עבור לתוכן

המלצה | משחקי זומבים

Featured Replies

פורסם

תמליצו לי בבקשה על משחקי זומבים למחשב עם איכות טובה ושהיה מגוף שלישי ולא מראשון, למרות שמאוד אהבתי את L4D 1+2.

חשבתי על DeadRising 3 אבל נראה שאין שם רובים - אלא רק דברים שמרביצים איתם שזה נחמד אבל לא מספק.

חשוב שהיה עם הרבה אקשן, ולא יותר מידי סיפור.

פורסם
  • מחבר

הקפצה..

לאף אחד אין משחקי זומבים שעולים על מה שתיארתי ? :o

פורסם
  • מחבר
שמעת פעם על גוגל?

http://lmgtfy.com/?q=zombie+games+pc

כן חיפשתי וגם חיפשתי ביוטיוב לא היו ממצאים.

אולי זה יעזור :)

Steam - Zombies - Shooter- Top Sellers

אני מחפש משחקים חינמיים... בצבא אחשלי לא מבזבז עכשיו כסף על משחקים, אולי אחרי השחרור חחח

פורסם

DoomZ :D

וקצת יותר ברצינות, לא זכור לי שראיתי משהו חינמי. ואגב, אם לא שמת לב, גם dead rising וגם l4d לא חינמיים...

אם אתה מחפש חינמי תוסיף למסנן בסטים מחיר "חינם" או פחות מ- 1$

פורסם
  • מחבר
DoomZ :D

וקצת יותר ברצינות, לא זכור לי שראיתי משהו חינמי. ואגב, אם לא שמת לב, גם dead rising וגם l4d לא חינמיים...

אם אתה מחפש חינמי תוסיף למסנן בסטים מחיר "חינם" או פחות מ- 1$

L4D2 שיחקתי ברשת בחינם דרך ה GARENA..

ובקשר לסטים בחינם אין משהו יפה.. חפשתי

פורסם

החודש יהיו מבצעי חג המולד אז הרבה משחקים יהיו בהנחה גדולה ככה שהם לא יעלו הרבה אז תוסיף כמה לWishlist, בכל מקרה לבינתיים גם אם זה לא מהסגנון שאתה אוהב זה נחמד Dead Island: Epidemic - Open Beta :P

פורסם

חכה שה-Valve Complete Pack יימכר שוב ב-$25 (זה קורה פעם~פעמיים בשנה). יש שם את Left 4 Dead הראשון והשני (מחיר רגיל לשניהם - $40) ביחד עם עוד הרבה משחקים מעולים אחרים - כל סדרת HalfLife, כל סדרת Counter Strike ושני המשחקים בסדרת Portal.

פורסם
  • מחבר
החודש יהיו מבצעי חג המולד אז הרבה משחקים יהיו בהנחה גדולה ככה שהם לא יעלו הרבה אז תוסיף כמה לWishlist, בכל מקרה לבינתיים גם אם זה לא מהסגנון שאתה אוהב זה נחמד Dead Island: Epidemic - Open Beta :P

אף פעם לא קניתי משחקים ככה שאני לא כל כך יודע איך זה עובד, אין לי אשראי, אני חייל ומעדיף לחסוך עד כמה שאפשר. ולגבי המשחק זה ממש לא בסגנון וזה לא נראה כזה נחמד, המשחק הוא ממבט גבוהה וזה לא כייף משחקים כאלו זה כמו MU חחח.

חכה שה-Valve Complete Pack יימכר שוב ב-$25 (זה קורה פעם~פעמיים בשנה). יש שם את Left 4 Dead הראשון והשני (מחיר רגיל לשניהם - $40) ביחד עם עוד הרבה משחקים מעולים אחרים - כל סדרת HalfLife, כל סדרת Counter Strike ושני המשחקים בסדרת Portal.

כנ"ל גם לגביך אחי [ אף פעם לא קניתי משחקים ככה שאני לא כל כך יודע איך זה עובד, אין לי אשראי, אני חייל ומעדיף לחסוך עד כמה שאפשר ]

פורסם
אף פעם לא קניתי משחקים ככה שאני לא כל כך יודע איך זה עובד, אין לי אשראי, אני חייל ומעדיף לחסוך עד כמה שאפשר. ולגבי המשחק זה ממש לא בסגנון וזה לא נראה כזה נחמד, המשחק הוא ממבט גבוהה וזה לא כייף משחקים כאלו זה כמו MU חחח.

כנ"ל גם לגביך אחי [ אף פעם לא קניתי משחקים ככה שאני לא כל כך יודע איך זה עובד, אין לי אשראי, אני חייל ומעדיף לחסוך עד כמה שאפשר ]

אז כנראה שתעדיף את No More Room in Hell ויש גם את Unturned שנראה כמו Minecraft עם זומבים שאולי גם אותו פחות תעדיף P: בכל מקרה לא חסר בקישור שIlanF קישר אליו אבל אולי לא את כולם אתה תאהב , לגבי ההנחות אתה יכול אולי לקנות רק את L4D2 עם כרטיס אשראי של ההורים או ויזה נטען דולר אולי כשהוא יעלה 4.99$ רק תיצור לפני חשבון Steam זה חינם ודרוש גם בשביל המשחקים החינמיים.
פורסם
  • מחבר
אז כנראה שתעדיף את No More Room in Hell ויש גם את Unturned שנראה כמו Minecraft עם זומבים שאולי גם אותו פחות תעדיף P: בכל מקרה לא חסר בקישור שIlanF קישר אליו אבל אולי לא את כולם אתה תאהב , לגבי ההנחות אתה יכול אולי לקנות רק את L4D2 עם כרטיס אשראי של ההורים או ויזה נטען דולר אולי כשהוא יעלה 4.99$ רק תיצור לפני חשבון Steam זה חינם ודרוש גם בשביל המשחקים החינמיים.

תודה רבה הורדתי את NO MORE ROOM IN HELL נראה נחמד.

ותודה רבה גם לך! הורדתי את ZMR נראה גם נחמד :)

* מישהו יודע אם יש את המשחק The Last Of Us למחשב? כי אני לא מוצא.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים