עבור לתוכן

day of the tentacle מקבל גרסה מחודשת!

Featured Replies

פורסם

http://www.eurogamer.net/articles/2014-12-06-day-of-the-tentacle-special-edition-announced-for-playstation-and-pc

הגיע הזמן. הקווסט המצחיק ביותר אי פעם. סיימתי אותו שוב בפעם המי-יודע-כמה לפני חודש. מסתבר שגם עוד חודש וחצי יוצאת הגרסה המחודשת לקלסיקה נוספת של לוקאסארטס- גרים פנדנגו.

פורסם

מחודשת הכוונה גראפית או משחק המשך?

בכל אופן אחד המשחקים הגאוניים והמוצלחים ששיחקתי.

הקטע עם האסלות שאתה צריך לחבר 3 תקופות שונות הוא פשוט יצירת מופת.

פורסם
  • מחבר

גרפית. כמו שעשו לאי הקופים 1+2

פורסם

ושוב צריך להגיד תודה גדולה לסוני שמחזירים ל Tim Schafer את הזכויות למשחקים שהוא עבד עליהם בעבר ותודה על זה שהם לא מונעים הוצאה של גירסאות למחשב למשחקים שמגיעים מ 3RD PARTY.

פורסם

אני ממש נהניתי מהמשחק הזה - אם יחדשו גם את סדרת KEEN (כדי שתעבוד ברזולוציות יותר גבוהות ועם קצת שיפור למנוע הגרפי - אם אפשר לקרוא לזה ככה) אני ממש יהיה שמח.

גם הגובלינים היה משחק נהדר שלא לדבר על star control

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

המשחק יצא. הזדמנות טובה לדור חדש של גיימרים להנות מקלסיקה. ממה שהספקתי לשחק הדיבוב פחות טוב מהגרסה המקורית לדעתי.

פורסם

חייב לקנות את זה...

פורסם
  • מחבר
ציטוט

"you know what they say - if you want to save the world you have to push a few old ladies down the stairs"

פורסם

המשחק ממש זהה מבחינת הקווסט? מעניין כמה אני זוכר...

פורסם
  • מחבר

לחלוטין. יכול להיות שהם נותנים קצת יותר רמזים, אני לא סגור על זה. כל מה שקשור לקווסט של הפעלת הגנרטור בעתיד זה הדבר הכי מצחיק שנתקלתי בו במשחקי מחשב אי פעם.

פורסם

קניתי, שיחקתי, סיימתי.

היה טוב :)

זכרתי הרבה, נתקעתי רק בכמה מקרים.

מה שמדהים זה לראות את הגרפיקה המקורית, בזכרון שלי היתה למשחק גרפיקה מדהימה. הכל יחסי...

פורסם
  • מחבר

זה דווקא אחד המשחקים שהזדקנו בכבוד. בשימוש עם מחליקים מודרניים בSCUMMVM הוא נראה בסדר גמור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים