עבור לתוכן

מחשב i3 3220 וכרטיס מסך 1gb דורשים שדרוג עבור ילד שמתחיל לשחק קצת. מה נתמך ומה לא?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

[ATTACH=CONFIG]7699[/ATTACH]

אגב זה המחשב שלי, איך הייתם מתארים את המפרט שלו? הגבולות שלו? מעריכים כמה זמן הוא עוד ימשיך להיות סוס?

פורסם

חוץ מלשפר את הכרטיס מסך בשביל משחקים כמובן ואת הקירור למעבד(לא חובה) למשהו כמו Freezer 7 Pro Rev.2 או i11 שיעשו עבודה טובה יותר בקיץ הכל מצוין.

פורסם

איך המחשב? במשפט אחד - אין סיכוי שהפורום הזה היה נותן לך לצאת עם מחשב כזה מחנות. הוא לא מאוזן ומראה על בורות רבה מצד מי שמכר לך אותו.

ימשיך להיות סוס למה? אם זה למשחקים, אז הוא לא סוס עוד מהיום הראשון שבו הוא יצא מהחנות, מקסימום חמור. אם יום אחד תרצה להינות ממשחקים חדשים בהגדרות לא מינימליות, תמיד אפשר לשדרג כרטיס מסך למשהו נורמאלי. לפחות ההגזמה הפראית שלהם בנפח ספק הכח תעזור לזה.

לגבי ה-R7 250 (כרטיס מסך חזק משלך, רק שתדע, והוא נחשב היום לתחתית שבכניסה לשוק המשחקים), חשוב לוודא שמדובר ב-GDDR5 ולא ב-GDDR3.

נערך על-ידי djelectric

פורסם
איך המחשב? במשפט אחד - אין סיכוי שהפורום הזה היה נותן לך לצאת עם מחשב כזה מחנות. הוא לא מאוזן ומראה על בורות רבה מצד מי שמכר לך אותו.

ימשיך להיות סוס למה? אם זה למשחקים, אז הוא לא סוס עוד מהיום הראשון שבו הוא יצא מהחנות, מקסימום חמור. אם יום אחד תרצה להינות ממשחקים חדשים בהגדרות לא מינימליות, תמיד אפשר לשדרג כרטיס מסך למשהו נורמאלי. לפחות ההגזמה הפראית שלהם בנפח ספק הכח תעזור לזה.

לגבי ה-R7 250 (כרטיס מסך חזק משלך, רק שתדע, והוא נחשב היום לתחתית שבכניסה לשוק המשחקים), חשוב לוודא שמדובר ב-GDDR5 ולא ב-GDDR3.

מחזק את הנאמר. צריך לקחת בחשבון שזה לא כלכלי להרכיב מפרט של מחשב מטורף רק מתוך מחשבה שהוא יסחוב להמון שנים. עדיף להרכיב מחשב לפי הדרישות הנוכחיות ולשדרג אותו כל כמה שנים.

בנושא הזה לדוגמא, את לוקחת מחשב ישן, משדרגת אותו עם SSD ו RAM (וכרטיס מסך לצורך העניין) ומוסיפה עוד שנתיים לאורך החיים שלו.

זה כבר נאמר פה, אבל חשוב להבין שכרטיס מסך קונים בפרופורציה לדרישות ממנו ולגודל המסך אליו הוא הולך להיות מחובר. ה R7 250 הוא טוב למחיר שלו ואמור לענות על הדרישות.

אם זה עדיין רלוונטי, אני תמיד ממליץ על סדרת EVO של ה SSDים של Samsung. ביצועים טובים והביקורות מהללות :)

בהצלחה

פורסם

רק לבינתיים הEVO פחות מומלץ בגלל הבאג עד שיגיע ה850.

פורסם
רק לבינתיים הEVO פחות מומלץ בגלל הבאג עד שיגיע ה850.

על ולמה? הבאג תוקן.

פורסם
  • מחבר

אני בת.

וממש לא משחקת

פורסם

VGpeX6p.png

רק לוודא, הסמל עם החץ כלפי מעלה משמעו זכר. בבקשה לשנות בהגדרות אם את לא רוצה שנמשיך להתייחס אל ההודעות שאת כותבת בלשון זכר.

בכל מקרה, תודה על עוד הוכחה שלקוחות נשארים עירומים מול הבורות של מוכרי KSP.

בהצלחה עם הקניה.

נערך על-ידי djelectric

פורסם
על ולמה? הבאג תוקן.
אני מודע לתיקון שיצא ממזמן וכנראה לא ממש מתקן לגמרי ודיברו על זה כבר בדיונים אחרים אז אין טעם להיכנס לזה, בכל מקרה יש אלטרנטיבות כמו הMX100 .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים