עבור לתוכן

לוח אם + מעבד שאלה לגבי הגדרות

Featured Replies

פורסם

לוח אם Z87-GD65-GAMING

מעבד i5 4590

סתם שאלה האם צריך לשנות משהו בהגרות לטובה שמועיל אך לא מזיק ? או פשוט להשאיר את זה ככה!

הבנתי שהמעבד הזה לא ניתן לאוברקלוג אך ניתן לטורבו מ 3.3 ל 3.8 איך עושים זו? או שזה אוטמטי?

kjzdntm4z5qn.jpg

y5mmjzzdnu4m.jpg

yymmwu2z0woe.jpg

פורסם

הטורבו בוסט של אינטל הוא אוטומטי

יכולת לשאול את זה בדיון הקודם :)

פורסם
  • מחבר

אהלן דובי חחח חבר שלי אתה..אז אתה אומר אוטומטי סבבה לא צריך לגעת בכלום? בלוח אם?

הטורבו בוסט של אינטל הוא אוטומטי

יכולת לשאול את זה בדיון הקודם :)

נערך על-ידי haim855

פורסם

נכון, זה פונקציה אוטומטית

תהנה מהמחשב

פורסם
  • מחבר
נכון, זה פונקציה אוטומטית

תהנה מהמחשב

סבבה אחי..תודה..אין מה להנות אני כבר לא מרגיש שיפור מבמחשב הקודם חחחח אבל שיהיה

פורסם

סימן שלא היית צריך לשדרג (או ששדרג את החלקים הלא נכנוים). תבדוק הגדרות של הדיסק גם כן (AHCI/IDE)

פורסם
  • מחבר
סימן שלא היית צריך לשדרג (או ששדרג את החלקים הלא נכנוים). תבדוק הגדרות של הדיסק גם כן (AHCI/IDE)

היה לי מחשב לפני 6 שנים+ מעבד e8400 כבר לא סחב..ואניח ולה פיפא ולא הריץ אותו i5 4590 מריץ..מה שלא החלפתי זה ארדיסק כי הוא די חדש ספק וכרטיס מסך.. מזה הגדרות של הדיסק למה אתה מתכוון.. מה זה AHCI IDE?

עריכה קראתי על זה קצת בגוגל מה הבנתי שזה הגדרה בביוס שיפור הארדיסק..בלה בלה..על מה זה צריך להיות AHCI IDE?

מה עדיף יותר מה מהיר יותר?

נערך על-ידי haim855

פורסם

ברוב המוחלט של המקרים - AHCI.

פורסם
  • מחבר
ברוב המוחלט של המקרים - AHCI.

אצלי זה כבר על זה ודווקא מרגיש שכאילו הבעיה במחשב זה הארדיסק.. כבד מידי..ועשייתי הרצה בתוכנה כל הלילה הוא תקין לחלוטין בית סקטור אחד אין! ואני זוכר לפני כשנה וחצי גג הוא עלה כ 650 שקל..קיצר לא יודע מה להגיד לא מרגיש שיפור בכלל חח

אלה הגדרות אצלי

mcwyijtyytyz.jpg

dmowmjgj1r2i.jpg

מה raid הזה?

אין אפשרות בביוס משהו אחר לשנות שיורגש בביצועים או שאני סתם מדמיין..:s0927: גם אין מצב עם אני עובר לIDE ירגיש יותר שיפור?

ולמי ששואל זה הארדיסק שלי 931GB Western Digital WDC WD10EARS-00MVWB0 ATA Device (SATA)

נערך על-ידי haim855

פורסם

RAID זה לשילוב של כמה כוננים (שניים או יותר).

אין שום הגדרה שתשפר את הביצועים באורח פלא. ובמובן מסוים כל דיסק מכאני הוא צוואר בקבוק של כל מערכת מודרנית.

כדי להיות בטוח, תעשה בדיקה עם CrystalDiskMark או ATTO או HDTune - רק לראות שביצועים הדיסק תקינים למה שמצופה ואין בעיות חריגות.

פורסם
  • מחבר
RAID זה לשילוב של כמה כוננים (שניים או יותר).

אין שום הגדרה שתשפר את הביצועים באורח פלא. ובמובן מסוים כל דיסק מכאני הוא צוואר בקבוק של כל מערכת מודרנית.

כדי להיות בטוח, תעשה בדיקה עם CrystalDiskMark או ATTO או HDTune - רק לראות שביצועים הדיסק תקינים למה שמצופה ואין בעיות חריגות.

אוקי תודה..ראית תהגדרות הביוס להשאיר ככה?

איזה תוכנה הכי נוחה לעבודה..דרך מערכת הפעלה או תוכנות אלה עובדות דרך איך ניקרא לזה ריסט ואז התוכנה עולה ומריצה שעות בדיקה?:cwm33:

סתם על דרך שאלה סטא שלוש נותן שיפור מסטא 2? ועם אפשר עזרה בבחירה דיסק קשיח מומלץ במחיר סביר אשמח לקבל קישור מksp או tms לא משנה

נערך על-ידי haim855

פורסם

אלה כולן תוכנות פשוטות, והבדיקה לוקחת לרוב דקות ספורות. תנסה את CrystalDiskMark Portable - הכי פשוט.

SATA3 לא משפר דבר לעומת SATA2 בכוננים קשיחים. בSSD כן. אלא אם הבדיקה תראה שהקשיח שלך תקול / איטי מאוד (ואני בספק), אין טעם לקנות קשיח נוסף כי שיפור זה לא יביא. SSD אולי כן.

פורסם
  • מחבר
אלה כולן תוכנות פשוטות, והבדיקה לוקחת לרוב דקות ספורות. תנסה את CrystalDiskMark Portable - הכי פשוט.

SATA3 לא משפר דבר לעומת SATA2 בכוננים קשיחים. בSSD כן. אלא אם הבדיקה תראה שהקשיח שלך תקול / איטי מאוד (ואני בספק), אין טעם לקנות קשיח נוסף כי שיפור זה לא יביא. SSD אולי כן.

חשבתי לרגע שהוא סטא 2 סתם שאלתי. והוא 3..אני רואה בגוגל שהוא די יקר עוד גם בחול..קיצר זה ארדיסק מצוין מה שיש לי..אני סתם בתסביך :cwm4:..אני יעשה בדיקה יעלה תוצאות..ssd הייתי קונה בשמחה אבל זה הזוי 128 גיגה מתחיל רק ב400 שקל חיים בסרט..כמות כזו קטנה..

- - - תגובה אוחדה: - - -

תוצאה מה אני אמור להבין מיזה

5489fd206fac2.png

נערך על-ידי haim855

פורסם

הדיסק שלך הוא מהדגם החסכוני עם RPM של 5400 שהוא די נמוך. כמה זכרון יש לך במחשב ? אתה מפעיל הרבה תוכנות במקביל (או גולש בהרבה אתרים) ?

פורסם

הביצועים שאתה מציג הם בדיוק מה שמצופה מהכונן, לפי הנתונים של Western Digital. אם כך, אין שום בעיה בכונן. כפי שאמר neeadcomp - זה לא כונן מהיר במיוחד (זה דגם מהסדרה הירוקה שנועד להיות שקט וחסכוני בחשמל - לא מהיר). יש כוננים קשיחים מהירים ממנו, אך אף אחד לא יביא הבדל של שמיים וארץ בשימוש שוטף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים