עבור לתוכן

קנייה- האם 2500 ש"ח זה מחיר טוב לGTX 980-STRIXשל asus?

Featured Replies

פורסם

הוא הציע לי גם את

GTX 970 ב1550.

אני מתלבט בין שניהם בתכלס זה עניין של תקציב, אלה מחירים טובים או שהוא שחט אותי?

פורסם

באיזו חנות בדיוק אתה מקבל מחירים כאלה ?

פורסם
  • מחבר
באיזו חנות בדיוק אתה מקבל מחירים כאלה ?

עמוד בפייס של חבר.

תחפש buy it or lose it.

מחיר טוב?

פורסם
עמוד בפייס של חבר.

תחפש buy it or lose it.

מחיר טוב?

זה מחיר מעולה , השאלה איך הוא מוכר את זה בכזה מחיר ששום חנות בארץ לא מתקרבת אליו , צריך לברר על אחראיות וכו'

פורסם

לא מצאתי אתר בשם buy it or lose it וגם לא ביקורות עליו.

מריח עמו בלוף או עוקץ...

פורסם

זה מחיר זול מאוד, 500 ש"ח פחות בערך, 980 נע סביבות 3000 ש"ח, 970 סביב 2000 אולי קצת פחות.. זה באמת נראה מוזר אולי זה סוג של גרסת oem, או משהו כזה. יש פה משהו לא רגיל בטוח. זה לא המחיר בארץ, אולי גם לא בחו"ל

פורסם

לברר. לברר בעיקר מי מספק אחריות ולאיזו תקופת זמן. מריח לא טוב.

פורסם
עמוד בפייס של חבר.

זה באמת חבר שלך?

פורסם

חברים יש מספר טלפון, אני מתקשר אליו בשביל הספורט נראה מי האבא ואמא של הכרטיסים האלה

פורסם

מחכים לעדכונים. :hi:

פורסם

Lose it ללא ספק.

אני כבר רואה את זה בכלבוטק.

פורסם

חברים דיברתי ארוכות עם הבחור בטלפון הערב. זה בחור צעיר שבעבר היה מוכר דברים באיביי, חזק מאוד בסצינת המכירות ברשת..

עכשיו הוא מתחיל לבנות עסק, בשאיפה להתחרות בחנויות הגדולות. כל המוצרים שהוא מוכר, ויש מגוון רחב, רכיבי חומרה, אודיו, קונסולות חדשות... הכל באחריות יצרן בלבד. משמע שמי שקונה יצטרך לשאת ולתת עם היצרן במקרה של תקלה. יש מדבקת אחריות מקורית על האריזה, הכל חדש.. כרגע אין לו יכולת להחזיק מלאי, הוא מזמין במידה ומזמינים ממנו.. בחור שאפתן מאוד, צעיר אחרי צבא, אני אישית האמנתי לו.

למי זה מתאים- למי שהיה קונה מחו"ל ובכל מקרה היה צריך לשלוח לשם במקרה של מימוש אחריות. למי שצריך שירות, ואחריות פה בארץ פחות מתאים.

נראה לי שרוב חברי הפורום כן היו שמחים לקנות במחיר זול משמעותית באחריות יצרן בלבד... אני בכל מקרה לא קונה בצורה הזאת, אני צריך אחריות ושירות, למי שיכול לוותר- שווה לנסות

המספר שלו למעוניינים ניר : 0545488996 קישור לדף שלן בפייסבוק בעמוד הקודם

פורסם

אחריות יצרן בלבד? כמעט כל היצרנית יעיפו אותך מהמדרגות ויגידו לך לדבר עם היבואן.

כמו שאמר גיל, אין דבר כזה אחריות יצרן בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים