עבור לתוכן

האם gtx970 "נגוע" בcoil whine?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר
אני ממליץ לך לבדוק באינטרנט עוד על הבעיה כדי לקבל אינדיקציה, ואפילו אם יש לך מישהו שאתה מכיר אולי שרכש כרטיס מהסדרה של GTX 9XX ולבדוק את זה בעצמך, תוכל גם לראות סירטונים ביוטיוב שמסבירים על זה.

הספקתי לחפור לא מעט באינטרנט והגעתי למסקנות האלו: התופעה מאפיינית את כל הכרטיסי הhighend, אבל עושה רושם שGTX970 מאופיין יתר על המידה בזה; אין פתרון קסמים, גם לא הגבלת פריימים או החלפת ספק; דגמים מחבות שונות עושים את זה, זה לא מאפיין רק אחת או כמה מהן. אני לא מכיר אף אחד באופן אישי עם הכרטיס הזה.

ואני ארצה לדעת מתי בדיוק אתה חושש שהיה לך רעשי Coil Whine, בזמן משחק או בזמן מנוחה?

אני לא מודאג מהצוויחה בזמן המשחק כי אני לא חושב שאוכל בכלל לשמוע את זה, אבל אני מודאג שכן תהיה צוויחה ב2D, בסרטי HD או עמודים עמוסים בפלאש.

אם יש לך מארז וספק איכותיים, אני לא יכול להמליץ לך לקנות משהו חוץ מה-GTX 970. פשוט אין שום דבר שמתקרב אליו בתמורה למחיר בכרטיסי high end.

יש לי TR-500W. אמרו לי שהוא מספיק כדי להריץ אץ זה, אבל לא יודע אם זה "איכותי" או לא, במובנים האלו. אם מישהו היה אומר מגלה איזה ספק כוח חד משמעית מונע מהכרטיסים לעשות את זה- הייתי קונה אותו וזהו.

פורסם

אני עם הכרטיס הנ"ל ולא חוויתי COIL WHINES ב1000FPS או ב10FPS, הכרטיס מעולה,קריר ושקט...

פורסם
  • מחבר

אני עם הכרטיס הנ"ל ולא חוויתי COIL WHINES ב1000FPS או ב10FPS, הכרטיס מעולה,קריר ושקט...

איזה דגם בדיוק ואיזה ספק כוח יש לך?

פורסם

MSI GAMING

1200W SEASONIC GOLD

לא עושה רעש

פורסם
  • מחבר

אמממממממממממ לשניכם יש ספקי כוח מטורפים.....האם נראה לכם שזה חכם להסיק מכך, שאם לספק הכוח יש "טווח ביטחון" עצום- אין coil whine?!

אם כן, אני פשוט אקנה ספק.......מה אתם אומרים?

פורסם

לא בהכרח, אתן לחכמים ממני לענות על זה.

פורסם

ספק רציני ביותר

פורסם

גם אני בעל כרטיס מסך כזה ולא שמעתי אפילו צליל קטן אחד ממנו. פשוט תענוג לשחק איתו

Gtx 970 msi gaming

Antec vp550p

שיחקתי משהו כמו 4 שעות רצוף farcry 4 וגם כמות זמן דומה בbf4 פשוט מדהים!

פורסם

אם אתה לא פוחד להוריד את הקירור מהכרטיס ולא איכפת לך מאחריות , מריחה של אפוקסי איכותי על הסלילים תפסיק את כל הרעשים האלה .

פורסם
אמממממממממממ לשניכם יש ספקי כוח מטורפים.....האם נראה לכם שזה חכם להסיק מכך, שאם לספק הכוח יש "טווח ביטחון" עצום- אין coil whine?!

אם כן, אני פשוט אקנה ספק.......מה אתם אומרים?

לא נראה לי קשור. מצד שני יש לי ספק 850W ואין לי coil whine...

פורסם

צפו בזה:

אגב יש לי בדיוק אותו כרטיס וגם לי יש קצת coil whine.

בקיצור, מסוכן זה לא, מציק זה כן וספקים מסויימים עשויים להחמיר/להיטיב עם התופעה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים