עבור לתוכן

מעוניין לקנות אוזניות + מגבר אוזניות בתקציב גבוה, עזרה בבקשה!

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מעוניין להוציא סכום נכבד על סט אוזניות מלא שכולל אוזניות ומגבר אוזניות (וכמובן DAC במידה וזה לא משולב בתוך המגבר).

אני לא מבין גדול מדי, אבל אני כן מאוד מאריך סאונד טוב ואיכותי ולכן אני רוצה להשקיע.

נכון להיום, יש לי אוזניות סבירות Sennheiser HD555 שמחוברות לרסיבר שהוא בכלל נועד למערכת קולנוע ביתית של Denon. הרסיבר מחובר עם חיבור אופטי למחשב, והרסיבר בעצם זה שמגביר לי את האוזניות וכמובן זה שממיר את הסאונד עם ה-DAC המובנה.

התקציב שלי מאוד נע. אני מעדיף להוציא כמה שפחות, אבל אם "לא תהיה ברירה" אוציא הרבה יותר.

לכן נכון לעכשיו, ממה שחקרתי באינטרנט (יש כמות גדולה מדי שלי מגברים ו-DACים), הגעתי למסקנה שההתלבטות שלי הולכת כך:

בתחום האוזניות --- או Sennheiser HD650 או Sennheiser HD800.

בתחום המגבר + DAC --- או שילוב של Schiit Valhalla 2 + Schiit Bifrost //// או WooAudio WA7 (שילוב של מגבר עם DAC).

הסגנונות מוזיקה שאני מאזין להם זה בעיקר ג'אז, בלוז, וכל סוגי הרוק (מהקלאסי, עד הפסיכדלי, ועד הכבד ביותר).

מה לדעתכם כדאי לעשות? לצערי גם לא ניתן להאזין למגברים האלו בשום מקום. לאוזניות האזנתי כבר ונורא התחברתי ל-HD800. אין להם אופי מיוחד והן לא מנסות להתבלט בשום דבר, לכן הן היו נראות לי הכי מאוזנות והכי נקיות והכי "אמיתיות". גם ה- Soundstage שלהן היה פשוט מדהים, בטח ובטח בגלל איך שהאוזניות בנויות ואיך שהן יושבות על האוזן, שזה בכלל נוחות שאין שני לה.

אני נורא אשמח לכיוון ולעצות,

תודה רבה מראש!

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין באמת תקציב. לא התכוונתי שאין מגבלת תקציב, אלא התכוונתי שהוא די נע - והכוונה לנע זה פחות או יותר בתחום לדוגמאות שציינתי: מעדיף שלא יגיע לאיזור ה-8K-10K.

האזנתי להרבה אוזניות של Grado - האיכות הייתה נהדרת, אבל מצאתי את ה- Sennheiser נוחות הרבה יותר ונותנות סאונד גם טוב יותר.

אני גם נורא אשמח להתייחסות לדוגמאות שנתתי - ככה אלמד עליהם יותר ובאמת על ההבדלים ביניהם לדברים אחרים (בסופו של דבר הגעתי למסקנות הסופיות של המוצרים האלו אחרי חקירה ממושכת באינטרנט)

פורסם
  • מחבר

.......?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב, לא ממש עונים לי לדיון שלי, אבל אני אנסה עוד פעם:

בסוף החלטתי ללכת על האוזניות Sennheiser HD700 ועכשיו אני מחפש מגבר ו-DAC (לא משנה לי אם בנפרד או בתור קומבו),

יש המלצות? אשמח אם זה לא יעבור את ה-3000 שקל.

נערך על-ידי elellad

פורסם

בארץ אצל מאסטרו-אודיו יש לך מוצרים של ifi-audio. אני מאמין שיש לו גם בתצוגה כמה דגמים.

מחו"ל יש מכשירים משולבים טובים של matrix-audio, audio-gd, Yulong (כולם חברות סיניות דווקא...)

רק צריך לבחור :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים