פורסם 2014 בדצמבר 111 שנים היי. אז מדובר בWIN7 עם חיבור פיזי של כבל רשת(ראוטר בזק) ,ואני מעוניין גם תוך כדי לראות איזה רשתות WIRELSS זמינות אצלי באזור מבלי לבטל את החיבור הפיזי(הWIFI דלוק ברואטר כבר). בהגדרות של של "מרכז הרשת והשיתוף" לא מופיע לי להוסיף רשת אלחוטית כמו 40 שניות פה:
פורסם 2014 בדצמבר 111 שנים במחשב יש התקן אלחוטי?ההתקן האלחוטי מאופשר במנהל ההתקנים והדרייבר שלו מותקן?אתה אמור לראות רשתות אלחוטיות גם אם אתה לוחץ על סימן הרשתות בsystem tray.
פורסם 2014 בדצמבר 111 שנים מחבר איזה התקן אלחוטי? לא. כרטיס רשת מובנה של הלוח(Gigabyte GA-EP45T-UD3LR) בשביל לראות wireless אחרים חייב התקן אלחוטי? אני זוכר שבעבר הצלחתי לראות רשתות אלחוטיות על האיקון בSYSTEM TRAY, אבל מסתבר שזה כנראה היה עובד רק שהאינטרנט לא מחובר ובכלל לא היו הגדרות וכו'.
פורסם 2014 בדצמבר 211 שנים אם אין כרטיס רשת אלחוטי במחשב, אתה לא יכול לראות רשתות אלחוטיות. אם אתה זוכר אחרת, אתה זוכר לא נכון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.