עבור לתוכן

התלבטות בהחלפת מעבד....

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד amd 2000 0.18 שבזמן האחרון לא מספק אותי....

עכשיו עם הלוח אם שלי 7vrxp אפשר לשים עד 2400 השאלה היא אם כדאי לשדרג. אחרי הכל זה יהיה גם 0.13 ופחות מתחמם מאשר שלי עכשיו..... שגם זה מעצבן אותי. המעבד שלי הרי לא יהיה מספיק לדום 3 ומשחקים כבדים אחרים.כרטיס מסך לא צריך וגם לא זיכרון ממש.

לכן חשבתי על שידרוג,אולי אפילו גם לוח אם כדאי יחד עם מעבד. אין לי תקציב כמעט אז....

מה דעתכם?

פורסם
  • מחבר

חשבתי על השילוב הזה:

Albatron KX18D Pro nForce 2 Ultra

AMD Athlon XP 2600

שזה 1000 ש"ח ביחד.

אגב אני מוכן לתת את הלוח שלי ואת המעבד בתמורה להנחה אם מישהו פה במקרה מעוניין...

פורסם

תעיף מבט על חוקי הפורום

מכירה וקניה אסורים פה

הקפצה של הודעות אסורה פה

להבא אם יש לך משהו להוסיף תשתמש בכפתור ה-search.gif ואל תוסיף הודעה חדשה

פורסם

חחחחח holy אני מניח שהתכוונת לכפתור העריכה... ;)

ועכשיו לנושא הת'רד - אם אתה כבר מתכוון לשדרג לוח אם+מעבד ב1000 שקל, לך על הברטון 2500 עם Abit NF7-SL , שילוב מצוין.

כרטיס מסך אתה באמת לא צריך לשדרג, אבל אם אתה מתכוון לעשות OC הזיכרון שיש לך כרגע יגביל אותך כמובן.

למרות שלדעתי - אתה יכול לחיות בשקט בינתיים עם המעבד שלך, וכשיגיע הזמן שבו יצא דום 3 (לא בחצי שנה הקרובה) תשדרג למערכת AMD64, או מה שלא יהיה בשוק באותו זמן.

אם אתה באמת כבר לא מסוגל להסתדר עם הביצועים הנוכחיים של המערכת - לך על השילוב שהצעתי.

פורסם

הוא יריץ doom3 יפה מאוד עם axp 2500, סתם מגזימים עם המשחק הזה, הוא לא יהיה כל כך כבד, רק אל תשים aa ו af :D

פורסם

אוי SHLOOSH? תעשה לי טובה , רק בגלל שבפר קריי יש לך טיפה תקיעות לא אומר שאתה צריך להחליף מחשב , המחשב שלך מצויין(אפילו יותר ממצויין)

עובדה שאני מסתדר עם המחשב המאעפן שלי והכל עובד לי חלק ושחיק...

לבנאדם יש דרישות של אחד טחון...

פורסם
  • מחבר

אחי אל תגזים.... המחשב שלך גם טוב. ועשית גם אוברקלוק למעבד ככה שהוא 1950 mhz ואז זה בערך כמו 2400 ולא 2000.

ואצלי אני לא יכול ממש את זה לעשות כי לי יש 0.18 !!! וזה מתחמם :-\ וגם המחשב שלי עושה רעש בגלל המאווררים,שגם על המעבד.

אגב יש דרך לכוון מאוורר דרך הווינודס או הביוס?? לא את המאוורר שעל המעבד אלא אחד אחר...

בכל אופן אני שוקל את האפשרות להחליף ל2400 עד שאני ממש ישדרג את הכל כמעט...

פורסם

תקשיב אחי , לא עידכנתי את המפרט ואני מצטער , אני כבר איזה חודשיים לא באוברקלוק!

והמחשב עובד מצויין , ואני יגיד לך דוגרי , המחשב שלי עובד יותר טוב מאשר מחשבים יותר טובים ממנו(וזאת באמת תעלומה)

פשוט תנסה לטפח את המחשב כמה שיותר , אני יתן לך טיפ , היום(יום שבת הזה או הבא) פשוט תוציא את המחשב , תפתח אותו ותוציא את כל המאוררים ותשטוף אותם אחד אחד מתחת לברז , שים אותם לייבוש ככה שעה ותנקה את כל המים שנשארו , תפתח אותם ותשמן אותם , תחזיר אותם למקום(אם אתה יכול תעשה את זה גם על הכרטיס מסך , זה יחסוך הרבה רעש) אחר כך בסינק של המעבד פשוט תנקה את כל האבק שהצטבר על ידי נשיפות חזקות או עם הידיים(אל תיגעל , זה המחשב שלך בכל זאת) תנקה אותו טוב טוב עד שיהיה מבריק.

ותחזיר הכל למקום ותפעיל , אתה כבר תראה שיהיה לך שיפור כלשהוא והמחשב יתקע פחות , גם תנשוף לתוף המארז שיהיה בלי אבק בכלל..

או אם יש לך ספריי אוויר(לא יודע איך קוראים לזה) זה יהיה עוד יותר קל.

תהנה , ולא צריך להחליף מעבד! זה מעבד טוב מאוד , אתה פשוט צריך לתכנת אותו קצת יותר כמו שצריך , הייתי גם ממליץ לך לעשות פורמט אבל זאת כבר דעה שלך.

פורסם
  • מחבר

אוקיייייייייי נראה לי שאני כן אקנה מעבד+לוח. אני עדיין מתעקש על מעבד יותר טוב ולוח של אלבטרון. איך הוא אגב???

הלוח של abit יקר יותר,ונראה לי שעדיף לקחת 2600 במקום ה-120 שקל החסרים. בביצועים יהיה הפרש יותר גדול אם אני אקח 2600 במקום 2500,ולא לוח של אביט במקום האלבטרון...(אגב אני לא הולך לעשות אוברקלוק) אני רוצה לוח שיתן ביצועים יותר טובים מאחרים גם ללא אוברקלוק.

שמתי עין על כמה לוחות:

Albatron KX18D Pro nForce 2 Ultra

Epox 8RDA+ v2.1 nForce2-400

Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400

Gigabyte GA-7VT600/1394 VIA KT600

גם זה אפשרי יחד עם 2500 במקום 2600 אבל רק אם תתנו לי תירוץ טוב.

ABIT NF7-SL v2.0 nForce2

או

Epox 8RDA3+ v2.1 nForce2-400 שנראה לי עדיף על האביט(15 ש"ח הבדל)

פורסם
  • מחבר

הלווווו anyone???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים