עבור לתוכן

הוספת מסך 24"+ למסך קיים 22"

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

ברשותי מסך DELL 2209WA המוכר לכולם, עדיין עובד ובועט אך ברצוני להוסיף מסך במקביל להתחדשות במחשב חדש.

לדעתכם יהיה קשה לעבוד עם גדלים שונים?

ייתכן שבגלל שה2209 הוא 16:10 ההפרש לא יהיה משמעותי כלל?

איזה מסך 24" מומלץ היום מבחינת DELL?

והאם יש איזשהו מסך 27" מומלץ במחיר סביר ?

תודה.

פורסם

ייתכן שיהיה נוח, ייתכן שיהיה לא נוח. הכל תלוי איך אתה ממקם אותם, איך אתה מתכוון לעבוד איתם ומה באופן כללי אתה מתכוון לעשות.

מבחינת מסכים מומלצים - יש לך U2412M הותיק (1920X1200) שעוד רגע מוחלף בU2415 (יצא, אך טרם זמין בישראל, ככל שידוע לי).

יש U2414H שהוא עם כמה יתרונות על הU2412M אבל חסרון מבחינת הרזולוציה (1920X1080 בלבד).

אם לא דחוף לך, בכל מקרה הייתי מחכה לU2415. הוא אמור לשלב את כל היתרונות של הU2412M והU2414H.

יש מסכי "27 נחמדים, למשל הU2713HM. כמו כן בשנה-שנתיים האחרונות נהיה טרנד פופולרי לקנות מסכי "27 בEBAY מחברות קוריאניות לא מוכרות שמוכרות מסכים זולים (מוגבלים יותר מבחינת האלקטרוניק ו/או החיבורים) אבל עם אותו פאנל של LG שהולך למסכי DELL. עם משלוח ומסים זה עדיין יוצר כמעט חצי מהעלות של מסך כמו הU2713HM.

פורסם
  • מחבר

בנוגע לU2414H

בקניית מחשב בTMS, הוא יוצא לי 1100 שקלים, אז לדעתי במחיר הזה הוא משתלם, אני טועה?

פורסם

משתלם בהחלט.

פורסם
  • מחבר

דרך אגב, מבחינת הפאנל שלהם יש הבדל?

ב2209WA שהיה LCD, היה פאנל IPS

אבל באלה אני רואה שאחד מוגדר כLED והשני כLED IPS, אז יש הבדל?

פורסם

LED בדרך כלל הכוונה לסוג התאורה האחורית, לא לפאנל.

פורסם

כל המסכים שהזכרתי הם עם IPS.

פורסם
  • מחבר

^^^

תודה.

אשמח אם תוכל לעזור גם קצת בדיון הזה

LED בדרך כלל הכוונה לסוג התאורה האחורית, לא לפאנל.

ידוע, בגלל זה שאלתי לגבי הפאנל...

פורסם
  • מחבר

טוב, לאחר אי הבנה לא אוכל לקנות את המסך במחיר הזה

אלא רק במחיר המלא שלו שעומד על מעל 1300 שקל...

הדגם החדש, כרגע לפי אתרים של חו"ל עולה יקר משמעותית בניגוד לדגמים האלה, יש סיבה לכך?

כדאי להמתין עם הרכישה של המסך לדעתכם או לקנות את הדגם הזה/אחר.

הדגם הותיק זול יותר, אבל בגלל שהוא 16:10 גם, הוא יהיה גבוה יותר מהמסך הנוכחי ואז אולי באמת זה לא יהיה נוח.

עריכה:

בסוף נסגר במחיר המקורי, נקנה :)

נערך על-ידי דנדן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים