עבור לתוכן

אז כן SSD או לא - סליחה שבטח שאלו מיליון פעם

Featured Replies

פורסם

אז אני עוקב פה ושם אחרי העניין עם SSD לעומת HD ועד לא מזמן הייתי בטוח שהקונצנזוס הוא פחות או יותר "עזוב, זה לא שווה את זה". אבל עכשיו ב - Black Friday ודומיו אני רואה שהמבצעים שהכי מלהיבים פה את החבר'ה בפורום הם מבצעים על SSDים. למה בעצם? מבחינת עלות לנפח הם עדיין יקרים בהרבה(בהרבה בהרבה) ומהפורום הזה ממש למדתי שההבדלי מהירות בד"כ זניחים. אז מה הקטע? אנא הסבירו לי כי אני פשוט לא מבין :(

פורסם

רוצה לראות את הפושעים שמצביעים שהבדלי המהירויות זניחים. מולם אביא לך מאות אנשים שבשבילם זה SSD או לא להשתמש במחשב, ובניהם גיימרים שמשחקים במשחקים חדשים של 30-50GB למשחק.

פורסם

:jafafa:

SSD זה זמני גישה. למשחקים למערכת ההפעלה ולתוכנות.

פורסם

הבדלי מהירות זניחים?!

ביום שעברתי לSSD הייתי בטוח שאני חולם, הכל פועל מהר יותר, זמן ההדלקה, גישה לתוכנות\משחקים, רינדורים ועוד...

פורסם
  • מחבר

אז אני לא מעודכן. אני זוכר שבדקתי את הנושא וקראתי כל מיני כתבות יחסית לא מזמן, אבל אולי אני טועה בגדול... :x אז כן SSD ופשוט לא להשתמש בו ל"אחסון" אלא למערכת הפעלה + משחקים "בלבד" וזה אמור לשפר משמעותית זמני טעינה או משהו?

פורסם

נכון מאוד.

פורסם

זה אולי השדרוג הכי מורגש שאפשר לעשות. הוא לא חובה, SSD לא יתן לך משהו שהרדדיסק רגיל לא יכול לעשות, אבל התחושה שברגע שאתה לוחץ על משהו הוא נפתח ולא צריך יותר להמתין מורגשת ביותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים