עבור לתוכן

שאלה | פורטים נוראיים לPC

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה: האם הפורטים הרעים שראינו לאחרונה מצד Ubisoft וחברות אחרות אמורים לגרום לי לחשוב על קונסולה בתור אלטרנטיבה לPC?

תודה מראש לעוזרים, אני מאמין ששאלה זו מטרידה עוד מספר בלתי מבוטל של גיימרים.

• תגובות 33
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן.

פורסם

לא

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה אך אוכל לקבל תשובה יותר מפורטת?

פורסם
  • מחבר
פורסם
  • מחבר
לא. קרא את המדריך בלינק ש-needacomp אם יש לך ספק.

עריכה: הבנתי אך שאלתי היא שונה האם עליי לדאוג מכל הקטע של פורטים רעים?

נערך על-ידי yoel12

פורסם

קרא בביקורות אם הפורט רע. אם זה המצב, אל תקנה אותו. זה לא שחסרים ב-PC משחקים מעולים. כדי להיות בטוח שיש לך גישה לגירסה האופטימלית של כל המשחקים בשוק אתה צריך לקנות גם PC, גם PS4 וגם XboxOne. זו לא בדיוק אופציה הגיונית, אז הדבר הבא הטוב ביותר הוא לקנות PC נורמלי (או סביר יותר - לנצל את זה שכבר יש לך אחד ;))

פורסם
  • מחבר
קרא בביקורות אם הפורט רע. אם זה המצב, אל תקנה אותו. זה לא שחסרים ב-PC משחקים מעולים. כדי להיות בטוח שיש לך גישה לגירסה האופטימלית של כל המשחקים בשוק אתה צריך לקנו גם PC, גם PS4 וגם XboxOne. זו לא בדיוק אופציה הגיונית, אז הדבר הבא הטוב ביותר הוא לקנות PC נורמלי (או סביר יותר - לנצל את זה שכבר יש לך אחד ;))

חחח תודה אך הבעיה היא זה שלרוב המשחקים העדכניים יש פורט רע לדוגמא ACU FAR CRY 4 COD והרשימה נמשכת לצערי ואני לא הייטר להפך אני חובב די גדול של PC פשוט המחשב שלי ח** ואני מתכנן לקנות מחשב חדש באזור ה6,000 ואני רוצה לוודא שאני לא זורק את כספי :)

פורסם

העניין הוא שהקונסולות באות עם חומרה ממש נחותה לPC ובגלל זה חלק מהחברות מתקשות להריץ את המשחק בביצועים נורמלים על הקונסולות מלחתחילה. אז כדאי שאנשים לא ירגישו שהקונסולות שלהם גרועות היו כמה נסיונות לגרום למשחק להיות רע בPC לפחות כמו בקונסולוה או אפילו יותר גרוע מבקונוסלה(כמו ב WATCHDOGS).

אז מבחינת ביצועים הפורטים אמורים להיות בסדר אלא אם כן בכוונה עושים אותם גרועים ואז בעידן האינטרנט והיו טיוב עולים על זה מהר מאוד וכולם יודעים את זה.

מבחינת דברים אחרים כמו תמיכה לעכבר ומקלדת בתפריטים יש באמת חברות שהן עצלניות מאוד ומתרגמות את האינטרפייס כמעט אחד לאחד מהקונסולה(שהרי אין לקונסולות עכבר ומקלדת לשימוש במשחקים).

בגדול הקונוסלות די חלשות, ובכלל נראה שרוב המשחקים החדשים לא רצים מי יודע מה על הקונסולות. אבל אוליי זה ישתנה.

פורסם
  • מחבר
העניין הוא שהקונסולות באות עם חומרה ממש נחותה לPC ובגלל זה חלק מהחברות מתקשות להריץ את המשחק בביצועים נורמלים על הקונסולות מלחתחילה. אז כדאי שאנשים לא ירגישו שהקונסולות שלהם גרועות היו כמה נסיונות לגרום למשחק להיות רע בPC לפחות כמו בקונסולוה או אפילו יותר גרוע מבקונוסלה(כמו ב WATCHDOGS).

אז מבחינת ביצועים הפורטים אמורים להיות בסדר אלא אם כן בכוונה עושים אותם גרועים ואז בעידן האינטרנט והיו טיוב עולים על זה מהר מאוד וכולם יודעים את זה.

מבחינת דברים אחרים כמו תמיכה לעכבר ומקלדת בתפריטים יש באמת חברות שהן עצלניות מאוד ומתרגמות את האינטרפייס כמעט אחד לאחד מהקונסולה(שהרי אין לקונסולות עכבר ומקלדת לשימוש במשחקים).

בגדול הקונוסלות די חלשות, ובכלל נראה שרוב המשחקים החדשים לא רצים מי יודע מה על הקונסולות. אבל אוליי זה ישתנה.

איך זה ישתנה אם מדובר באותה החומרה? והשאלה היא האם ההתעללות הנוראית הזו בגיימרים מצד מפתחי המשחקים תהפוך לעניין שבשגרה מכיון שאם כך הדבר אני לא רואה ממש סיבה לקנות PC

פורסם

אם אני לא טועה יש API יחודיים לקונוסלות דוגמאת MANTLE וDX12(שגים יגיע לWINDOWS 10) שהחברות אוליי עדיין לא כתבו קוד ייעודי להם במנועים שלהם. אז אוליי זה יישתפר בעתיד, אבל כן, בגדול הקונוסלות היום הן ממש דומות לPC מבחינת התוכנה אז שיפור אדיר לא יהיה.

אז עד כדי התייעלות מסויימת עם קוד ייעודי לחומרה של הקונסולות, הקונסלות די נחותות מבחינת חומרה.

אבל כן יש מצב שמשחקים ייצאו ראשונים לקונסולות ובהנחה שהם ייעבדו טוב אז אוליי זה משתלם.

קצת קשה לחזות מה ייקרה. נראה לי שגם ככה לא יוצאים כרגע הרבה משחקים טובים לקנוסולות, לא?

פורסם
  • מחבר
אם אני לא טועה יש API יחודיים לקונוסלות דוגמאת MANTLE וDX12(שגים יגיע לWINDOWS 10) שהחברות אוליי עדיין לא כתבו קוד ייעודי להם במנועים שלהם. אז אוליי זה יישתפר בעתיד, אבל כן, בגדול הקונוסלות היום הן ממש דומות לPC מבחינת התוכנה אז שיפור אדיר לא יהיה.

אז עד כדי התייעלות מסויימת עם קוד ייעודי לחומרה של הקונסולות, הקונסלות די נחותות מבחינת חומרה.

אבל כן יש מצב שמשחקים ייצאו ראשונים לקונסולות ובהנחה שהם ייעבדו טוב אז אוליי זה משתלם.

קצת קשה לחזות מה ייקרה. נראה לי שגם ככה לא יוצאים כרגע הרבה משחקים טובים לקנוסולות, לא?

טוב אם כך אז זה לא פקטור כי חומרה זה חומרה וניתן ליעל גם את החומרה של הPC אך בכדי שאוכל לישון רגוע הלילה (בידיעה שהPC שיהיה לי לא יעלה 6,000 שח' לשווא) האם נראה לך שהפורטים הרעים יהפכו למיין סטרים?

נערך על-ידי yoel12

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים