עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך לעריכת וידאו פשוטה - עד 800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

קניתי מחשב חדש ללא כרטיס מסך ואני משתמש בין היתר בתוכנת powerDirector לעריכת וידאו.

לצערי, התוכנה לא לגמרי סוחבת בלי, ולכן אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואשמח להמלצה עד בערך 700-800 ש"ח.

בנוסף, המחשב מחובר כרגע למסך עם חיבורי DisplayPort ולטלוויזיה עם HDMI.

המליצו לי לקנות את GTX 750 Ti.

מפרט המחשב:

Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3

i5-4590 Quad core CPU

8GB DDR3

SSD 256GB MX100

Seasonic 450W

תודה!

פורסם
  • מחבר

את openCL לא ניסיתי. אבדוק עכשיו.

אתה חושב שזה יחסוך את הצורך בכרטיס וידאו?

תודה (גם על הברכות...)!

החלטתי שאני קונה תוכנה וחיפשתי משהו במחיר סביר שיעשה את העבודה. לא מצאתי משהו מוצלח יותר (פרמייר לא עומד בסף המחיר...)

פורסם

בסך הכל המעבד שלך די חזק, והליבה הגרפית שלך INTEL HD) 4600) לא כל כך גרועה, והתוכנה הזו מן הסתם לא כל כך תובענית, כך שחשבתי שאולי האצת החומרה אצלך לא בשימוש. אולי אני טועה.

בכל מקרה מה שרציתי לבדוק האם בכלל התוכנה הזו יודעת להשתמש בכרטיס, והגעתי ללינק ההוא. מסתבר שכן.

אני לא מכיר את התוכנה, אבל אם אתה כבר משקיע כסף, במקום לבנות בית חולים מתחת לגשר אולי עדיף שתשקיע ביחד עם כרטיס בסיסי גם בתוכנה יותר מקצועית. רק קח בחשבון שתוכנה כמו פרמייר צריך ללמוד כדי לעשות משהו נורמלי (לבד או לא, זה לוקח זמן). באופן כללי התרשמתי לרעה מהתוכנות שלהם, אולי בגלל שהם דוחפים מלא שטויות עם מחשבים ניידים שאני מסיר מיד. בכלל אני לא סובל תוכנות מצועצעות, אלא אולרים שוייצריים, כמו vlc ותוכנות אדובי למשל.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שהתוכנה הזו עדיין קצת כבדה מדי בשביל הליבה הגרפית במעבד...

בכל מקרה, תוכנות עריכה כמו פרמייר הן פשוט הרבה יותר יקרות (100 ש"ח לחודש בערך...)

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים