פורסם 2014 בדצמבר 1710 שנים מחבר אני ממליץ לך לבדוק באינטרנט עוד על הבעיה כדי לקבל אינדיקציה, ואפילו אם יש לך מישהו שאתה מכיר אולי שרכש כרטיס מהסדרה של GTX 9XX ולבדוק את זה בעצמך, תוכל גם לראות סירטונים ביוטיוב שמסבירים על זה.הספקתי לחפור לא מעט באינטרנט והגעתי למסקנות האלו: התופעה מאפיינית את כל הכרטיסי הhighend, אבל עושה רושם שGTX970 מאופיין יתר על המידה בזה; אין פתרון קסמים, גם לא הגבלת פריימים או החלפת ספק; דגמים מחבות שונות עושים את זה, זה לא מאפיין רק אחת או כמה מהן. אני לא מכיר אף אחד באופן אישי עם הכרטיס הזה. ואני ארצה לדעת מתי בדיוק אתה חושש שהיה לך רעשי Coil Whine, בזמן משחק או בזמן מנוחה? אני לא מודאג מהצוויחה בזמן המשחק כי אני לא חושב שאוכל בכלל לשמוע את זה, אבל אני מודאג שכן תהיה צוויחה ב2D, בסרטי HD או עמודים עמוסים בפלאש.אם יש לך מארז וספק איכותיים, אני לא יכול להמליץ לך לקנות משהו חוץ מה-GTX 970. פשוט אין שום דבר שמתקרב אליו בתמורה למחיר בכרטיסי high end.יש לי TR-500W. אמרו לי שהוא מספיק כדי להריץ אץ זה, אבל לא יודע אם זה "איכותי" או לא, במובנים האלו. אם מישהו היה אומר מגלה איזה ספק כוח חד משמעית מונע מהכרטיסים לעשות את זה- הייתי קונה אותו וזהו. נערך 2014 בדצמבר 1710 שנים על-ידי sheff2k2
פורסם 2014 בדצמבר 1710 שנים אני עם הכרטיס הנ"ל ולא חוויתי COIL WHINES ב1000FPS או ב10FPS, הכרטיס מעולה,קריר ושקט...
פורסם 2014 בדצמבר 1710 שנים מחבר אני עם הכרטיס הנ"ל ולא חוויתי COIL WHINES ב1000FPS או ב10FPS, הכרטיס מעולה,קריר ושקט... איזה דגם בדיוק ואיזה ספק כוח יש לך?
פורסם 2014 בדצמבר 1710 שנים [h=3]GV-N970G1 GAMING-4GD rev 1.0[/h][h=3]RM Series™ RM850 — 850 Watt 80 PLUS® Gold[/h]
פורסם 2014 בדצמבר 1810 שנים מחבר אמממממממממממ לשניכם יש ספקי כוח מטורפים.....האם נראה לכם שזה חכם להסיק מכך, שאם לספק הכוח יש "טווח ביטחון" עצום- אין coil whine?!אם כן, אני פשוט אקנה ספק.......מה אתם אומרים?
פורסם 2014 בדצמבר 2210 שנים גם אני בעל כרטיס מסך כזה ולא שמעתי אפילו צליל קטן אחד ממנו. פשוט תענוג לשחק איתו Gtx 970 msi gaming Antec vp550p שיחקתי משהו כמו 4 שעות רצוף farcry 4 וגם כמות זמן דומה בbf4 פשוט מדהים!
פורסם 2014 בדצמבר 2310 שנים אם אתה לא פוחד להוריד את הקירור מהכרטיס ולא איכפת לך מאחריות , מריחה של אפוקסי איכותי על הסלילים תפסיק את כל הרעשים האלה .
פורסם 2014 בדצמבר 2310 שנים אמממממממממממ לשניכם יש ספקי כוח מטורפים.....האם נראה לכם שזה חכם להסיק מכך, שאם לספק הכוח יש "טווח ביטחון" עצום- אין coil whine?!אם כן, אני פשוט אקנה ספק.......מה אתם אומרים?לא נראה לי קשור. מצד שני יש לי ספק 850W ואין לי coil whine...
פורסם 2014 בדצמבר 2310 שנים צפו בזה: אגב יש לי בדיוק אותו כרטיס וגם לי יש קצת coil whine. בקיצור, מסוכן זה לא, מציק זה כן וספקים מסויימים עשויים להחמיר/להיטיב עם התופעה. נערך 2014 בדצמבר 2310 שנים על-ידי OvO
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.