עבור לתוכן

מחשב נייד בתקציב של 3700

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב: גיימינג בינוני,סרטים.

* גודל המסך? 15.6

* רזולוציית המסך: לא משנה לי

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא

* משקל רצוי:לא משנה לי

* האם נדרש זמן סוללה ארוך:לא משנה לי

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא משנה לי

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לא משנה לי

* כונן אופטי:לא חובה

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מעבד i7/i5, כרטיס מסך של נווידיה לפחות 840m ושיהיה לו 4/8 גיגה ראם

פורסם
  • מחבר

זה עם מסך מגע? כי אם כן אני מעדיף שלא כי אני לא כל כך מעוניין בכל הגימיקים האלה אני רוצה שהוא יהיה מחשב נייד פשוט.

נערך על-ידי ziv1004

פורסם

זה הכי טוב, גם מבחינת איכות מסך פאנל IPS שנותן זויות צפיה טובות יותר מאשר שאר המחשבים באותה קטגוריית מחיר.

אתה תמיד יכול לבטל את המסך מגע אם אתה חושב שזה יפריע לך.

פורסם
  • מחבר
זה הכי טוב, גם מבחינת איכות מסך פאנל IPS שנותן זויות צפיה טובות יותר מאשר שאר המחשבים באותה קטגוריית מחיר.

אתה תמיד יכול לבטל את המסך מגע אם אתה חושב שזה יפריע לך.

הבנתי. הבעיה שלי שאני לא מוכר עם החנות והאתר. באתר אחר יש לי התלבטות https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13075 או https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13948 מה אתה אומר?

פורסם

פחות טובים בעיקר במסך.

ותרשה לי לחדש לך משהו - זה לא משנה מאיפה אתה קונה, אחריות ממילא תהיה דרך מעבדה מורשית של היבואן של החברה של המחשב, הכל אותו הדבר, פשוט יש חנויות שגוזרות קופון שמן יותר על היותם "מוכרים" לך.

שים לב שהדגם של DELL אמנם בא עם אחריות ל-3 שנים אבל זה "במעבדה", כלומר אתה צריך להביא את המחשב פיסית למעבדה וגם לאסוף אותו בגמר התיקון = בזבוז ימי עבודה, חיפוש חניה ומה לא.

פורסם
  • מחבר
פחות טובים בעיקר במסך.

ותרשה לי לחדש לך משהו - זה לא משנה מאיפה אתה קונה, אחריות ממילא תהיה דרך מעבדה מורשית של היבואן של החברה של המחשב, הכל אותו הדבר, פשוט יש חנויות שגוזרות קופון שמן יותר על היותם "מוכרים" לך.

שים לב שהדגם של DELL אמנם בא עם אחריות ל-3 שנים אבל זה "במעבדה", כלומר אתה צריך להביא את המחשב פיסית למעבדה וגם לאסוף אותו בגמר התיקון = בזבוז ימי עבודה, חיפוש חניה ומה לא.

לא דיברתי על האחריות פשוט יותר נוח לי לקנות בחנות שהצגתי כי שם יכולים לעשות חי הנחה מיוחדת ועוד הטבות. השאלה משתי האופציות האלה מה יותר עדיפה?

פורסם

אף אחד מהם

פורסם
  • מחבר
אף אחד מהם

החלטתי טיפה להעלות את התקציב

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14673

מה אתה אומר על זה והאם אני יכול להביא משהו טוב יותר במחיר זהה?

פורסם

http://www.getit.co.il/Prod/76994/436

תציע עד 4200 בערך (יש עוד 39 ש"ח משלוח)

אמנם הכרטיס מסך במעט פחות טוב, אבל אתה מקבל אחריות ל-3 שנים (לעומת שנה בלנובו), מסך טוב יותר (פאנל IPS מט) והלנובו גם מתחמם יותר (תקרא ביקורות), עולה פחות אפילו.

פורסם
  • מחבר
http://www.getit.co.il/Prod/76994/436

תציע עד 4200 בערך (יש עוד 39 ש"ח משלוח)

אמנם הכרטיס מסך במעט פחות טוב, אבל אתה מקבל אחריות ל-3 שנים (לעומת שנה בלנובו), מסך טוב יותר (פאנל IPS מט) והלנובו גם מתחמם יותר (תקרא ביקורות), עולה פחות אפילו.

קראתי על הלנובו הזה והביקורות טובות

הוא שיפור של ה y510p והחימום שלו כמעט לא מורגש.

860 הרבה יותר מ850 ויראה ביצועים הרבה יותר טובים לא חבל?

אגה החנות שהצגת גם לא קיימת באילת

אנ הולך לקנות משם ללא מעמ.

אז המחשב השני יותר משתלם בשבילי.

נערך על-ידי ziv1004

פורסם

לא מורגש?? מאד מורגש

לא יודע איפה קראת...

אם אתה חושב שאתה יודע טוב יותר אז תקנה מה שאתה רוצה. אל תבוא אח"כ "אכלו לי שתו לי, מתחמם וקורס, מה לעשות המחשב חדש ואי אפשר לעבוד ככה"

פורסם
  • מחבר
לא מורגש?? מאד מורגש

לא יודע איפה קראת...

אם אתה חושב שאתה יודע טוב יותר אז תקנה מה שאתה רוצה. אל תבוא אח"כ "אכלו לי שתו לי, מתחמם וקורס, מה לעשות המחשב חדש ואי אפשר לעבוד ככה"

מה היית עושה במקומי אם את הלנובו היית יכול לקנות ב3700?

פורסם

שכחת הרחבת אחריות בעוד 300-400 ש"ח.

כך שהפרש המחירים מצטמצם, אם אתה רוצה לעשות השוואה ראוייה בין שני הדגמים.

גם מבחינת שדרוג עתידי, שים לב שהלנובו מגיע ללא צורב מובנה. כך שאם נניח תרצה לשים SSD במחשב האפשרות היחידה תהיה החלפה 1:1 מול הכונן הקיים. בעוד באסוס אתה יכול להוציא שם נניח את הצורב ולהוסיף SSD כך שיהיו במחשב 2 כוננים.

נערך על-ידי Chevy

פורסם
  • מחבר
שכחת הרחבת אחריות בעוד 300-400 ש"ח.

כך שהפרש המחירים מצטמצם, אם אתה רוצה לעשות השוואה ראוייה בין שני הדגמים.

גם מבחינת שדרוג עתידי, שים לב שהלנובו מגיע ללא צורב מובנה. כך שאם נניח תרצה לשים SSD במחשב האפשרות היחידה תהיה החלפה 1:1 מול הכונן הקיים. בעוד באסוס אתה יכול להוציא שם נניח את הצורב ולהוסיף SSD כך שיהיו במחשב 2 כוננים.

הרחבת אחריות היא 300 ואני אגיד לך את האמת אני לא כזה מעוניין בזה

אני יודע שזה חשוב אבל אני מעדיף ככה. (במקרה של נפילת המחשב נניח אני אצטער על זה)

לדעתי ולפי מה שקראתי הלנובו לא בא עם צורב מובנה זה פלוס כי זה אחד הסיבות העיקריות להתחממות מחשב נייד.(מיותר לציין שאני מקבל חיצוני מתנה עם המחשב)

אני לא חושב לשדרג את המחשב הזה אי פעם מהסיבה היחידה שזה מחשב נייד ושדרוג שלו יקר מסובך ולא משתלם, המחשב הזה ישאר איתי עד שימות מכל סיבה שהיא.

אני שם לב שלפי איך שאתה מתבטא אתה חושב שאני מזלזל בך (אם אני מבין נכון) וזה ממש לא ככה.

אני אכן באתי כדי לקבל את דעתך המקצועית (יותר משלי כמובן)

אני רק רוצה שתבין את הצרכים שלי מהמחשב הזה ושתבין שאני גם לא יכול להגיע לסכומים כמו של הasus.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים