עבור לתוכן

רמקולים עד 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

ב3100 אתה מביא מערכת קולנוע עם רמקולים גדולים כולל dvd ומגבר (אומנם לא "בסטנדרטים" אבל כל מערכת כזאת שיצא לי לשמוע היא מעולה לדעתי המוזיקה וסרטים).

ולמישהו שלא רוצה משהו "בסטנדרטים" של הפורום ורוצה משהו זול למשחקים\סרטים\מוזיקה, זה http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=372&cat=4 יכול להספיק לו? (עוד חודשיים אני מתגייס ויהיה בבית פעם בשלוש\שבועיים לא יהיה לזה הרבה שימוש).

• תגובות 40
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה מחיר פצצה!, עכשיו גם אני קונה

עריכה: החנות הזאת אמינה והכל , ומה האיכות של הרמקולים

פורסם

הרמקולים האלו שווים משהו בכלל? אני לא חושב.

פורסם

האמתי שלדעתי עדיף RECIVER עם רמקולים אבל כמובן זה עולה יותר

פורסם

רמקולים איכותיים עולים יותר מהתקציב שלו!

אלא אם כן ימצא משומשים.

פורסם
  • מחבר

הםם..

רמקולים והכל ב-369 שקל?

אין פתרון קסם, אני שטוח שזה נשמע כמה שזה עולה.

בכל מקרה..

אז כנראה אם ה- Z680 או ה- S750

הבנתי ששתיהם טובות, היתרון של לוג'טק זה שהם בעלות בילט אין dolby והכל..

ל750 יש 7 רמקולים (אומנם אני לא בטוח אם צריך כך כך הרבה..)

מה אתם אומרים?החלטה קשה..אשמח לשמוע דעות, אבל בבקשה דעות

כנות מאנשים שבאמת שמעו את המערכות ולא קראו.. לקרוא אני קורא.. בחירה קשה.

פורסם

אמרת ששמעת את הגיגהוורקס לא? אם כן שמעת וזה מתאים לצרכים שלך אז אין לך יותר מה לחפש, אם אתה אוהב את הרמקולים או לא זה משתנה מאוזן לאוזן . תלך לחנויות ותשאל אם אתה יכול לשמוע את הרמקולים שאתה מעוניין בהם.

תאמין לי שעם רמקולים כאלה יקרים הם יהיו יותר משמחים לתת לך לשמוע ולהתעניין.

המידע המקיף והטוב ביותר הוא בכך שתקרא כמה שיותר ביקורות. אין תחליף לזה , ולפי מה שראיתי הS750 מצויינים וקיבלו בהרבה אתרים את בחירת העורך וחוץ מזה הם נראים פצצה.

ורק שתדע שבמחיר הזה אתה יכול לקנות 2 רמקולים איכותיים אם אתה מעוניין במערכת סטריאו.

פורסם
  • מחבר

הםםם שמעתי את ה- S750

אבל לא שמעתי את הלוגיטק.. ובנוסף הוא זול יותר, לכן בהחלט יש מקום

לחשוב גם עליהם..

מה עם כרטיס קול? ה- Audigy 2zs?

ולגבי מערכת.. אני בעיקר מעוניין במערכת קולנוע ביתית.. לכן לא מתאים לי.

-עידכון:

אוקי נראה לי שהגעתי למסקנה ללכת על ה- Creative.

גם בעקבות ה-רעש שהלוגיטק יוצר בעת שקט -

"the Z-680 has a slight defect, which nevertheless ought to be mentioned. You will notice it immediately once you attach the speakers to the sector. The central channel has a fairly noticeable continuous hiss that does not change in relation to the volume, not even when the Mute function is activated. The hiss is irritating, since it means you can't leave the Z-680 on permanently when using the PC, or you will have to put up with a permanent accompaniment of "white noise." The hiss is heard faintly when listening to music or a DVD, and in some cases, it can reduce the general quality of the reproduction. This is a real pity because although this detail is not really a deterrent, it tarnishes the image, which would otherwise have been absolutely brilliant."

מטומס.. בנוסף הוא קבע כי ה- Megaworks טובים יותר מה- 680.. לכן ברור כי הGigaworks בכלל יותר טוב..

בנוסף כמו שציינת.. הקריאטיב נראים גם ממש יפה =)

עכשיו שאלה..

משהו שלא הבנתי.

אם יש לי Audigy zs 2 (שאני ירכוש עם הרמקולים).

יהיה לי Dolby Digital אמיתי? אם אני יעבוד דרך היציאה הדיגיטלית?

או שזה יהיה זיוף?? ז"א יש את זה בכרטיס קול כבר?? ואז אני לא צריך את ה- Decode box? אשמח להבהרה בנושא.

פורסם

כמה עולה ה decode box?

פורסם
  • מחבר

זאת הבעיה.. שאני לא מוצא את זה בארץ..

טוב אני די בטוח שאני ילך ע- הS750 שמעתי עליהם באמת דברים מצוינים.. ומצאתי השוואה בינהם ללוגי'טק..

לכן אני די בטוח לגבי זה. עכשיו לגבי ה- Decoder, השאלה היא, אם בכרטיס קול יש Dolby digital, האם

באמת כדאי ללכת על הDecoder box או שזה יספיק?

בכל מקרה, המחיר בחו"ל הוא 130 דולר.. אולי אני יזמין חו"ל.

אשמח לשמוע אם משהו מכיר מקום שמוכרים את זה בארץ.

פורסם

אתה לא צריך את ה-Decoder..

http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=4915

Sound Blaster Audigy 2 ZS features built-in DTS-ES and Dolby Digital® EX decoding to deliver captivating audio playback in 5.1, 6.1 or 7.1 surround with DVD movies.

הקריאטיב נראים לי מספיק טובים כנראה..

בשילוב עם כרטיס קול של קריאטיב הם גם כנראה יעבודו בסיידר.. מאושרים THX אפילו.. ;)

אגב הייתי שוקל אולי את האפשרות של הכרטיס של M-Audio..

http://www.m-audio.com/index.php?do=products.main&ID=0ed0405324041d8025a955aa6ae2db1c

הוא כנראה אף פעם לא יהיה טוב כמו הקריאטיב במשחקים, כי שם ההתמחות שלהם.. אבל יש מצב שהוא מסוגל להפיק צליל יותר איכותי..

הבעיה היא היבוא הלא סדיר (לעומת יבואן ענקי כמו איסטרוניקס בשביל קריאטיב), והעובדה שהוא יותר יקר וכנראה לא שווה את זה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים