עבור לתוכן

בעיה המחשב בוחר בכרטיס מסך של Intel במקום ב860m gtx של nvidia

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש לכל מי שינסה לעזור (:

קניתי לא מזמן מחשב חדש מבית lenovo.

במחשב יש כרטיס מסך חזק יחסית של nvidia 860m gtx אבל הוא לא מסוגל להריץ משחקים כמו פיפא למשל (שרץ באופן חלק במחשבים ניידים חלשים בהרבה) .

אני חושב שהבעיה היא שהמחשב פשוט לא מצליח להעביר בין הכרטיס מסך integrated של intel לכרטיס מסך של Nvidia.

ניסיתי לשחק בהגדרות של nvidia control pannel שמתי שהכרטיס ברירת מחדל יהיה הכרטיס החזק וגם שהמחשב יעדיף ביצועים על פני "חסכון אנרגיה" ועדין המחשב לא מסוגל להריץ משחקים פשוטים מאוד כמו פיפא (אפילו ניסיתי להריץ בליפ ובלופ למי שמכיר והמחשב פשוט לא מסוגל לעשות זאת!!).

- המחשב נשלח למעבדה של lenovo שנקראת cpm וכתוב שכל החומרה במחשב תקינה... אני מרגיש קצת מרומה..

אשמח מאוד אם מישהו כאן יוכל להציע רעיונות לפתרון הבעיה.

להלן המפרט של המחשב:

lenovo ideapad y50-70

intel core i7 4700hq

16gb - זיכרון פנימי

Nvidia geforce 860m gtx4 gb

שוב תודה!

פורסם

טוב תשמע מה שכנראה קורה זה שיש לך SWITCHABLE GRAPHICS אמורה להיות לך אפשרות "להגיד" לכל תוכנה במחשב באיזה כרטיס להשתמש או לבחור באיזה כרטיס להשתמש תמיד(ברירת מחדל) בתוכנה של NVIDIA ,אצלי אישית כרטיס AMD אז יש לי את זה ב CCC(קטליסט קונטרול סנטר)בקיצור תנסה את זה : http://steamcommunity.com/app/242760/discussions/0/522729358681296751/

אמורה להיות גם אופציה לעשות שהכרטיס מסך הברירת מחדל יהיה הנווידיה אבל צריך לחפש שם בתוכנה ואני לא מכיר אותה בכלל אז..אני מקווה שזה יעזור^

מסתבר שקוראים לזה אולי NVIDIA OPTIMUS ,בקיצור תחפש :)

נערך על-ידי Leonsver1

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!! אנסה

קראתי גם עלזה שאני צריך להוריד מ4k ל1080p בהגדרות של nvidia וגם של הווינדוס איך אני עושה את זה?

נערך על-ידי Pilp3l

פורסם

את זה אני תאמת לא כל כך יודע אבל זה בטוח משפיע כי ככל שהרזולוציה גבוהה יותר זה דורש יותר כח עיבוד אז זה כנראה גם גורם להאטה של המחשב אבל אני לא יודע איפה זה,נראה לי תנסה בהגדרות של המסך ע"י לחיצה של כתפור ימני על הדסקטופ(איפה שכל האייקונים לכל התוכנות למיניהם)יש הגדרות מסך או ויזואליות או משהו כזה ותחפש שם רזולוציה resolution ואז תגלול ל1080X920 או משהו כזה

פורסם
  • מחבר

הבעיה עדין קיימת , האם מישהו מסוגל לעזור לי? אני ממש מבואס מהנושא ):

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים