פורסם 2014 בדצמבר 2210 שנים האם ראיתם דיווח של מישהו שכבר חובר איפשהו בארץ?באמת חיפשתי ולא מצאתי דבר, חוץ מדיווחים מצד שלישי (חבר של בן דוד שלי...) או הכרזות לעיתונות כגון זאת וקודמותמוזר.
פורסם 2014 בדצמבר 2210 שנים כנראה הם גולשים כל כך מהר שהפורום הזה והאנשים פה איטיים מדי בשבילם ובגלל זה לא שומעים מהם...
פורסם 2014 בדצמבר 2210 שנים האם ראיתם דיווח של מישהו שכבר חובר איפשהו בארץ?באמת חיפשתי ולא מצאתי דבר, חוץ מדיווחים מצד שלישי (חבר של בן דוד שלי...) או הכרזות לעיתונות כגון זאת וקודמותמוזר.נדמה לי שבדיון על באר שבע היה מישהו שחובר בעצמו וגם העלה צילום מסך של speedtest.
פורסם 2014 בדצמבר 2210 שנים ראיתי את התמונה. חשודה קצת.בכל אופן, רק חצי דיווח אחד מסתובב לו ברחבי הרשת ?
פורסם 2014 בדצמבר 2510 שנים אני גר בבאר שבע כרגע אצלינו יש 3 - 4 שכונות שמחוברים לסיביים אופטיים הרוב שמחובר זה בנייני רב קומות בכל קומה יש סווטץ' של סיסקו ממנו יוצא כבל רשת cat6 עד ללקוח היותר מעניין שכל אלה שמחוברים לסיב אופטי לא מפרסים כלום באותה מידה ש unlimited לא מפרסמים כמה לקוחות מחוברים כדי לשמור את האפקט ההפתעה כדי לשבור את בזק והוט ביחד וגם אלה שמחוברים לסימטרי יש להם סהכ כבל רשת עד הבית ואין איזה מודם אופטי אצל הלקוח ... או שהוא מחובר ישירות למחשב או לראוטר פרטי שלו. הם לא מחברים לקוח אם סיב אופטי עד המחשב מאחר וזה עלות התקנהגבוהה יותר מאשר לחבר כבל רשת עד הבית רק לקוחות עסקיים מקבלים בעלות חיבור לסיב אופטי עד השקע לארון תקשורתשלהם .היתי אצל מישהו שאני מכיר שהוא מנהל IT של חברת גדולה בדרום אבל לא הרשו לי לצלם את הציוד והחיבור של unlimited בגלל אבטחת מידע ונהלים של החברה.
פורסם 2014 בדצמבר 2510 שנים לא צריך אופטי עד הדירה. CAT6 מספיק טוב.אבל אפקט הפתעה? הזוי. לא נראה לי שלקוחות שלהם מסתירים בכוונה שחיברו אותם. ההסבר היחיד זה שהתחברו כל כך מעט
פורסם 2014 בדצמבר 2510 שנים האם ראיתם דיווח של מישהו שכבר חובר איפשהו בארץ?באמת חיפשתי ולא מצאתי דבר, חוץ מדיווחים מצד שלישי (חבר של בן דוד שלי...) או הכרזות לעיתונות כגון זאת וקודמותמוזר.בינתיים מי שחובר זה דוד בן דוד שגולש באינטרנט לצורך קריאת חדשות וואללה וצפייה בסרטונים באיכות 240p.
פורסם 2014 בדצמבר 2510 שנים לא מבין מה הם קופצים לעוד ערים, עדיין אין תשתית ברוב באר שבע למרות שזו עיר הפיילוט שלהם (אני באר שבעי).
פורסם 2014 בדצמבר 2610 שנים הם אמרו שהם יפרסו לערים ולשכונות לפי ביקוש.אתה מכיר באר שבעי שזה הגיע אליו ?
פורסם 2015 בינואר 110 שנים http://www.tamarestelecom.com/en/content/mapמה זה החברה הזאת שמחברת כבל אופטי לחיפה?
פורסם 2015 בינואר 110 שנים חברת טמרס. מתחו את הכבל לפני 2-3 שנים בערך, בקיבולת 42Tbps. מחוברים דרכם חלק מספקיות האינטרנט, כגון טריפל-סי ובטוח עוד חברות.הם מקימים כעת כבל נוסף הראשון מסוגו ממפרץ אילת אל המזרח הרחוק. http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3640805,00.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.