עבור לתוכן

Gigabyte 970 gaming rev 1.0 / 1.1

Featured Replies

פורסם

אהלן,

קניתי היום gigabyte 970 gaming מ-KSP, עדיין לא חיברתי אותו, הוא בקופסה.

שמתי לב פתאום שרשום עליו שהוא rev 1.0. נזכרתי שקראתי כאן שיצא גם rev 1.1. מה המשמעות של זה? מה תוקן/שופר ב-1.1?

כדאי להחזיר להם ולבטל את העסקה?

איזה עצבים, ממש התבאסתי מזה.

פורסם

שינויים שהם מבצעים ב PCB, שום דבר עקרוני - תתקין ותהנה.

גם ב 1.0 וגם ב 1.1 יש את תופעת ה Coil Whine וזה לבטח לא אומר שכרטיס אחד טוב יותר לאוברקלוק מהאחר.

פורסם
  • מחבר

דווקא oc פחות מעניין אותי.

מה שיותר מעניין אותי זה הרעש ואם יש איזה פגם ב-1.0 שכדאי להיזהר ממנו.

אני מניח שלא סתם הם עושים שינויים בלוח.

פורסם

תודה על האינפורמציה, אלפא. אני קונה זוג של בדיוק אותם כרטיסים שבוע הבא, אז טוב לדעת שאין לי מה להילחץ אם הם 1.0 ולא 1.1.

פורסם

חשוב לי להזכיר שבהמון מקרים coil whine יכול להעלם אחרי כמה שעות של שימוש.

פורסם
  • מחבר

^ גם אתה בדעה שלא כדאי להחליף את הכרטיס?

פורסם

ולמה לא לקחת את MSI גיימינג או אסוס סטריקס וליהנות משקט מירבי, הרי ההבדל בביצועים מזערי ביותר.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי לקחת את ה-MSI אבל לא נשאר במלאי באילת ואני עוזב ביום ראשון. האסוס נמצא במלאי, אבל עולה 100 ש"ח יותר מה-GB וה-MSI.

מעבר לכך, בדיון שפתחתי על רמות הרעש של הכרטיסים, נאמר לי שגם הכרטיס של GB שקט מאוד ושלא אשמע את המאווררים בפעולה.

פורסם

יש לי g1 בגרסה 1.1 ולפעמים אני שומע coil whine במקרים מסוימים.. אל תלחץ מזה

פורסם
  • מחבר

החלטתי בסוף לקחת את הכרטיס הביתה. ביטול עסקה היה עולה לי 5% ולא היו שם כרטיסים של rev 1.1.

אני רק יכול לקוות שמה שתוקן/שופר בגרסה הזו אינו משמעותי ולא יפגום בשימוש שלי בו.

פורסם

לא יפגום. תשכח לגמרי מזה, ותהנה!

פורסם

שני דברים

1 - חשוב להבין שרויזיות שונות לא בהכרח אומרות שהחדשה עדיפה. יתכן שפשוט מדובר בכרטיס מסך עם שבבי זיכרון מחברות שונות (הייניקס, סמסונג, אלפידה). זה משמש לעדכוני ביוס ומעקב

2 - לא חסרים מקרים שבהם רויזיה ראשונה עדיפה מהשניה. GTX 760 בגרסת WF3 הושק לראשונה עם PCB של GTX 670 WF3 המתקדם. לאחר מכן גם הלוח וגם הקירור שונמכו ברויזיה 2.0 למשהו יותר צנוע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים