פורסם 2014 בדצמבר 1010 שנים היי משהו השתבש , ואני לא יכול לשלוט על הצבע תכלת / שקיפות כמו שצריך לחיצה כאן מובילה לכאן: לאן נעלם התפריט הרגיל? ב"פתור בעיות של שקיפות ואפקטים אחרים של Aero " לא מוצא כלום נערך 2014 בדצמבר 1010 שנים על-ידי SaXtoR
פורסם 2014 בדצמבר 1010 שנים ניסית לפחות לחפש במשך דקה מה עושה כאשר Aero לא עובד?יש שירות שנקראה "Desktop Window Manager Session Manager" בשביל זה. נערך 2014 בדצמבר 1110 שנים על-ידי multicore
פורסם 2014 בדצמבר 1110 שנים מחבר ניסתי להפעיל ולכבות את זה מפה: אותו דבר.(מראה עיצוב בסיסי של WIN 98 שזה כבוי) ניסתי גם לפעול לפי המדריך פה(כולל ניסיון עם קובץ REG): http://www.sevenforums.com/tutorials/838-aero-peek-turn-off.html העניין הוא, שבכלל אין לי אפשרות שלAERO PEEK באפשרויות ביצועים! המצב אותו דבר בSAFE MODE. נערך 2014 בדצמבר 1110 שנים על-ידי SaXtoR
פורסם 2014 בדצמבר 1110 שנים מחבר לא יודע. הכל התחיל להשתבש מתי שהתקנתי לפני שבוע EZCAST בשביל הסטרימר בסלון, ובאחד הפונקציות של שכפול מסך היא אוטמטית מחליפה את הערכת נושא למשהו בסיסי יותר, ושיוצאים ממנה הכל חוזר רגיל.התוכנה לא פועלת ברקע או משהו.יש לך פתרון?
פורסם 2014 בדצמבר 1110 שנים מחבר טוב, מוזר ביותר. הסרתי ובאמת חזר הAERO PEEK.איך זה יכול להיות שהתוכנה משפיעה גם אם היא לא פועלת ברקע?יש דרך למנוע ממנה לשנות לי את הערכת נושא?
פורסם 2014 בדצמבר 1110 שנים אל תניח שהיא לא פועלת ברקע, יכול להיות שיש Service שלה שרץ עם איזה שם עלום ולא מזוהה. מעבר לזה, יכול להיות שהיא עושה שינויים ברג'יסטרי בנוגע לאירו ואז היא לא צריכה להפעיל שום Service.אני הייתי עושה שני דברים.1. חיפוש בגוגל / יוטיוב על הבעיה שכולל את שם התוכנה, המילה Areo ומילים כמו problem או disabled.2. מתקין מחדש (יוצר גם נקודת שחזור ליתר ביטחון) ומתחיל לשחק עם ההגדרות. אין מצב שיש תוכנה שמרשה לעצמה לבטל את האירו ככה סתם בלי הודעה מראש או בלי אפשרות להחזיר אותו.
פורסם 2014 בדצמבר 1310 שנים מחבר אל תניח שהיא לא פועלת ברקע, יכול להיות שיש Service שלה שרץ עם איזה שם עלום ולא מזוהה. מעבר לזה, יכול להיות שהיא עושה שינויים ברג'יסטרי בנוגע לאירו ואז היא לא צריכה להפעיל שום Service.אני הייתי עושה שני דברים.1. חיפוש בגוגל / יוטיוב על הבעיה שכולל את שם התוכנה, המילה Areo ומילים כמו problem או disabled.2. מתקין מחדש (יוצר גם נקודת שחזור ליתר ביטחון) ומתחיל לשחק עם ההגדרות. אין מצב שיש תוכנה שמרשה לעצמה לבטל את האירו ככה סתם בלי הודעה מראש או בלי אפשרות להחזיר אותו.היי.לא מצאתי משהו רלוונטי מלבד זה:http://forum.iezvu.com/bbs-en/viewtopic.php?f=2&t=6767"Hi, yes, to get high performance, when use EZCast mirror of windows, app will disable aero feature. sorry for that."יופי. אז הם החליטו שאי אפשר לבטל את זה?תודה.
פורסם 2014 בדצמבר 1310 שנים לא נכנסתי ללינק אבל מהשורה המצוטטת, כן.אם התוכנה עושה לך כאלה בעיות למה לשבור את הראש? יש XBMC ו Plex ועוד כמה תוכנות לא רעות לסטרימינג. נערך 2014 בדצמבר 1310 שנים על-ידי RobotCop תיקון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.