פורסם 2014 בדצמבר 310 שנים שלום, אני לא בטוח שזה המקום לשאול אבל מישהו יודע מה יהיו הדרישות מערכת של GTA V PC חיפשתי באתרים אבל הם היו לא אמינים ובכלל הם פרסמו דרישות ממש חלשות ( הוא לא יצרוך מפרט הרבה יותר חזק כמו FAR CRY 4 או משהו דומה) דוגמא: נ.ב אני לא מנסה להשמיץ את האתר אלא רק רוצה לבדוק כמה הוא צודק תודה רבה אם יש דיון על זה במקום אחר פשוט תפנו אותי לשם (חיפשתי לא מצאתי) INTEL CPU AMD CPU Nvidia GPU AMD GPU RAM OS Direct X HDD Space GD Verdict Minimum Requirements Build It Core 2 Duo E8200 2.66GHz Phenom II X2 545 Login GeForce GT 530 Radeon HD 6570 1GB DDR3 Login 4 GB Win 7 64 DX 11 20 GB FPS Predicted Requirements Build It Core i5-2500T 2.3GHz Phenom II X4 975 Login GeForce GTX 480 Radeon HD 6970 Login 6 GB Win 7 64 DX 11 20 GB FPS - - - תגובה אוחדה: - - - הטבלה נהרסה, הדרישות העליונות הם המינמליות והיותר למטה הם המומלצות - - - תגובה אוחדה: - - - עוד משהו קטן, גם אםאתם לא יודעים אז תשערו לפי ה"ריצה" של המשחק על הקונסולות (FPS ) ולפי זה "תחשבו" איך זה יהיה על המחשב (בהנחה שהאיכות נשארה בערך אותו דבר כמו PS4 XBOׂׂׂ)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.