עבור לתוכן

קניית מסך 2k-4k

Featured Replies

פורסם

היי!

אני מחפש מסך למחשב בעל רזולוציה של 2k-4k איכותי בגודל 24-26 אינצ', שמתאים לעבודה ממושכת מולו (שיאמץ כמה שפחות את העיניים).

המחשב מיועד למשחקים בהגדרות גבוהות ולימודים (המון המון קריאה). (המחשב מכיל שתי gtx970)

מחיר 2k-3.5k (אם יש משו מאוד מומלץ אפשר לחרוג אין הגבלה על התקציב אבל כמובן לא לזרוק סתם כסף ובאותה מידה אפשר גם להוריד את הסכום)

פורסם

אני בעל מסך 4K של סמסונג ( U28D590 ) המסך נהדר אבל רק בגלל זוג הGTX980 אני יכול ליהנות ממשחקים ברמה כזו .

חסרונות 4K : צריך הרבה כוח סוס בשביל רזולוצייה כזו

REFRESH RATE לא גבוה במיוחד ( 60HZ ) למרות שזה די והותר לדעתי

עבודה בשולחן העבודה דורשת הסתגלות למי שרגיל לראות אייקונים ענקיים ( אני אישית נהנה מפונטים קטנים אז הכל טוב )

חוץ מזה משחקים נראים מדהים

לדעתי עם שני 970 , קח לך או מסך FHD עם 144HZ או מסך QHD טוב ( בתקציב שהגדרת מסך QHD עם 144HZ לא יכנס )

פורסם

אחי אתה בטוח ששני 970 לא מריצים משחקים על מסך 4k בfps גבוה? צריך ישר לדלג לרמה של 980?

פורסם
אחי אתה בטוח ששני 970 לא מריצים משחקים על מסך 4k בfps גבוה? צריך ישר לדלג לרמה של 980?

הכוונה לא היתה לגרום לו לקנות 980 כי יש לו כרגע מערך מצויין של שני כרטיסי 970 ( אין שום דבר רע בביצועים ) אבל אם הוא קונה מסך 4K ואח"כ יאלץ להתפשר על ההגדרות בכדי שהמשחק ירוץ ברזולוצייה הזו אז קצת פספסנו את הפואנטה של לעזור בהחלטה

להוציא כמעט 4000 שקלים על זוג 970 ואז לקנות מסך בעוד 3000 ש"ח ובסוף להתאכזב מהתוצאה ? אני לא הייתי רוצה

פורסם

מה טעם במערך sli אם הוא לא מריץ 4k? זה נראה לי בדיוק הפואנטה.. צריך לחפש סרטונים שמראים fps על מערכת כזאת

פורסם
  • מחבר

מסך 2kגם מעולה ואני באמת יעדיף בגלל מה הfps

השאלה היא איזה מסך יענה על הדרישות שלי

פורסם

מה זה 2K? הכוונה שלך לFHD? כי 4K זה בדיוק FHD*2 (בגובה וברוחב, סה"כ פי 4 פיקסלים).

פורסם
  • מחבר

כן, כוונתי היא שהרזולוציה תהיה 2560*1440.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים