פורסם 2014 בדצמבר 1310 שנים שלום לכולם ברצוני לחבר סוויטצ׳ לנתב/מודם של אורנג׳ על מנת לעשות רשת פנימית קווית ל10-20 מחשבים עם גישה לאינטרנטהאם יש אפשרות כזאת, ומה אני יצטרך בשביל זה.תודה.
פורסם 2014 בדצמבר 1310 שנים האם היום המודם של אורנג' מוגדר כנתב או שיש לך נתב עצמאי נוסף ועובד בסדר? אם כן, אז כל מה שאתה צריך זה סוויץ'.יש אפשרות שהנתב הקיים לא יעמוד בעומס של כמות המחשבים. במקרה כזה תצטרך לקנות נתב אחר.
פורסם 2014 בדצמבר 1410 שנים מחבר המודם של אורנג׳ הוא גם נתב זה מודם עם סים יש איזה חברה מועדפת של סוויטצ׳ שלא יהיה יותר מדי מסובך בהתקנה למשל של סיסקו הבנתי הכול בפקודות שם וצריך ידע נוסף לעבוד עם החומרה של סיסקותודה
פורסם 2014 בדצמבר 1410 שנים אם מדובר בעסק קטן, אתה לא צריך switch מתקדם. לך על אחד פשוט עם מספיק פורטים במהירות 1Gb.HP זו בחירה טובה.אבל כל אחד יהיה בסדר. לדוגמה TP-LINKעריכה: מדוע אינטרנט סלולרי? לא בדיוק הדבר המתאים לכל כך הרבה מחשבים בתור ה"קו" הראשי. נערך 2014 בדצמבר 1410 שנים על-ידי Roger That
פורסם 2014 בדצמבר 1410 שנים מחבר ״מדוע אינטרנט סלולארי?״מכיוון שאני נמצא בשטח אין לי תשתית אינטרנט קבוע ואני עובר כל כמה חודשיםמבחינת אבטחת מידע אני יכול להתקין פיירוואל בסוויטצ׳ או שמספיק לי רק על הנתב?
פורסם 2014 בדצמבר 1410 שנים עובר עם 20 מחשבים? לא בטוח שהסלולרי הזה יעבוד טוב עם 20 מחשבים.אתה צריך switch layer 2 זול. בכזה אין שום מנגנון של FW או משהו דומה. גם אין צורך שיהיה FW פנימי בתוך רשת פרטית קטנה.
פורסם 2014 בדצמבר 1410 שנים יש איזה חברה מועדפת של סוויטצ׳ שלא יהיה יותר מדי מסובך בהתקנה למשל של סיסקו הבנתי הכול בפקודות שם וצריך ידע נוסף לעבוד עם החומרה של סיסקותודהאתה צריך סוויץ' טיפש. לא סוויץ מנוהל (כמו סיסקו). כל סוויץ כזה D-Link Edimax TP-Link יעשה את העבודה.סוויץ טיפש הוא פלאג אנד פליי. רק צריך לחבר והכל עובד.
פורסם 2014 בדצמבר 1610 שנים אני לא יודע מה הקונפיגרציית רשת שלך או תקציב, אבל במידה שאין לך כונן רשת שמשותף לכולם , אולי עדיף לך לחלק את האנשים לכמה נתבים או לתת לכל אחד נטסטיק שיעבוד איתו מאשר לחבר 20 אנשים לסוויץ' ולנתבהמלצה נוספת - תבדוק איך הקליטה שלך באזור ואיך הרשת - אם אתה מביא סוויץ' ל20 אנשים יש מצב זה לא יעבוד לאף אחד אם הקו לא טוב(לדעתי גם 20 אנשים על סים קארד אחד זה יותר מידי)- אולי צריך איפה שאתה נמצא מגבר כדי שיסדר לך את הקו - ותדבר עם הספק הסלולרי שלך תשאל כמה אנשים יכולים להתחבר לנתב כזה כי באמת עדיף אולי לחלק ל2 נתבים או לתת נטסטיקים לכל מחשב במקום.לגבי איזה סוויץ' - הכי פשוט כמו שכתבו לך 40-60 ש"ח 8 פורטים של אחת החברות אדימקס/טיפילינק וכדומה .
פורסם 2014 בדצמבר 2510 שנים אם אתה עובr ממקום למקום ( עדין לא הבנתי איך אתה עושה את זה אם 20 מחשבים )משהיתי מציעה לך זה לקנות ראוטר של סיסקו אם מודם סלולרי מובנה תביא מישהו שיגדיר לך אותו פעם אחת ואז את כל המחשבים חבר באלחוטי לגלישה באינטרנט וזהו כי סיסקו כזה כל משהו צריך זה כולה חיבור לחשמל אהיה לך הרבה יותר קל לעבור ממקום למקום מאשר כל פעם לפרק את הסוויטץ' נתב וכבלים נערך 2014 בדצמבר 2510 שנים על-ידי oOMrYairOo
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.