עבור לתוכן

קונה מחשב חדש ורוצה לחבר אליו כמה מסכים אשמח לעזרה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

השבוע אני קונה מחשב חדש, שמיועד בעיקר לגיימינג.

הכרטיס מסך הוא

GTX970.

בדקתי קצת באינטרנט וגם פה באתר וראיתי שהרבה ממליצים על

P2314H או P2414H.

יש לי כמה שאלות,

האם המסכים האלה טובים גם כאשר אני יחבר כמה מהם?

אני רוצה להתחיל עם 2 מסכים ואולי בהמשך אני יגדיל ל3, לא יותר מ3.

ואם כן, מה הדרך הכי טובה לחבר בניהם? דרך איזה כבל.

תודה רבה על העזרה !

פורסם

אתה יכול לחבר עד 4 מסכים עם הכרטיס שלך. זה לא משנה באיזה כבל תשתמש. ברוב הכרטיסים יש HDMI, DVI, DisplayPort ושילובים שונים.

קח בחשבון שמשחק על 2 מסכים זה לא דבר מומלץ כי מרכז שדה הראייה נופל על גבול המסכים. אז אם משחקים זה השימוש העיקרי שאתה רוצה - הייתי מתחיל ישר עם שלושה.

פורסם
  • מחבר
אתה יכול לחבר עד 4 מסכים עם הכרטיס שלך. זה לא משנה באיזה כבל תשתמש. ברוב הכרטיסים יש HDMI, DVI, DisplayPort ושילובים שונים.

קח בחשבון שמשחק על 2 מסכים זה לא דבר מומלץ כי מרכז שדה הראייה נופל על גבול המסכים. אז אם משחקים זה השימוש העיקרי שאתה רוצה - הייתי מתחיל ישר עם שלושה.

השימוש העיקרי זה משחקים אבל לא על כל המסכים.

אני רוצה נגיד שיהיה לי מסך אחד שאני ישחק בו ומסך אחר אני יראה בו סרטונים ביוטיוב לדוגמא.

לעומת זאת כאשר יהיה לי 3 מסכים אני ישחק משחקי מרוצים על כל המסכים.

האם זה אפשרי לעשות זאת?

שמתי שאני רוצה אני ישחק רק על מסך אחד וכשאני רוצה אז אני מעביר את זה לכל המסכים?

ואיך אתה ממליץ לחבר אותם? מה השיטה הכי נוחה.

פורסם

כן, אפשר לעשות את זה ללא שום בעיה ורבים עושים את זה.

אם אתה מגדיר כל מסך כמסך נפרד, אז יש מסך ראשי, וכל יישומי מסך מלא (למשל משחקים, וגם סרטים במסך מלא) יעבדו רק על המסך הראשי. בשאר המצבים, כלומר בעבודה עם חלונות תוכל לנצל את כל המסכים.

כדי לשחק על מסכים מרובים, מגדירים בתוכנה של כרטיס המסך להתייחס לכל המסכים (2 או 3) כמסך וירטואלי אחד, ואז יישומי מסך מלא יתפרסו על כולם.

לגבי חיבורים - כבר אמרתי לך שזה לא משנה. הכבלים שיש לך, מה שנוח לך - לך על זה.

פורסם
  • מחבר
כן, אפשר לעשות את זה ללא שום בעיה ורבים עושים את זה.

אם אתה מגדיר כל מסך כמסך נפרד, אז יש מסך ראשי, וכל יישומי מסך מלא (למשל משחקים, וגם סרטים במסך מלא) יעבדו רק על המסך הראשי. בשאר המצבים, כלומר בעבודה עם חלונות תוכל לנצל את כל המסכים.

כדי לשחק על מסכים מרובים, מגדירים בתוכנה של כרטיס המסך להתייחס לכל המסכים (2 או 3) כמסך וירטואלי אחד, ואז יישומי מסך מלא יתפרסו על כולם.

לגבי חיבורים - כבר אמרתי לך שזה לא משנה. הכבלים שיש לך, מה שנוח לך - לך על זה.

אוקיי אז לפי מה שהבנתי בעקרונית אני צריך להגדיר כל מסך להיות מסך נפרד ואז אני ישחק רק על מסך אחד,

וכאשר אני ירצה לשחק או פשוט להיות על מסכים מרובים אני צריך להיכנס לתוכנה של GTX ולשנות שם להתייחס לכל המסכים כמסך אחד?

ועוד משהו,

מה דעתך על המסכים?

P2314H או P2414H,

יש אחד מהם שאתה ממליץ עליו יותר? שיעבוד אולי יותר טוב כאשר אני יחבר כמה מסכים.

או שאם יש מסכים אחרים באותו תקציב פחות או יותר (משהו כמו 1000 שקל) שעדיף אז אשמח אם תראה לי.

תודה רבה לך, עזרת לי מאוד!!

פורסם

כן, נראה לי שהבנת נכון.

לגבי המסכים האלה - הם בהחלט סבבה. ההבדל היחיד הוא הגודל. בהתחשב בזה שהפרש המחירים לא גדול - הייתי הולך על הגדול יותר (כלומר ה"24).

פורסם
  • מחבר
כן, נראה לי שהבנת נכון.

לגבי המסכים האלה - הם בהחלט סבבה. ההבדל היחיד הוא הגודל. בהתחשב בזה שהפרש המחירים לא גדול - הייתי הולך על הגדול יותר (כלומר ה"24).

אחי עזרת לי מאוד!

תודה ענקית על העזרה!!

אפשר לנעול את האשכול :) !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים