עבור לתוכן

האם לרכוש עכשיו 280X (משומש) או לחכות ל 960GTX

Featured Replies

פורסם

לאחרונה תקפה אותי מחלת השדרגת ,אז חשבתי שזה זמן טוב לשדרג גם את כרטיס מסך.

הדיל הכי קורץ עכשיו זה ה 280X המשומש שעולה 750 שקל.

לפי מה שאני קורא ההשקה של GTX960 נדחתה לריבעון הריאשון של 2015 והמחיר צפוי להיות כ 250$.

כמובן שאילו ספקולציות ואני מבין שאף אחד לא יודע להגיד בוודאות כי הכרטיס עדין לא יצא ,אבל אני בטוח שיש פה חברה שיכולים לשער על סמך

העבר ועל סמך מה שכבר פורסם , לדעתכם האם יש טען להמתין או שהדיל על 280X יהיה משתלם גם אחרי ההשקה?

פורסם

אין כרגע את ה280X המשומשים בפלונטר.

המחירים לא יהיו באותו הטווח,וזה תלוי איזה כרטיס אתה מחפש.

ה960 לפי הערכתי יהיה בסביבות 1300-1400 שקל,אפילו יותר.

השאלה היא אם אתה מוכן להשקיע או שאתה רוצה לחסוך ולקנות עכשיו.

פורסם
  • מחבר

יש ב tms עדין, אבל אם תימחור של 250 דולר יוצא 1300 שקל בארץ אז אין מצב שאני מוציא סכום כזה. לפי מה שאני מבין אין טעם לחכות כי 280x יהיה אולי קצת פחות טוב מה960 אבל חצי מחיר למשומש

פורסם

תמחור של 330 דולר יוצא 1900-2000 בארץ אז 1300 יהיה מחיר טוב ל960.

המשומשים האלו הם באמת דילים טובים,זה שהם עם עוד אחריות זה פלוס ענק.

אני מאמין שלא תתחרט לא משנה מה תחליט.

תתחדש.

פורסם

סליחה שאני מתפרץ לפתיל, אבל יש לי שאלה:

במידה ואני קונה כרטיס מסך משומש מאדם פרטי ויש עדיין אחריות על הכרטיס, האם יכבדו את האחריות למרות שאני לא הרוכש המקורי?

והאם יש משהו להזהר ממנו בנוגע לרכישת כרטיס משומש מאדם פרטי?

פורסם
  • מחבר

תלוי איפה, יש מקומות שלא. מצד שני אף אחד לא בודק לך תז כשאתה בה לממש אחריות אז אם יש לך חשבונית כנראה שיהיה בסדר,רק אל תגיד להם שזה יד שניה

פורסם

בוא נגיד שברשתות הגדולות יש להם את הפרטים של הרוכש במערכת, כגון טלפון, כתובת וכו'

חוץ מזה, יש סיבה שלא יכבדו את האחריות, נניח אוברקלוקינג שלכאורה שיבש את הכרטיס? (סליחה על הבורות, אין לי ניסיון בזה)

פורסם
  • מחבר

לכל חנות יש את התקנון שלה, תיכנס לאתר ותקרא אותו. יש חנויות שיכבדו אחריות על יד שניה ויש כאלה שלא. באותו אופן לכל מוצר יש את תנאי האחריות שלו , ככלל שום חנות לא תכבד אחריות אם יש פגם פיזי. לגבי אוברקלוק , גם אם הוא הרס את הכרטיס קשה להוכיח מה היה הגורם ככה שכנראה שיחליפו אותו. בסוף הכל תלוי בחנות יש חניות אם שרות גרוע ויש כאלה אם שרות טוב

פורסם

ככל שאני מכיר את החוק - כל חנות חייבת לכבד אחריות וכל חנות תכבד אותה. כי זה החוק.

אבל אותן חנויות עם שירות גרוע, שהתקנון שלהן מנוגד לחוק בחלק מהמקרים יערימו קשיים, וידרשו ממך להציק הרבה לפניות הציבור ובמקרה הממש גרוע לעבור דרך בית-משפט כדי לקבל את המגיע לך.

פורסם

תודה רבה לכם!

שבת שלום

פורסם
  • מחבר

שמתי לב עכשיו של 280X יש שתי כניסות של 8 פין ונדמה לי שבכרטיס הנוכחי יש לי 2 של 6 פין.

אני די בטוח שהספק שלי יחזיק , אז אני צריך רק לקנות מתאמים, נכון? (המפרט שלי בצד)

פורסם

יש לך בספק אחד של 8 ואחד של 6.

תצטרך רק מתאם אחד שאני די בטוח שמגיע עם הכרטיס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים