פורסם 2014 בדצמבר 1611 שנים אבל נוגד את התנאים. אזי אם סטים יחשדו בזה הם יכולים לנעול את המשתמש ולך תחפש עם מי לריב. אבל האמת עצוב מסחרה על חשבון שנפתח לפני 5 חודשים והכניס 222 משחקים. נערך 2014 בדצמבר 1611 שנים על-ידי needacomp
פורסם 2014 בדצמבר 1611 שנים החוקיות של זה לא נבדקה בארץ ולא בטוח בכלל שזה לא חוקי. אבל הזה בהחלט נוגד את תנאי השימוש.
פורסם 2014 בדצמבר 1611 שנים ניחוש שלי הבן אדם השיג ססמא של מישהו השתלט לו על החשבון רוקן את החשבון מקלפים המיר הכל ל GEMS לפי האייקון בפרופיל שאומר שנעשתה המרהמכר הכל ועכשיו מנסה למכור את החשבון עצמו ראיתי בסטים הרבה אזהרות של כל מיני לינקים שאנשים משתמשים בהם כדי לפרוץ לך לחשבון במיוחד בזמנים של אירועים עונתיים שזה משתלם במיוחד
פורסם 2014 בדצמבר 1711 שנים החוקיות של זה לא נבדקה בארץ ולא בטוח בכלל שזה לא חוקי. אבל הזה בהחלט נוגד את תנאי השימוש. לא חוקי לפי כללי סטים, לא לפי חוקי מדינת ישראל
פורסם 2014 בדצמבר 1711 שנים לא חוקי לפי כללי סטים, לא לפי חוקי מדינת ישראל איזה חוק של מדינת ישראל מופר ?
פורסם 2014 בדצמבר 1711 שנים מה שהוא אמר זה שזה "לא חוקי לפי כללי סטים, לא לא חוקי לפי חוקי מדינת ישראל".בכל מקרה זה לא "לא חוקי" (לא תחטוף על זה קנס, תישפט או תיכנס לכלא), זה פשוט מפר את תנאי הרשיון שלהם, מה שאומר שהם יכולים פשוט להחליט לנעול את החשבון וזהו.
פורסם 2014 בדצמבר 1711 שנים ואם זיכרוני לא מטעה אותי נראה לי ראיתי מקרים בעבר שהם עלו על משתמש נוסף של מי שקנה או מכר את החשבון והם נעלו גם אותם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.