עבור לתוכן

עריכה: למה BUY2 רוצים את תעודת הזהות שלי?

Featured Replies

פורסם

אז אני רוצה להזמין טאבלט/אי-רידר מסוים שמחירו 70$, אני רוצה להזמין אותו לכתובת של BUY2 וכשאני לוחץ על מחשבון השילוח שלהם ומכניס את מחיר המוצר אני מקבל "עלות המוצר:70, שילוח:22, סה"כ $92. מיסים:0". רק כשעלות המוצר 75$ אז מופיעים 17$ מיסים. זה הגיוני? תמיד חשבתי שמוצר בגובה 5$ עם משלוח של 70$ יגבו ממנו לפי התעריף המלא... תודה. http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/HowMuch

פורסם

מחיר המשלוח לא נכלל בחישוב המס.

פורסם

עד 75$ אם המשלוח מופרד מהמוצר אין מיסים, מעל יש מיסים גם על המשלוח

פורסם

מצאתי את ההסבר הבא:

מחיר המשלוח אינו פטור ממס, אך הוא אינו משפיע על מדרגת המס.

אם תרכשו מוצרים בפחות מ–75 דולר והמחיר יוצג בנפרד מעלות השילוח לישראל, תהיו פטורים ממסים.

אם מחירי המוצרים והשילוח יוצגו בשורה אחת, המחיר הסופי יעבור את דרגת הפטור.

לכן, מומלץ לוודא שהמוכר מפרט את עלות השילוח כשורה נפרדת בקבלה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! הייתי בטוח שתיקרת ה75$ זה רק ישראבלוף כי תמיד יש משלוח, אבל אם באמת יש הפרדה נראה כי עדיף באיביי לחפש את המוצרים ללא הFREE SHIPPING...

- - - תגובה אוחדה: - - -

שאלה קטנה למי שקנה בBUY2AMERICA (במקום לפתוח נושא חדש)- הם מבקשים ממני ברישום מספר ת"ז לשם שיחרור מהמכס. זה אומר שאני אצטרך לנסוע למכס ולהציג ת"ז? הם לא מביאים לך את זה עד הבית? מה יקרה אם אני אתן לBUY2 מספר שגוי? תודה.

פורסם

קודם כל, אל תתן להם מספר שגוי. דבר שני, אתה לא תצטרך לעשות כלום, הם מטפלים בעצמם בכל תהליך השחרור מהמכס. בכל מקרה אם יש מיסים כלשהם שאתה צריך לשלם, אתה משלם עליהם מראש במעמד התשלום עבור המשלוח של BUY2USA.

פורסם
  • מחבר

אה מעולה אז המשלוח כן עד הבית. אוקיי, אבל למען הסקרנות גרידא מה כן יקרה אם אני אתן להם מספר ת"ז שגוי? הרי מקבל החבילה לא חייב להיות זה שהזמין אותה. למה הם צריכים את המספר הזה? מה הם עושים איתו? כשאני מזמין דברים מאיביי אני הרי לא מספק למוכר את מספר הזהות שלי.

פורסם

במקרה של buy2usa אני חושב שמקבל החבילה כן צריך להיות זה שהזמין אותה; השם שבחרת בכתובת למשלוח למחסנים שלהם בארה"ב מתעדכן אוטומטית גם בכתובת למשלוח שלך בארץ ואי אפשר לשנות אותו. במחשבה שניה אולי כן אפשר לשנות אותו: אחרי שהחבילה כבר התקבלה אצלם אתה יכול לשנות את הפרטים שלך לפרטים של מישהו אחר וכך לשנות גם את הכתובת למשלוח, אם זו היתה המטרה שלך מלכתחילה. בכל מקרה תשאל אותם את זה.

אם אני לא טועה, מספר הת. ז. משמש אותם לצורך השחרור מהמכס, כנראה שהמכס דורש מספר ת. ז. של מקבל החבילה. אם אתה רוצה לדעת פרטים מדויקים יותר, אתה יכול לפנות ל-buy2usa ולשאול.

לפי דעתי, אם אתה מזמין מאיביי משהו שהיה חייב במכס, אתה תצטרך עצמאית לטפל בשחרור מול המכס ובין השאר תצטרך לספק את מספר תעודת הזהות שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה , אני חושב שהבנתי, אני גם אתקשר אליהם ליתר ביטחון. אם כי המשלוח שלי הוא אפילו פחות מסף המעמ כך שהוא לא היה נתקע במכס וזה ממש ממש מפריע לי שהם דורשים פרטים אישיים כאלו. אתה (או מישהו אחר) יודעים במקרה אם גם חברות השילוח האחרות דורשות את זה?

פורסם

אני בספק רב שיש איזה חברה היום שלא דורש ת"ז, זה פשוט מזהה יחודי לבן אדם (למשל, יש תקופת צינון בהתנתקות מבזק / הוט / חברה סלולרית, גם אם יש לך כמה כרטיסי אשראי, יש לך ת"ז אחת שהם דורשים).

פורסם

כל חברות השילוח דורשות ת.ז. לצורך שחרור מהמכס, מפני שזו דרישת המכס.

איביי בשירות החדש שלהם (והיקר מאוד, יש לציין) של שילוח וטיפול מול המכס (בדומה לשירות של אמאזון), גם דורש ת.ז.

גם אמאזון דורשת ת.ז. לצורך זה, כאשר היא שולחת פריטים ישירות לארץ.

פורסם
  • מחבר

וואלה, אם זו דרישה כוללנית של המכס מכולם אז הפנתי את המירמור שלי לגורם הלא נכון.

אז מה קורה בעצם במכס? מדוע כשחברת שילוח מביאה לי את הnicknack שקניתי, המכס צריך לטפל בו (ולרשום מי אני ומה קניתי)- ואילו בדואר רגיל הם נותנים לשטויות שהזמנתי לעבור?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים