עבור לתוכן

רוצה לשנות אינטרנט

Featured Replies

פורסם

יש לי עכשיו אינטרנט של 100/2 של הוט ולחבר שלי יש אינטרנט של 40/3 של בזק עכשיו השאלה שלי היא אם אני רוצה לקנות אינטרנט שמהירות ה-UPLOAD היא 3 מגה ומהירות ה-DOWNLOAD היא לפחות 40 ובמחיר הכי זול והכי טוב שאפשר שיהיה האינטרנט לאן אני צריך להתקשר מה להגיד כי אני רוצה תשתית בזק וספקית בזק אבל אומרים שבזק ביןאלומי יותר כדאי אז לאן להתקשר מה להגיד וגם שיהיה לי פינגים טוב ולא יתנתק האינטרנט כל יום. תודה

פורסם

אם אתה רוצה להחליף תשתית אתה צריך להתקשר לבזק ב-199 כדי לעשות אצלהם מנוי ולהתקשר להוט לבטל את המנוי אצלהם.

פורסם

אם מה שיש לך עכשיו עובד טוב, אולי עדיף להישאר עם זה.

פורסם
  • מחבר
אם מה שיש לך עכשיו עובד טוב, אולי עדיף להישאר עם זה.

לא עובד הכי טוב בכלל כל כמה זמן מחליט להתנתק וגם יותר זול יהיה בבזק אני בטוח אז מה אני צריך לעשות? למי להתקשר? איזה מספר? מה להגיד? תודה

פורסם

קודם תטרטר קצת את HOT. שיינסו לתקן לך את הבעייה.

אם הם אומרים שהבעייה אצל הספק - התקשר אליו וטרטר אותו קצת.

אתה יכול גם לנסות להחליף רק ספק (אבל להשאר באותו קצב U/D

הבעייה לדעתי בנתב שלך.

פורסם

יש פה דיון מלפני כמה ימים שמדבר על בעיות ניתוק / קליטה בהוט, תסתכל שם ותנסה לראות אם יש מה לעשות.

אם אתה רוצה לעבור לבזק יש לך 3 אופציות:

לעשות תשתית וספק בנפרד או ביחד (דרך בזק או דרך הספק שאתה בוחר). הדרך השניה יוצאת יותר זול לשנה הראשונה (אחרי שנה זה מתפצל + מחירים שונים).

תתקשר לספק שאתה רוצה (נגיד זבל בינלאומי) ותשאל כמה שילוב כזה עולה, תתקשר לבזק ותשאל (היום לא נראה לי שיש כבר מסחרה בדברים הללו, אבל לך תדע). תבחר ותעשה. תנסה להתעסק על שיורידו את הדמי התקנה.

פורסם

אל תבטל את הוט עד שאתה רואה שהכל עובד טוב עם בזק.

קח שבוע בו יש לך את שניהם במקביל, ותעבור מדי פעם בין התשתיות כשיש לך ספקות לגבי טיב החיבור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים