עבור לתוכן

המלצה על מעבד,קירור ולוח AMD למשחקים( מבצעי בלאק פריידי )

Featured Replies

פורסם

שלום רב!

אני מבקש המלצה ללוח ומעבד AMD.אני יודע שמעבדי אינטל טובים יותר למשחקים אך אני מוגבל בתקציב.. אני יכול לקנות בNEWEGG מעבד AMD FX8320 או FX6350 סביב 100$ ,לאומת זות I5 יעלה 200$

מטרה העיקרית שלי גיימינג -אבל לא חייב הגדרות הכי גבוהות .יש לי כרטיס מסך 650TI BOOST.

אבקש חוות דעת ,אם בכלל אני בכוון הנכון ואם עם מדובר על AMD -אשמח לקבל המלצה למעבד ,לוח ומאוורר שקט. לא מתכוון אוברקלוק

תודה רבה

נערך על-ידי ifiter78

פורסם

מה שקובע למשחקים זה הכרטיס, המעבד הרבה פחות משמעותי. אני הייתי לוקח 8320 ועושה לו טיפה OC לתדר של 8350

אם אינך מתכנן המהרה, ה 6350 או 6300 יהיו מעולים לשימושים כלליים ולמשחקים.

לוח למעבדים האלה ב newegg יכולים להיות למשל:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131872

פורסם

מתוך חוקי הפורום:

כותרות:

הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שהנכם פותחים, הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

כותרת טובה וממצה תזמין יותר אנשים להיכנס לדיון שלכם, ותגדיל את הסיכויים לקבל תשובות. בנוסף, כותרת ממצה המכילה את נושא הדיון יכולה לעזור למשתמשים אחרים למצוא את הדיון במערכת החיפוש בפורום.

כמו כן, שימו לב שיותר אסתטי ונעים להיכנס לפורום שבו דיונים עם כותרות ענייניות, מאשר לפורום שכולו מלא בהודעות כדוגמת "אחים שלי תעזרו לי!!!!!!!!" או "מי שמוצא לי את הפתרון מלך!!!!!!".

במידה והתבקשתם לשנות את הכותרת, תוכלו לעשות זאת על ידי כפתור העריכה, שנמצא בהודעה הראשונה שלכם בדיון, מצד שמאל למעלה.

דיונים שכותרתם לא תיערך בהתאם יינעלו, ופותח הדיון יקבל אזהרה!

נא לשנות כותרת בהתאם - תוריד את המילה "דחוף" ואת ריבוי סימני הקריאה.

פורסם
  • מחבר

אז אם זה כך - אולי יש לכם המלצה למעבד סביר של אינטל או AMD שייתן לי תמורה טובה לכסף - שווה או זול יותר מ FX8320

ומה לגבי המעורר? יש משהוא מומלץ?

פורסם

1. זה בעייתי להמליץ על לוח ומעבד בלי לדעת את המחירים (אני לא מתכוון לעבור על כל המעבדים והלוחות ב newegg בשביל למצוא את הדגמים הכי משתלמים). אם תציג כמה אפשרויות (דגם ומחיר), אז יהיה אפשר לבחור מתוכם את הטובים יותר.

2. כפי שבור ועם הספר ציין, במשחקים בד"כ לכרטיס המסך יש השפעה גדולה יותר מאשר למעבד. כרטיס המסך שלך (GTX 650 Ti) הוא לא רע, אבל כפי שהבנת לבד - אל תצפה ממנו לביצועים הכי טובים בהגדרות הכי גבוהות.

3. באופן כללי אפשר לומר כי ביצועי ליבה בודדת במעבדים של אינטל עדיפים על אלו במעבדים של AMD, מה שאומר שבמקרים מסויימים מעבד מרובע ליבות של אינטל יכול להיות עדיף על מתומן ליבות של AMD (זה תלוי ביישום - האם הוא יודע לנצל ריבוי ליבות וכמה עומס הוא מפעיל על כל ליבה).

4. מעבדי AMD הם בעלי TDP גבוה יותר מאשר מעבדי אינטל, מה שאומר שהם מתחממים יותר ולכן דורשים קירור חזק יותר.

5. שים לב שערכות השבבים למעבד AMD בתושבת +AM3, גם החדשות ביותר (כאלו שעושות שימוש בגשר דרומי SB950), לא תומכות בחיבורי USB 3.0 באופן טבעי, ולכן לוחות כאלו מסתמכים על בקרים צד-שלישי. זה לא ממש קריטי, אבל זו נקודה שרצוי לציין, ולכן יש לבדוק את התכונות של הלוח לפני הקנייה (סוגי החיבורים ומספרם שהוא מציע מכל סוג).

למרות כל זאת, אם אתה יכול לקנות לוח טוב ומעבד בעל 8 ליבות של AMD (חדשים כמובן) בסביבות ה 700-800 ש"ח, אני חושב שזו תהיה אפשרות משתלמת יותר מאשר לקנות מעבד Core i5 ולוח מתאים, דבר שיעלה לפחות 1100-1200 ש"ח.

פורסם
  • מחבר
1. זה בעייתי להמליץ על לוח ומעבד בלי לדעת את המחירים (אני לא מתכוון לעבור על כל המעבדים והלוחות ב newegg בשביל למצוא את הדגמים הכי משתלמים). אם תציג כמה אפשרויות (דגם ומחיר), אז יהיה אפשר לבחור מתוכם את הטובים יותר.

למרות כל זאת, אם אתה יכול לקנות לוח טוב ומעבד בעל 8 ליבות של AMD (חדשים כמובן) בסביבות ה 700-800 ש"ח, אני חושב שזו תהיה אפשרות משתלמת יותר מאשר לקנות מעבד Core i5 ולוח מתאים, דבר שיעלה לפחות 1100-1200 ש"ח.

תודה על תשובה אבקש לקבל חוות דעת על מפרט הבא:

מעבד AMD FX 8320

לוח ASUS M5A97 LE R2.0 AM3+ AMD 970 + SB950 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX AMD Motherboard with UEFI BIOS

זכרון G.SKILL Ripjaws X Series 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1866 (PC3 14900) Desktop Memory Model F3-14900CL9D-8GBXL

קירור ZALMAN CNPS10X Performa 120mm Long life CPU Cooler

צריך לשנות משהוא?

עלות של כל החבילה עד לישראל 330$ - 1300 ₪

שווה?

[h=2]Not available. See similar items below[/h]

[h=1][/h]

[h=1][/h]

[h=1]

[/h]

[h=1]

[/h][h=1]

[/h][h=1]

[/h][h=1][/h][h=1][/h]

פורסם

המחיר נראה טוב, אבל לא הייתי בוחר בלוח הזה להמהרה (בגלל מספר שלבי ייצוב המתח). גם הקירור נראה נחמד, אבל צריך לבדוק אותו האם הוא באמת מתאים להמהרה (מעבדי AMD חמים יותר מאשר מעבדי אינטל, והמהרה כמובן לא עוזרת).

אם אתה לא מעוניין בהמהרה, אז זה נראה דיי טוב (ב-1300 ש"ח לא סביר שתוכל לקנות שילוש המבוסס על מעבד Core i5). הייתי מציע לך לעבור על תכונות הלוח (לוח M5A97 LE R2.0, קישור לאתר היצרן) ולראות האם הוא מתאים לך (שים לב שיש לו רק 2 חיבורי USB 3.0 והם בפאנל האחורי - לא ניתן לחבר יציאות USB 3.0 נוספות למארז).

פורסם

מעבדי AMD חמים יותר מאשר מעבדי אינטל, והמהרה כמובן לא עוזרת

הם צורכים יותר הספק אבל הטמפרטורה שלהם יותר נמוכה (לפעמים הרבה יותר נמוכה)

פורסם

אני מניח שאתה מדבר מניסיון. אני פשוט מסתכל על ערך ה TDP שלהם, ומבחינתי מעבד עם TDP של 125W מייצר יותר חום מאשר מעבד בעל TDP של 95W.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על עזרתכם - אחרי חישוב כדאיות, החלטתי לקנות בארץ חבילה I5 - זה יותר מדבר אלי

פורסם
אני מניח שאתה מדבר מניסיון. אני פשוט מסתכל על ערך ה TDP שלהם, ומבחינתי מעבד עם TDP של 125W מייצר יותר חום מאשר מעבד בעל TDP של 95W.

אני גם מדבר מניסיון על fx8350 ועל i7-4790k וגם על נתוני יצרן בעניין טמפרטורה מקסימלית. ה-FX פחות יעיל ומפיק יותר חום אבל הוא מצליח לשמור על טמפרטורה נמוכה יותר בעבודה שוטפת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים