עבור לתוכן

מחשב ביתי משרדי פלוס גיימינג קליל לילדים

Featured Replies

• תגובות 60
  • צפיות 7.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

האנטק 302 שממש אהבתי תומך עד 17 ס"מ ממה שהבנתי, אין לי בעיה לקנות מ-KSP כי אני מרכיב לבד.

יש משהו ב-302 שמוריד ממנו לעומת הסילברסטונים?

פורסם

בPS09 וגם בPS10 יש בידוד אקוססטי. זה אמנם לא בידוד ברמה ובמסיביות שיש במארזים השקטים היקרים יותר, אך עדיין זה תורם להשקטת המחשב.

אתה מרכיב לבד בכל מקרה? אני מקווה שאתה מודע לחסרונות שיש לעומת הרכבה בחנות שהיא גם ללא עלות נוספת.

אם אתה לוקח מארז אחר, צריך להחזיר את הספק למפרט (SS-400ET) כי באחרון יש באנדל עם המארז.

פורסם
  • מחבר

איזה חסרונות?

לא תהיה לי אחריות?

יש לי די הרבה נסיון בהרכבות, וזה הכיף שלי, מזמן לא הרכבתי מערכת :P

יש לי חבר עם PS10 וזה מארז די גדול, לא גדול כמו ה-R4 שלי אבל גדול.

פורסם

אם אתה מרכיב לבד ויש רכיב תקול או DOA (זה קורה לפעמים), אתה צריך למצוא לבד את התקלה, לחזור לחנות עם הרכיב התקול ואז הם צריכים לבדוק, לשלוח ליבואן לבדיקה ולחכות שישלח חלק חדש במקום.

אם מרכיבים בחנות הם מיד מחפשים את הבעיה ומחליפים את הרכיב התקול ואתה מבחינתך מקבל מחשב תקין.

למצוא לבד את התקלה כרוך לרוב בהחלפת הרכיבים כדי לבודד את הבעיה, ולא לכל אחד יש חלקי חילוף בבית.

מבחינת אחריות, בכל מקרה אתה מקבל את האחריות המלאה על כל רכיב בנפרד. יש גם אחריות על ההרכבה או על המחשב בשלמותו, אבל זו מדיניות שמשתנה מחנות לחנות וצריך לשאול. אם המחשב הורכב בחנות ובתקופת האחריות יש תקלת חומרה, כל תהליך הבדיקה, בידוד הבעיה והחלפת הרכיב היא באחריות החנות ולא מצריכה ממך את כאב הראש וההשקעה בזמן.

אני לא אומר שלא תרכיב לבד (גם אני מרכיב לבד לפעמים), רק פשוט שתהיה מודע לחסרונות.

פורסם
  • מחבר

באמת נראלי עדיף שאני אזמין את המחשב מורכב (רק אצטרף להוסיף אופטי וקירור)

עריכה:

הזמנתי.

מקווה שלא פישלתי, תודה לכל מי שעזר פה!

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

[TABLE]

[TR]

[TD]CM8064601560722.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Intel[/TD]

[TD]CM8064601560615[/TD]

[TD]מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601560615 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1150MHz - Haswell Refresh - Tray...

שלוש שנים אחריות[/TD]

[TD]₪970/951[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]H97M-Pro4.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]ASRock[/TD]

[TD]H97M-Pro4[/TD]

[TD]לוחות אם - Intel LGA1150

H97M-Pro4 - ASRock - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outputs - 2 x PCI Express x16 slots - 8-channel audio - S/Pdif - Giga...

שלוש שנים אחריות[/TD]

[TD]₪458/449[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]0514-012TB0.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Zeppelin[/TD]

[TD]0514-012TB0[/TD]

[TD]זכרונות - DDR3 - לנייח

0514-012TB0 - Zeppelin - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V...

Lifetime Warranty[/TD]

[TD]₪359/352[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]SDSSDHP-128G-G25.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Sandisk[/TD]

[TD]SDSSDHP-128G-G25[/TD]

[TD]דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA

SDSSDHP-128G-G25 - Sandisk - 128GB - SATA3 6GB 2.5 inch - 530/290 Read/Write - Ultra Plus SSD Series...

שלוש שנים אחריות[/TD]

[TD]₪316/310[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]SST-PS10B.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]SIlverstone[/TD]

[TD]SST-PS10B[/TD]

[TD]מארזי מחשב - mATX מארז

SST-PS10B - SIlverstone - SilverStone Precision PS10 Black - NPS...

שנה אחריות[/TD]

[TD]₪279/273[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]SS-500BT.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Seasonic[/TD]

[TD]SS-500BT[/TD]

[TD]ספקי כח - ATX

SS-500BT - Seasonic - 500W Eco series - 80Plus Bronze certified - Over Voltage, Over Power, Short Circuit Protection - 120mm ball bearing fan - Intelligent fan controller - Active PFC - 8pin CPU connector - 8pin PCIe conn...

שלוש שנים אחריות[/TD]

[TD]₪279/273[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]SBS-A60.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Creative[/TD]

[TD]SBS-A60[/TD]

[TD]רמקולים - 2.0

SBS-A60 - Creative - Creative SBS A60 stereo speakers - 2 Watts RMS per channel (2 channels) - Frequency Response: 90Hz ~ 20kHz - Signal-to-Noise Ratio (SNR): 75dB - Dimensions (DxWxH): 175.5x85x85 mm...

שלוש שנים אחריות[/TD]

[TD]₪78/76[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]SERVICEFORUM.jpg[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Plonter[/TD]

[TD]SERVICEFORUM[/TD]

[TD]שרות במעבדות פלונטר - הרכבת חלקים

SERVICEFORUM - Plonter - הרכבת מחשב, חיווט ובדיקות מקיפות חינם להזמנה של חבר פורום. זיכרו למלא בעת פתיחת בכרטיס הלקוח מאיזה פורום הגעתם או הודיעו לנו אחרי...[/TD]

[TD]₪1/1[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

2740.00 / 2685

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

המחיר אינו כולל משלוח

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=16082

פורסם

אתה זריז :) המפרט נראה בסדר גמור.

אני מבין שהחלטת ללכת על ספק 500 במידה ותוסיף בעתיד כרטיס מסך בעל דרישה להספק גבוה.

יש רק עוד משהו שראוי לציין מבחינת הבדלים בין הפרקטל 2300 לPS10. הראשון מגיע עם 2 מאווררים והאחרון עם אחד. לעומת זאת USB3 קדמי יש רק אחד בפרקטל ושניים בסילברסטון. לשיקולך.

בכל מקרה, אם אתה הולך על הPS10 ורוכש בעתיד כרטיס מסך, אני חושב שטוב שיהיו 2 מאווררים וכדאי בשלב ההוא להוסיף עוד אחד.

לגבי הבידוד, בסילברסטון הוא מוגדר כ"סופג רעשים" אבל הוא לא מבודד ומסיבי כמו שיש לך בR4, והשפעתו אני מניח תהיה קטנה יותר.

פורסם
  • מחבר

כן אני מכיר את המארז הזה, בניתי מחשב לחבר בתוכו, די אהבתי לעבוד איתו, היה נוח.

אני סומך על זרימת האוויר שה-A70 עם הנוקטואה ייתן לי, ויש לי די הרבה מאווררים מסתובבים (חהחהחה) בבית (פרקטל 140 של ה-R4, מאוורר של coolit pwm ועוד כל מיני)

פורסם

סבבה :)

פורסם

אתה יכול להוסיף מאוורר מוציא למעלה מעל הפינה של הלוח ובכך עניין הקירור יהיה מושלם

בחלק מהמארזים ניתן לחבר את הספק ב 2 הכיוונים, ואתה יכול לבחור איזה trade off אתה רוצה בין קירור / תחזוקה (ניקוי הפילטר התחתון) / כניסת אבק לתוך הספק

פורסם
  • מחבר

טוב לא היה להם את הסילברסטון, לקחתי קור 2300

פורסם

גם סבבה. אמנם הוא קצת פחות שקט ויש לו רק USB3 אחד מקדימה, אך לפחות העיצוב הרבה יותר יפה משל הPS10, ויש את המאוורר הנוסף. אמרת שיש לך עוד מאוורר בבית, כך שתוכל לעשות קונפיגורציה של שני מאווררים מקדימה לכניסת אוויר ואחד מאחורה ליציאת אוויר. עדיף שיהיה לחץ אוויר חיובי בתוך המארז (=שאיבת אוויר אקטיבית גדולה יותר פנימה מאשר החוצה) כי זה יוריד למינימום את כניסת האבק למחשב (האוויר יכנס למארז רק דרך הפילטרים הקדמיים).

אני רואה עכשיו שספקי הגולד של סיסוניק בהספק 450W חזרו למלאי בחנות. אני מניח שהם יתנו הספק אמיתי כמו של ה500BT, יהיו קצת יותר חסכוניים בחשמל ויש להם יותר הגנות (6 לעומת 3 או 4). הספק השני מגיע עם 5 שנים אחריות. תראה אם משתלם לך לבצע את השינוי אם ההפרש במחיר לא גדול. לשיקולך. בכל מקרה סידרת ה ET/BT של סיסוניק טובה ומומלצת.

http://www.tms.co.il/product/12649

http://www.tms.co.il/product/13098

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שאני יכול כבר לעשות שינוי, ובכל מקרה לא בא לי לשגע אותם, זה לא קריטי כי הספק לא יהיה תחת עומס בינתיים ובעתיד אני לא מתכוון להעמיס עליו.

הוא תומך במאווררים 140? כי יש לי אחד של פרקטל בצד

פורסם

יש תמיכה ב140: מקדימה, למעלה ומהצד.

Cooling system

• Front: 2 - 120/140mm fans (included is 1 Fractal Design silent 120mm fan, 1200 RPM speed)
  • Rear: 1 - 120mm fan (included is 1 Fractal Design silent 120mm fan, 1200 RPM speed)
  • Top: 2 - 120/140mm fan (not included)
  • Bottom: 1 - 120mm fan (not included) or 1 - 140mm fan (not included, bottom HDD position must be empty)
  • Side: 1 -140mm fan (not included)

http://www.fractal-design.com/home/product/cases/core-series/core-2300

פורסם
  • מחבר

כן עכשיו הסתכלתי גם באתר שלהם :D

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים