרכשו במדינות כמו רוסיה או ברזיל בהן המשחקים זולים משמעותית. זה כשר, אבל קצת מסריח.
פורסם 2014 בדצמבר 1910 שנים את הכוונה הבנתי (למרות שברוב המקורות שמצאתי אין דיבור על CD Keys אלא על קניית "מתנה" מסטים עצמם). התוגבה שלי התייחסה לזה שהכתבה מנסה לטעון כאילו יש כאן region lock מלא ואמיתי ("כמו שמקובל בקונסולות").
פורסם 2014 בדצמבר 1910 שנים לא הבנתי מה חדש, כבר שנים שאי אפשר לקנות ולהשתמש במשחקים מרוסיה אם אתה לא משם, אלא אם כן אתה משתמש בVPN שנותן לך איי פי רוסי. מה פתאום נזכרו עכשיו לדווח על זה? זה כמו שמישהו יבוא עכשיו וידווח על חטיפת גלעד שליט.
פורסם 2014 בדצמבר 1910 שנים אני הבנתי באמת שעכשיו יש שינוי מידיניות לאחרונה. אשמח אם מישהו יספק תמונה עדכנית ומלאה על המגבלות (אני שמעתי שמועות שאם קונים ב EU אי אפשר לשחק ב US עכשיו למשל).
פורסם 2014 בדצמבר 1910 שנים הם מנסים למנוע את עניין השיווק צד 3 של משחקים זולים. מה שקורה שהיו קונים עד עכשיו משחקים מאזורים זולים ואז מוכרים אותם מחדש במחירים נמוכים יותר מהחנות של סטים כ- gift. עכשיו אתה לא יכול לבקש ממישהו שגר באזור שיקנה לך את המשחק וישלח לך אותו כ- gift או ב- trade כי המשחקים שם חסומים לזה (או חסומים רק ל- trade למשתמשים בתוך רוסיה)אין ממש בעיה שאתה תתחבר עם VPN ותקנה בעצמך מהחנות ברוסיה אם אתה מוכן לקבל משחק בגרסה רוסית בלבד. אבל תהיה מוכן לקחת את הסיכון שוואלב יכולים "לקחת" לך את המשחק במידה ויזהו שזה מ- VPN שנמצא באיזה רשימה שחורה שלהם (וכן היו מקרים שבהם ביטלו מפתחות ומשחקים נעלמו מהספריה של סטים. ראו מקרה sniper elite 3. במקרה הזה המפיצה החליטה לבטל מפתחות שנגנבו/נרכשו בזול ונמכרו מחדש)שמעתי גם על מקרים שבהם יש גרסה מיוחדת לאזור עם חסימה לגמרי מלשחק במשחק אם אתה לא מהאזור שבו הגרסה הזו נמכרת (נראה לי מתישהו wolfenstein the new order נמכר ככה) נערך 2014 בדצמבר 1910 שנים על-ידי IlanF
פורסם 2014 בדצמבר 1910 שנים מזכיר לי את ימי ה region lock של dvd, פשוט הזוי כל העסק. אני קונה משחקים, אבל הם לא בבעלותי. חלק מהמשחקים אני לא יכול לקנות כי לא מוכנים למכור אותם באזור שלי (בעיקר משחקי GFW הידועים לשמצה) וכו' וכו' וכו'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.