עבור לתוכן

מחפש קירור למעבד intel i5 4690k

Featured Replies

פורסם

בהמשך לאשכול הקודם בנוגע לשאלה האם קונים קירור למעבד בנוסף לקירור סטוק או במקומו ולאחר שהבנתי ששמים במקומו, אני צריך המלצה לקירור למעבד intel i5 4690k.

אם זה רלוונטי המחשב ירוץ עם כרטיס מסך r9 280x וככה"נ לוח אם Z97 כלשהו, מיועד לOC.

תודה מראש על העזרה!

פורסם
  • מחבר

כמובן לא מעוניין באיזה קירור מים שיעלה 500+ ..

המלצות?

פורסם

scythe kotetsu

פורסם
  • מחבר
scythe kotetsu

הוא טוב לאוברקלוק?

איך הוא לעומת Noctua NH-D15 ?

פורסם

סביר+ (לא שאני מבין מה הדחף לעשות OC...), יש גם פורום קירור יעודי באתר, כדאי לך לקרוא שם קצת. D15 הוא מוביל בתחומו אם יש לך את הכסף ומקום.

פורסם
  • מחבר
סביר+ (לא שאני מבין מה הדחף לעשות OC...), יש גם פורום קירור יעודי באתר, כדאי לך לקרוא שם קצת. D15 הוא מוביל בתחומו אם יש לך את הכסף ומקום.

אין דחף לעשות OC, פשוט קניתי גירסאת מעבד 4690K שכדי לנצל אותו עד הסוף בבוא הזמן אצטרך לעשות OC..

השאלה היא איזה מאוורר אני צריך בשביל זה האם את ההכי טוב דוגמא ה D15 או שאפשר להסתפק במשהו פחות טוב?

עד עכשיו קראתי ביקורות על אלו:

Noctua NH-D15 \ Noctua NH-D14

Mugen 4

NH-U14S

COOLERMASTER HYPER 212 EVO

אבל אני לא באמת יודע מה מתאים לי.. במה אוכל להסתפק לדעתך ?

D15 זה יותר מדי בשביל הדרישה?

פורסם

מכיוון שהדיון הוא לגבי קירור להמהרה, אני מעבירו לפורום קירור.

בקשר לנושא - שים לב שרוב הקירורים הסבירים (ואולי גם קירור הסטוק של אינטל) יאפשרו לך לבצע המהרה כלשהי,אך בשלב מסויים הם לא יוכלו לפזר בזמן את כמות החום שהמעבד מייצר. מכיוון שאתה לא ממהר לעשות המהרה, ולפי מה שמשתמע מדבריך אתה כנראה גם לא תנסה לבצע "המהרה כבדה", אתה יכול לקנות קירור זול יותר כמו ה Freezer i11 (קישור) או ה Freezer 7 PRO Rev.2 (קישור) שמסוגלים לעמוד ב TDP של 150W, ולמרות שרישמית לא ממש מדובר בקירורים המיועדים להמהרה, סביר להניח שהם יתאימו להמהרה קלה עד בינונית.

פורסם
  • מחבר
מכיוון שהדיון הוא לגבי קירור להמהרה, אני מעבירו לפורום קירור.

בקשר לנושא - שים לב שרוב הקירורים הסבירים (ואולי גם קירור הסטוק של אינטל) יאפשרו לך לבצע המהרה כלשהי,אך בשלב מסויים הם לא יוכלו לפזר בזמן את כמות החום שהמעבד מייצר. מכיוון שאתה לא ממהר לעשות המהרה, ולפי מה שמשתמע מדבריך אתה כנראה גם לא תנסה לבצע "המהרה כבדה", אתה יכול לקנות קירור זול יותר כמו ה Freezer i11 (קישור) או ה Freezer 7 PRO Rev.2 (קישור) שמסוגלים לעמוד ב TDP של 150W, ולמרות שרישמית לא ממש מדובר בקירורים המיועדים להמהרה, סביר להניח שהם יתאימו להמהרה קלה עד בינונית.

יכול להיות שלא הסברתי את עצמי, אני רוצה שתהיה לי האופציה לבצע המהרה, גם כזו בינונית-גבוהה ולכן לא מעוניין להתפשר במאוורר של 80 שח, השאלה היא אם לקנות את הD15 או שניתן להסתפק במשהו מעט פחות טוב דוגמאת הmugen 4 והscythe kotetsu, ובמקרה כזה מהי האופציה הטובה ביותר?

פורסם

אתה יכול להסתפק גם בMUEGN 4 או בשאר החלופות שציינת הD15 זה באמת קצה היכולת בקירור אוויר, ואם אתה לא מתכנן להביא את המעבד לקצה עם קירור אוויר, אין סיבה להשקיע יותר מדי.

פורסם
  • מחבר

האם הmugen 4 היא העסקה המשתלמת והעדיפה על פני שאר האופציות?

פורסם

המוגן 3 עדיף.

פורסם
  • מחבר
המוגן 3 עדיף.

תוכל לציין את הסיבות ועל פני מה הוא עדיף?

פורסם
  • מחבר

עזרה מישהו?

פורסם

אין שום סיבה להעדפה הMUGEN 4 יהיה אחלה בחירה והוא בעל ביצועים זהים/מעט עדיפים על הMUGEN 3.

פורסם
  • מחבר
אין שום סיבה להעדפה הMUGEN 4 יהיה אחלה בחירה והוא בעל ביצועים זהים/מעט עדיפים על הMUGEN 3.

אני מבין

קראתי שיש 2 גרסאות למאגן 4

Mugen 4

Mugen 4 PCGH Edition SCMG-4PCGH

?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים