עבור לתוכן

מחשב נייד למטרות משחקים סימס בלבד, תקציב 1800 ש"ח +-

Featured Replies

פורסם

אני שואל בשביל אחותי. לא יודע אם הדבר אפשרי במסגרת התקציב הדל, אבל הבטחתי לבדוק לה.

מטרות המחשב - משרדיות + משחק סימס בלבד

גודל המסך - לא משנה

רזולוציית המסך - לא משנה

דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא משנה

משקל רצוי - לא משנה

האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא משנה

האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא משנה

גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לא משנה

כונן אופטי - לא משנה

האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא

האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא

האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא

האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא

כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - שיריץ את המשחק סימס, אפשר להתפשר עד לסימס 3 ולא האחרון אם זה עוזר.

פורסם
  • מחבר

לפי אותו אתר אפילו הסימס 4 ירוץ בצורה טובה על הגדרות נמוכות, ונראה לי טובה/סבירה על בינוניות. זה נראה לך הגיוני? או שזה תלוי גם מעבד, ועם הנייד הנ"ל הביצועים יהיו נמוכים יותר? במילים אחרות, היא תריץ את המשחק הזה על הנייד והוא יעבוד לה בצורה טובה שתוכל ליהנות?

דרך אגב, כמה אני צריך להוסיף לתקציב כדי לעלות מדרגה באיכות הרצת המשחק סימס 4? חשבתי להוסיף לה בעצמי את מה שחסר לנייד טוב יותר

פורסם

זה לא קשור רק למעבד, זה בעיקר הכרטיס מסך.

המעבד טוב וחזק, הוא לא חסכוני U כך שאתה מקבל ביצועים טובים איתו בהשוואה למקבילים.

תוספת של קרוב ל-1,000 ש"ח, כדי לקבל מחשב עם כרטיס מסך טוב יותר. (2700-2800)

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לקשר את הנייד עם הכרטיס הטוב יותר?

ואם היית במקום שלה כרגע, כשסה"כ הרצון הוא לשחק בסימס 4 נגיד בצורה סבירה +, היא לא מחפשת רזולוציה מטורפת ואיכות גבוהה מאוד, רק שהמשחק ירוץ בלי להיתקע ויראה סבבה...היית משקיע עוד 1000 שקלים על הנייד או מסתפק בראשון שהבאת?

פורסם

http://fre.co.il/items/267467

גם בתוספת של ה-1000 ש"ח האלה היא לא תקבל "רזולוציה מטורפת ואיכות גבוהה מאד", אל תשלה את עצמך.

אבל מבחינת כרטיס מסך - 740M זה יתאים בצורה טובה מאד לסימס 4.

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-740M.89900.0.html

אם תקנו את המחשב הזול ולא תהיו מרוצים - הרי שסתם זרקתם כרגע 1,800 ש"ח.

אם אין חובה למחשב נייד - למשחקים עדיף מחשב נייח.

פורסם
  • מחבר

לא ציפיתי לרזולוציה מטורפת ואיכות גבוהה מאוד, רשמתי שהיא לא מחפשת כזו איכות והיא תסתפק באיכות סבירה, שהמשחק ירוץ חלק בלי להיתקע סה"כ.

וזאת הדאגה שלי, שנקנה את הנייד הזול ומסיבה כלשהי המשחק לא ירוץ בכל זאת בצורה תקינה או משביעת רצון בשבילה.

אני משער שלהוסיף 1000 שקלים לנייד השני שקישרת ישפר איכשהו את התוצאות, אבל במחיר כזה היא יכולה באמת לקנות נייח יותר טוב אני משער.

אני אסביר לה את המצב ושהיא תחליט לבד מה לעשות.

במקביל אגב אני גם אפתח הודעה דומה, אבל בקשה להמלצה למחשב נייח בפורום המתאים. שתהיה לה האלטרנטיבה.

תודה רבה על העזרה :-).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים