פורסם 2014 בדצמבר 1210 שנים יש לי תקלה מאוד מעצבנת שחוזרת לסירוגין בשנתיים האחרונות ובחודשים האחרונים עוד יותר - הדרייבר nvlddmkm.sys של NVIDIA עושה לי BSOD (מסך כחול) בעליית המחשב (WINDOWS 7). לפעמים ה-WINDOWS פשוט עולה ברזולוציה נמוכה ומודיע שלא נמצא דרייבר לכרטיס המסך.כרטיס המסך שלי - TwinTech GeForce GT430 1GB GDDR3 128Bitכמובן שניסיתי את כל האופציות ה"רגילות" - עדכון הדרייברים לחדש ביותר, ושנמוך הדרייבר אחורה ואחורה ואחורה (הגעתי כבר עד דרייברים של 3 שנים אחורה) - כלום לא עוזר. מיד אחרי ההתקנה המחשב עולה כמו שצריך. לפעמים זה מחזיק - זה יכול להחזיר כמה שבועות אפילו - אבל בסוף אני חוטף את ה-BSOD או שהוא עולה ברזולוציה נמוכה. בשבוע האחרון זה קורה בכל הפעלה שניה (עליה ראשונה בסדר מיד אחרי התקנה, יום למחרת קורס). ניסיתי פתרונות גוגל של שימוש בדרייבר מגובה ו-expand, לא עזר.חיפשתי דרייברים חלופיים שלא שייכים ל-NVIDIA ומצאתי משהו שנקרא Omega Drivers שמיועדים יותר לגיימרים, אבל בכל מקרה כנראה לא יצאו בכלל ל-windows 7 אלא רק ל-VISTA.למישהו יש פתרון...? אני נואש כבר... שוקל לקנות כרטיס מסך חדש וזה ממש מעצבן. אני לא גיימר ומשתמש במחשב רק לגלישה.אני מצרף ניתוח של קובץ ה-DUMP האחרון של ה-BSOD ומפרט המחשב נמצא בצד ימין.אודה לכל עזרה בנושא! נערך 2014 בדצמבר 1210 שנים על-ידי ההוגה
פורסם 2014 בדצמבר 1210 שנים בהנחה שהכרטיס בסדר יש לנו שתי אפשרויות, הדרייבר או הווינדווס.בנוגע לווינדווס, האם התקנת מחדש מתישהו בשנה-שנתיים האחרונות? אם כן, האם הבעיה הופיעה בשתי ההתקנות?בנוגע לדרייברים, הרבה פעמים הם לא יורדים כמו שצריך באחת הההסרות ומחרבשים לך את כל ההתקנות שבאות אחר כך. יש תוכנה בשם DDU שמסירה את הדרייבר ואת כל השאריות שלו לגמרי. שווה לנסות הסרה מלאה והתקנה מחדש.
פורסם 2014 בדצמבר 1210 שנים מחבר תודה על התגובות.לא ניסיתי לעדכן ביוס לוח אם. לא חשבתי על הכיוון הזה בכלל... אני אבדוק עכשיו אם יש עדכון.לא התקנתי את WINDOWS מחדש בשנים האחרונות. באופן כללי מעדיף להימנע מזה. אין לי כוח להקדיש לזה וויקנדאני אנסה את הפתרון של DDU.
פורסם 2014 בדצמבר 1210 שנים נסה לפי המאמץ הנדרש...1. עדכון ביוס2. הסרה של הדרייבר3. יכול להיות שלא תוכל להמנע מהתקנה חדשה...
פורסם 2014 בדצמבר 1310 שנים היי,האם יש לך כרטיס מסך onboard ?אם כן, תוציא את הכרטיס מסך החיצוני ותחבר את הכבל לכרטיס מסך הפנימי ותראה האם התקלה חוזרת על עצמהכמו כן, תצלם את הכרטיס מסך שלך מהחלק העליון שלו ותעלה לכאן.
פורסם 2014 בדצמבר 1310 שנים מחבר נכון לעכשיו עדכנתי את הביוס של לוח האם (ויצרתי על הדרך קרייסס BOOT שלא הייתי יוצא ממנו אם לא הייתי מוצא במקרה דיסק Recovery של Windows)עשיתי הסרה מלאה של הדרייברים עם DDU והתקנה מחדש של הדרייברים החדשים ביותר מ-NVIDIA.בינתיים המחשב פועל רצוף מאתמול, נראה מה יהיה בימים הקרובים.לנתק את המחשב מכבלים ולפתוח אותו זה קצת מסורבל עבורי, מעדיף לנסות למצות קודם פתרונות תוכנתיים.תודה על העזרה, אעדכן
פורסם 2014 בדצמבר 1310 שנים מחבר טוב, זה לא עזר...הדלקתי עכשיו את המחשב ושוב עלה מסך כחול בטעינת WINDOWS. התקנתי מחדש דרייבר ישן בן 3.לפני שאגיע להתקנת WINDOWS מחדש אשאל שוב - האם יש דרייברים חלופיים ל-NVIDIA שאפשר להתקין ולהשתמש בהם?
פורסם 2014 בדצמבר 1410 שנים מחבר צירפתי תמונה של המסך הכחול שמתקבל. זה עכשיו כבר קבוע - ב-restart שמיד אחרי ההתקנה הוא עולה תקין, אבל אחרי כיבוי המחשב והדלקתו מחדש אני מקבל מסך כחול (אם זה הדרייבר החדש) או שהווינדוס עולה ברזולוציה נמוכה ורשום התקן זה נתקל בבעיה ולכן ווינדוס הפסיק את פעולתו (אם זה הדרייבר הישן). מה שונה בין שני האתחולים? ריסטרט והעלאה לאחר כיבוי? למה האחד מצליח והשני לא?כמובן שגם יכול להיות שהכרטיס תקול, אבל איכשהו זה לא נראה כך. כשהוא עולה תקין אין איתו שום בעיה, והתופעה הופיעה לי לראשונה לפני למעלה משנה ורק החריפה בימים האחרונים... זו לא נראית התנהגות של כרטיס תקול.
פורסם 2014 בדצמבר 1410 שנים הכרטיס דפוק ? נקה המגעים על הרטיס ובחריץ שלו עם אלכוהול.נסה עם כרטיס אחר. נערך 2014 בדצמבר 1410 שנים על-ידי Ivan
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.